وقتی میشه گفت پیشرفت مه تو کشور خودمون باشه !ببخشیدا شریف اعتبارش به دانشجوهاشه... خیلیاشون پیشرفت کردن و دارن تو بهترین دانشگاه های دنیا درس میخونن
اکثر کسایی که میرن بازگشتی ندارن ! !
وقتی میشه گفت پیشرفت مه تو کشور خودمون باشه !ببخشیدا شریف اعتبارش به دانشجوهاشه... خیلیاشون پیشرفت کردن و دارن تو بهترین دانشگاه های دنیا درس میخونن
اکثر کسایی که میرن بازگشتی ندارن ! !
خوب همونطوری که گفتم فقط اسمش دانشجو های نخبه رو جذب می کنه و بالطبع با یک نام نمیشه یک عمر ملت رو سر کار گذاشت اگه به داد شریف نرسن 10 سال دیگه اون یکی دانشگاها جاشو میگیرین همونطوری که الان هم این اتفاق کمابیش افتاده
کلا وقتی میری به دانشگاه یکی از ممالک درست و حسابی واقعا از دانشگاه خودت حالت به هم میخوره(با اینکه خودم تو یکی از دانشگاههای رتبه 3000 تا 4000 این لیست درس میخوونم ) چون نه بحث نمرس و نه بحثای متفرقه به دردنخور
فقط تحقیق ارجاع به کتابخونه ازمایشگاههای درست و حسابی(نه مثه ازمایشگاههای ما که اکثر وسیله ها یا قدیمین و یا چون تو تحریمیم دیگه واسمون نمیاد)
تاسف انگیزه
Last edited by halflife g; 19-05-2009 at 20:48.
نظام آموزشی ما کلا مشکل داره!
اینجا محور نمرس نه درک و فهم مطالب!
اینجا بت میگن چند شدی نمگین چقدر این مطلب رو فهمیدی!
حالا بازم کنکور میزان فهم و درک رو بیشتر می سنجه
.
اینجا ملاک شده خرخونی! شبه قبل امتحان میرن میبینن چه سوالایی ممکنه بیاد اونا رو میشینن حل می کنن یا حتی حفظ می کنن! با این روند به جائی نخواهیم رسید
اینجا کسی به فکر یادگیری نیس اینجا همه دنبال نمره ان!
Last edited by soheilsmart; 19-05-2009 at 23:47.
کاملا درسته این خر خونی شاید تو مدرسه جواب بده ولی تو دانشگاه جواب نمبده البته اونجا هم جواب میده ولی دیگه واسه تولید علم مملکتمون اثری نداره
چند وقت پیش ما رو از طرف مدرسه برده بودن دانشگاه کانادایی
امکاناتش خوب بود ، آزمایشگاه خوب ، کلاس های خوب و مجهز + استخر + زمین فوتبال + کافی شاپ + تنیس و...
ولی از نظر سطح علمی معلوم بود چیزی برای گفتن ندارن! این تنها حرف من نیست!
میگفتن ما تو جهان 50 هستیم
دانشگاه های ایران از خیلی از دانشگاه های دیگه از لحاظ سطح علمی و دانشجویان مشغول به تحصیل بالاتره به قول
MaaRyaaMi ممکنه امکانات کمش روی رتبه تاثیر زیادی گذاشته باشه
شاید اگه رنکینگشون از لحاظ علمی + انصاف بود دانشگاه های ما خیلی رتبه بهتری داشتند.
البته دوستان من نمی خوام از این دانشگاه (کلا دانشگاه های ایران) دفاع کنم ، ولی این حقشون نیست.
اول از همه شریف هنوز هم بهترین دانشگاه ایران هست...
دوما این رنکینگ کاملا اشتباهه!
سوما در خاورمیانه و تنها در عربستان 3 دانشگاه زیر رنک 700 وجود داره و ترکیه و ... بماند!
رتبه دانشگاه های ایران هم فرق کرده کلا...
در تازه ترین نظر سنجی که درباره 100 دانشگاه برتر اسیا بود ایران رتبه ای نداشت و این نظر سنجی هم که دوستمون گذاشته کاملا معتبر هستش
تازه وزیر علوم و تحقیقات و فناوری هم با ناراحتی از این رتبه ها می گفت و صحبت می کرد اونوقت نمیدونم شما چطور اینا رو انکار می کنی؟؟؟؟
تازه شما دانشگاههای ترکیه نرفتی که ببینی مدرکشون در کجاها معتبر هستش و بعضی دانشگاههاش از چه جاهای خفنی ساپورت میشه تازه برو تعداد مقالات علمیشون رو هم در مقایسه با ایران ببین اونوقت بیا اینا رو بگو.
موفق باشی
آقا!!!
منبع را يادتون رفته ها
ببينم چه كسي يا چه سازماني وظيفه ي رتبه بندي دانشگههاي دنيا! رو بر عهده داره؟؟؟؟؟؟؟
این رنکینیگ کاملا اشتباهه و منبع هم نداره...
تا زمانی که منبع نداره اشتباهه ...
همین...
من رنک اصلی رو که با منابع ذکر کردم در یک تاپیک دیگر هم زدم ...
از نویسنده این تاپیک میخوام حداقل یک سرچ هم می کرد!
من لیست های مختلفی دیدم که با هم تفاوت ای زیادی هم دارن
نفهمیدیم باید به کدومشون اعتماد کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)