اپلود ؟
از انجام این کار شرمنده ام
چون بلد نیستم
به هر حال متشکرم
اپلود ؟
از انجام این کار شرمنده ام
چون بلد نیستم
به هر حال متشکرم
سلام
برای آپلود کافی است در یک سایت میزبان (مثل rapidshare.com) فایل خود را اپلود کنید و لینکش را اینجا بدهید.
لطفاً نام دقیق فیلدها و نوع کامل آنها و دستور کامل sql و چگونگی مراحل تست و... را بیان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرس فایلم که ازش یک پک اپ گرفتم اطلاعات در چهار جدول s,p,j,spj
جدول s شامل سه ویژگی به نام های s#,sname,cityمی باشد به خاطر این که فارسی select جواب نداد اطلاعات ,ویژگی cityرا en کردم حالا من اگر بخواهم روی جدول s تاپل های را برگردانم که sname='البرز ' باشد من تا اون جایی که می دونم باید چنین quary نوشت
select*
from s
where sname='البرز'
وقتی اجرا می کنم فقط نام ویژگی های s#,sname,city را برمی گرداند و تاپلی که حاوی sname=البرز باشد را برای من برنمی گرداند ولی اگر من البرز را به انگلیسی بنویسم تاپل های خواسته شده را برمی گرداند متشکر می شوم اگر مشکل من را حل کنید
CREATETABLEs(
s#] [char](10)NOTNULL,
sname] [nchar](30)NULL,
city] [nchar](20)NULL,
(s#) PRIMARYKEY
(
این ام نوع هر ویژگی
سلام، ببخشید میشه بگین این فایل .Bak با چی باز میشه؟مرسی
سلام
ذوست عزیز، متاسفانه شما دقت کافی ندارید.جدول s شامل سه ویژگی به نام های s#,sname,cityمی باشد به خاطر این که فارسی select جواب نداد اطلاعات ,ویژگی cityرا en کردم حالا من اگر بخواهم روی جدول s تاپل های را برگردانم که sname='البرز ' باشد من تا اون جایی که می دونم باید چنین quary نوشت
select*
from s
where sname='البرز'
وقتی اجرا می کنم فقط نام ویژگی های s#,sname,city را برمی گرداند و تاپلی که حاوی sname=البرز باشد را برای من برنمی گرداند ولی اگر من البرز را به انگلیسی بنویسم تاپل های خواسته شده را برمی گرداند متشکر می شوم اگر مشکل من را حل کنید
من در همان اولین پستم در این تاپیک (پست 2) و بند 3 گفتم باید از N استفاده کنید !!!! نمیدانم چرا امتحان هم نکردید!
درست است دستور زیر جوابی نمیدهد.
ولی دستور زیر جواب خواهد داد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نهایت پیشنهاد میکنم نامهای غیر استاندارد # دار را rename کنید به نام های منطقی تر !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----
با SQLServer، کافی است فرمان زیر را اجرا کنید:ببخشید میشه بگین این فایل .Bak با چی باز میشه؟
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلات من حل شد من این کار قبلا تکرار کرده بودم ولی یکم بی دقتی
واقعا متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)