البته من باعث خوشحالی دوستان شده بودم!
ممنون از توضیحات... اما در نهایت توضیح ندادین این تذکر و اخطار به صورت مکتوب هست یا شفاهی (!!)... منظورم اینه که اخطار ارسال میشه یا به همین شکل حذف پست ها و به یکباره کله پا شدنمون انجام میشه...؟
البته من باعث خوشحالی دوستان شده بودم!
ممنون از توضیحات... اما در نهایت توضیح ندادین این تذکر و اخطار به صورت مکتوب هست یا شفاهی (!!)... منظورم اینه که اخطار ارسال میشه یا به همین شکل حذف پست ها و به یکباره کله پا شدنمون انجام میشه...؟
خیر یه بخش به پروفایلتون تحت عنوان اخطار اضافه میشه و آدرس دقیق پستی که اخطار بهش تعلق گرفته هم به نمایش در میاد
و تا مدتی زیر آواتار و مشخصات تعداد پست ها و تاریخ عضویت و محل سکونت هم به نمایش در میاد
ممنون. الان این رو که مال یه بابائی بود اینجا کپی می کنم:
اخطار ها: 0/1 (13)
این یعنی چی؟ آدرسش کو؟
نه توی پروفایل اون کاربری که اخطار گرفته یه Tab به نام اخطار میاد اونجا آدرس رو داره !
همون قسمت درباره ی من , آمارو ارقام و ... !
اونم فکر کنم یعنی یه اخطار اون 13 هم فکر کنم یعنی قانون شماره 13 رو زیر پا گذاشته !
خیر اون 13 مقدار امتیازیه که به اون اخطار تعلق گرفته
هر چی این عدد بیشتر باشه ، خطای صورت گرفته سنگین تر بوده و هم دیرتر پاک میشه و هم اوضا خطری تره ( لبه ی تیغ )
بنده رو فرمودندممنون. الان این رو که مال یه بابائی بود اینجا کپی می کنم:
اخطار ها: 0/1 (13)
این یعنی چی؟ آدرسش کو؟
ولی ندیدم به پروفایلم سر زده باشی
بیا نگاه کن تا بیشتر اشنا بشی
Last edited by B3HZ@D; 22-05-2009 at 04:32.
ممنون از دوستان.. به پروفایل شما هم سر زدم.. آدرسی درباره ی تخلف ندیدم.. یا متوجه نشدم..
1/0 یعنی چی؟ این 13 ماکزیممش چنده؟
وقتی شخصی اخطار میگیره ، اطلاعات مربوط به اخطار که داخل پروفایل تحت یه Tab ظاهر میشه فقط برای خود فرد قابل رویت هست و کس دیگه نمیتونه اونو ببینه !
بیشترین مقدار 100 هست
Last edited by huti_421; 22-05-2009 at 10:59.
ممنون از توضیحات پر بار شما ♥ ! ♥
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)