والا درست یادم نیست.
یه چیزی تو مایه های 5 تومن بود.
گیم نت برای بچه ها خیلی با صرفه تر بود به خاطر همین هیشکی نرفت.
به نظر من نزنی بهتره. البته بستگی به قیمت هم داره. ولی احتمال خراب شدن ایکس باکس میره بالا.
والا درست یادم نیست.
یه چیزی تو مایه های 5 تومن بود.
گیم نت برای بچه ها خیلی با صرفه تر بود به خاطر همین هیشکی نرفت.
به نظر من نزنی بهتره. البته بستگی به قیمت هم داره. ولی احتمال خراب شدن ایکس باکس میره بالا.
اره موافقم نزني بهتره ايكس باكس سه چراغه ادمو ديوونه ميكنه نميخواي پولتو جمع كن پي اس 3 بخر همون طور كه دوستمون سايمون گفتند بازي هاي اون گرون هستند ولي بيشتر جا افتاده.
ممنون از لطف همتون
اگر راه بیفته نمی خوام گرون بگیرم..نهایتش ساعتی 2 تومن که همه بتونن بیان
اگه راه افتاد ادرشو بهم بده حتما میامیک دست با هم فوتبال بزنیم 6 تا بهت بزنم
![]()
حتما اما شرمندم..چون استاد بلا منازعه در زمینه فوتبال هستم![]()
![]()
من تو تبریزم!!2 بار از این مغازه ها دیدم 2 تاشون هم نگرفت!!
اولیش 2 سال پیش بود !!!با 2 تا xbox 360 اومد ساعتش 1200 تومن بعدش هم 800 تومن!!!!چون خیلی ارزون گرفت جمع کرد رفت!!!3 هفته هم دوام نیاورد!
دومیش هم یک جایی بود که تو کار ps2 بود!!یک روز دیدم که ps3 و xbox 360 اورده!!با 2 تا lcd شیک سامسونگ!!ساعتی 3000 بود و وقتی 2 نفره بازی می کردی می شد 6000 !!!!!!بعدش دو نفره رو هم کرد همون 3000!!ولی بازم تاثیر نداشت!اول اومدم دیدم که 360 رو بردن!!بعدش هم ps3 رو بردن!!
به نظر من هم 2000-15000 خوبه!!!ps3 چون بازیاش گرون بود طرف pes 9 داشت با یک بازی rally بقیه بازی ها رو هم می خرید و چون هیجکس بازی نمی کرد میفروخت!!
به هر حال اگه ps3 گذاشتی
pes 9 از همه بیشتر بازی می شه!!
![]()
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم..قیمت رو بالا بگیرم یا اصلا بیخیال کار شم ؟!!
چون به هرکی گفتم استقبال کرد و میگفتن خودشون جزو اولین مشتریام میشن
تنها نکته ای که اکثرا توصیه میکردن این بود که بجای Xbox از PS3 استفاده کنم چون عمر بیشتری داره..ولی خوب Xbox 4تا دسته میخوره بهش این قضیه یخورده تصمیم گیری رو سخت کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)