تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مردم‌آزاری مقدس در رسانه ملی!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من اصلا اینو رو ندیدم ولی یک بار خودتون جایه اون بزارید ببیند چه حسی دارد

پروفشنال شیدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    iran - Tehran

پيش فرض

من اصلا اینو رو ندیدم ولی یک بار خودتون جایه اون بزارید ببیند چه حسی دارد
    مطمئنن حسی نداشتند که اجازه دادن تصویرشون پخش بشه، اگه از این شوخی ها ناراحت میشدند مطمئن باشید نمیذاشتن تصویری ازشون پخش بشه.

در ضمن اون دوتا مصاحبه ی ( درشهر) که اول گذاشتید اونا دوربین مخفی نیست عزیزم، تصاویر لو رفته از درشهر بوده

3. این کاربر از شیدا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

مشکل اینجا بود که اصلا هیچکدومشون جالب نبود !
    سوژه درست حسابی نداشتند ،

5. این کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آره...اصن همشون مسخره بودن....شاید کسی بعد اون که فهمیده دوربین مخفیه دیگه اجازه بده فیلمش پخش بشه ولی تو اون لحظه تا مرز سکته میره طرف....بعدش جالب اینه که یه قسمتش رفته بودن تو سلمونی نمیدونم موهای مردم رو چی کار میکردنووویکی از مشتریا حسابی عصبانی شد....بعد مجریه نشسته بود هی بدیه مشتری رو میگفت...که چرا شما اعصاب خودتونو کنترل نمیکنید؟؟چرا زود عصبانی میشید..چرا فلان؟از این حرفا...خب مگه دست خود آدمه...این چه کاریه که مجری بشینه مردم رو مسخره کنه و بگه که این عکس العملتون اشتباه بود و اون یکی درست؟

7. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

خیلی اون یارو باحال بود که می گفت آشغالشونو جمع کنن بندازن تو یه مشمبه !!!
    یا اون که می گفت ابش دیرپزه ؟ آره دیر پزه
    یا اون که می گفت جنگ الان از پشته و اینا ....

اونی که می گی پمپ گذاشته بودن اون زیر لینکشو داره کسی ؟

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر
    من این برنامه های دوربین مخفی وطنی را ندیدم....
    اما اینجور نیست که ایرانی ها جنبه نداشته باشند و خارجی ها داشته باشند..در هر حال به طور اتفاقی هر دو تاشون بشر هستند و احساساتی شبی به هم دارند..همانطور که دوستان اشاره کردند موضوع در فرهنگ هست اون هم نه از بعد جنبه داشتن یا نداشتن..در هر صورت مردم هر ملتی روی برخی موضوعات حساسیت داند مثلا توی ایران با قشر بانوان و روحانیون نمی شه شوخی کرد..شوخی که سهله هر حرکتی که خارج از معنای عمومی ادب باشه نمی شه انجام داد.
    من باب مثال یا یادآوری
    در برنامه های اشتون کوچر هم(که الان پی ام سی نشون می ده)چندین بار نشون داده که کسی که سوژه دوربین مخفی می شه مخصوصا خانومها،شروع به گریه می کنند..یا حتی اقایون تا مرز انفجار از عصبانیت پیش می روند...

یا از اون بدتر برنامه boiling point به نظرم یکی از آزار دهنده ترین برنامه های تلویزیونی است.....که اینجوری مردم را عصبی می کنند...دیگه حتما همه دیدید که برخی ها حتی به واکنش فیزیکی یا لفظی بد هم می رسند خوب یعنی اونها هم بی جنبه اند؟
    خوب البته برخی اوقات برخی این برنامه ها دیگه شور را از مزه می برندو به ورطه دلگی می افتند مثلا
    یادمه یه کلیپ از دور بین مخفی برنامه رنگین کمان داریو..ش باقر..ی نشون داد ماله یکی از کشورهای اروپای شرقی....که در یک پارکینگ تاریک زیرزمینی مثلا یک روح جلوی یه خانومی می اومد.. نمی دونید خانومه چه جوری جیغ می زد و خودش را به در و دیوار می کوبید..واقعا داشت از ترس می مرد و جالب اینکه این گروه هم دست بر نیم داشتند تا خانومه یخته آروم می شد دوباره روحه خودی نشون می داد

در آخر به نظرم این که چند نفر سوژه شدن و ترسیدن(نه مثل خانوم توی پارکینگ) دلیل بر بد بودن این برنامه ها نیست...موقعی یه برنامه بد هست که ظرفیتهای فرهنگی و قوانین مربوط به آن در جامعه را در نظر نگیره

10. این کاربر از Asalbanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

6

سلام
    ضمن تشکر
    من این برنامه های دوربین مخفی وطنی را ندیدم....

ندیدی نصف عمرت تو مشمبه است !!!
    سرچ کن سوتی های مردم 1
    تو همین فروم هم دیدم به بچه های 3gp کلیپ ها بگو کلیپ سوتی های در استان قدیمیه که توش می گن مشمبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30room's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من خودم این فیلم ها رو دیدم به نظرم کار جالبی نمییاد . متاسفانه بیشتر این فیلم ها تو پایین شهر گرفته شدند که جای سوال داره ؟ آیا این برنامه میتونه با اشخاص معروف هم چنین شوخی هایی بکنه و فیلمشون رو تو تلویزیون نشون بده ؟ فکر نکنم !

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

من بطور کلی با نظر ایجاد کننده تاپیک موافقم... تو بعضی دوربین مخفیها اون ترسیدن طرف و واکنشهای استرسیش باعث خنده میشه ( البته این نوع واکنش اصلا خنده دار نیست) ولی تو بعضیا طرف تعجب میکنه یا این تعجب به عصبانیت میرسه که تو دوربین مخفیهای خارجی بیشتر این نوعشه... ولی تو این برنامه های دوربین مخفی ایرانی یه جورایی مردم آزاری بود... بقول دوستان طرف تا مرز سکته میره بعد مطلع میشه... مهم اون حسیه که به خود شما دست میده موقع تماشای این برنامه، من خودم اعصابم خیلی داغون میشد، سر مسئله ای مثه قتل یه نفر با یکی شوخی میشه..خوب بلافاصله عواقب اون کار مثه اعدام میاد تو ذهن اون بیچاره و این ترس از مردن و خندیدن به اون اصلا سوژه ی خنده داری نیست... ولی خوب اون تاکسیه که مردم میچپیدن توش سوژه اش مناسب بود...
    اما باز بقول دوستان جنبه و ظرفیت مردم ایران خیلی با جاهای دیگه ای که دوربین مخفیاشون پخش میشه فرق داره، آره همه اعصابشون خورده...مخصوصا کسیکه خسته کوفته واستاده منتظر تاکسیه تو این شهر شلوغ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این دوربین مخفیه هم خیلی دیگه .....
    خودشونو میکشن یک کاری بکنن ، کلی تشکیلات میارن ، ...
    از طرفی مردم ما هم آنچنان روحیه و جنبه خوبی ندارن ، خب مشکل مردم نیست ، مشکل این هست که استرس زیاده مردم ما به شادابی مردم مثلا بعضی کشور های خارجی نیستن. اونها مشکلاتشون کمتره آرامش خاطر بیشتر و اعصاب قوی تری دارند خب شوخی های بهتری هم میشه باهاشون کرد ولی با مردم ما به هزار و یک دلیل نمیشه.
    کلا اگر جوک های خارجی هارو با مال خودمون مقایسه کنید متوجه میشید اونا به چی می خندن ما به چی ...
    من یک دوربین مخفی خارجی دیدم قدیما ، توی فرودگاه فیلم برداری شده بود . دو نفر توی بخش اطلاعات بودن . یکی میومد از اطلاعات می پرسید من می خوام برم فلان جا ، از کجا برم ، یکی دستش رو اون طرفی می کرد اون یکی اینطرفی ، مخالف هم ، خب بدون هیچ هزینه و دنگ و فنگی یک دوربین مخفی جالب ساخته شده بود ، ولی توی این دوربین مخفیه خودشونو می کشن یک حرکتی انجام بدن ، که اصلا هم خنده دار نیست. مشاهده کنید وقتی میگه شما در مقابل دوربین مخفیه ما بودید هم طرفی که اینو میگه چقدر بی روحه انگار طلبکاره ، هم مردم عکس العمل خاصی نشون نمیدن ، تهش یک کوچولو لبخند میزنن.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •