من یکیشو خریدم خیلی صدا میده!
من یکیشو خریدم خیلی صدا میده!
سلام مجدد خدمت دوستان
ببخشيد كه دوباره تاپيكو بالا آوردم
ولي دوباره يه كارت پيدا كردم، ايندفعه از برند مرغوب تر!
sapphire 4850 512 ، از آدم مطمئني ميخوام بگيرمش، حدود 4 ماه كار كرده، ولي سالمه و هيچ مشكلي نداره، طرف اهل اوركلاك و از اين حرفا هم نبوده، فقط باهاش ميرفته تا مطب و بر ميگشته!!!
خلاصه با تمام اين تفاسير ميده 150 تومن(ديگه پايين تر نمياد)
سيستممو دوباره يه نگاه ميندازيد؟
cpu e6550
main asus p5k
ram 4g patriot bass 800
power green 535
case greem 2002، البته از مدلهاي اوليش كه فقط جاي فن 8 سانتي داره
دماي مادربوردمم حداكثر تا 45 درجه ميتونم خنكش كنم(البته تو تابستونا، تو زمستون وضعش خوبه!!!)
به نظرتون بگيرم 150؟
مشكل داغ كردن و ... نداره
فنش صدا نميشه، حال و حوصله سر و صدارو ندارم!!!
و خلاصه هر عيبي فكر ميكنيد شايد داشته باشه بگيد
فقط خواهشا سريع جوابمو بديد
ممنون از همه
Last edited by miladddd; 26-05-2009 at 22:34.
سلام
من تا حالا 4850 نداشتم اما sapphire 4850 512 مارک خیلی مرغوبیه تو کارتای ati
اگر کارت سالمه و تعمیری نیست ارزش داره برش دار
شما هم با فروشنده شرط کن که خودش هو یه یک ماهی گارانتیش کنه که اگه خراب شد پس بگیره و تو این یک ماه حسابی حال کارت رو بگیر
در ضمن سیستمت هم خوبه پاورت جواب میده
برند sapphire تو سری 4xxx واقعا عالی بوده. حداکثر دمای کارت شما اگه سالم باشه حدود 68 تا 70 میرسه.
150 میارزه.
به نظر من اگه واقعا مطمئني و تعمير تو كارش نبوده حتما بگير . چون همونطور كه دوستمون گفتن ساپ فاير توي سري 4000 خيلي خوب عمل كرده !!!!
اين كه خيلي زياده!!! نيست؟برند sapphire تو سری 4xxx واقعا عالی بوده. حداکثر دمای کارت شما اگه سالم باشه حدود 68 تا 70 میرسه.
الان يه 8500 دارم كه يه فن ريزه مسخره داره، دماش نهايتا تا 55 ميره، با اينكه اصلا احساس نمي كنم كه باد بده، يه بار سيم فنشو كشيدم دماش تابالاي 70 رفت، داشت ميتركيد!!! البته دوباره وصلش كردم
خوب حالا سوال من اينه، شما فرض كنيد الان دماي مادربورد من نهايتا تا 46 بالا ميره، اگه من اين 4850 رو بگيرم، با اين دماي سرسام آور و اين همه دنگ و فنگ دماي ماردبورد باز بيشتر نميشه؟ آخه لامسب مصرفشم زياده، همش 15 درصد از 4830 قوي تره بعد مصرفش 2 برابره!
سوال بعدم، فن به اين گنده اي سافاير صداش زياد نيست؟
و سوال آخرم دماي 4830 سافاير دقيقا با همين فن نهايتا تا چقدر بالا ميره؟ اگه ببينم اين به كارم نمياد 4830 شو ميگيرم
من الان 2هفته دارم با این کارت کار میکنم،کیسم قدیمیه و درش رو باز گذاشتم فن کارت واقعا عالی خنکش میکنه در حالت عادی زیر 45 هستش و اگه 1ساعت کرایسس (مثلا) بازی کنم ماکسیمم بین 58 تا 60 میاد.در ضمن با نرم افزاری که همراهش هست(catalystورژن 9.4) میشه دور فن رو تغییر داد.رو اتوماتیک که باشه هیچوقت به حداکثر دور نمیرسه.رو حداکثر دور بسرعت کارت رو خنک میکنه.من که راضیم به نسبت پرداختم
شما 4830 داري؟من الان 2هفته دارم با این کارت کار میکنم،کیسم قدیمیه و درش رو باز گذاشتم فن کارت واقعا عالی خنکش میکنه در حالت عادی زیر 45 هستش و اگه 1ساعت کرایسس (مثلا) بازی کنم ماکسیمم بین 58 تا 60 میاد.در ضمن با نرم افزاری که همراهش هست(catalystورژن 9.4) میشه دور فن رو تغییر داد.رو اتوماتیک که باشه هیچوقت به حداکثر دور نمیرسه.رو حداکثر دور بسرعت کارت رو خنک میکنه.من که راضیم به نسبت پرداختم
همين مدل 4850 رو كسي تا حالا نداشته؟ اين عكسش هست
![]()
Last edited by miladddd; 28-05-2009 at 15:09.
بله 4830 دقیفا مثل همین عکس که شما گذاشتی دارم.
البته موقع خرید، 4850 شبیه 4830 ندیدم.اونی که دیدم اینجوری بود(فن مرجع باشه فکر کنم)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)