Auto-Delete: 8 Hours After Transload
----------------------------------------------
پس آن قسمت که برای منتقل کردن لینک ها به سرور های دیگه بود چرا حذف شده؟؟!!
----------------------------------------------
پس آن قسمت که برای منتقل کردن لینک ها به سرور های دیگه بود چرا حذف شده؟؟!!
Last edited by choory; 17-05-2009 at 17:20.
میگم آقای تورنادو امضاتون تا چند روز زنده میمونه.
بابت سایت ممنون.
آقا ما هم همین سوال رو داریم صبح که مستقیم میکردم بود اما حالا پیچیده به بازی .....![]()
ببخشید این فایل ها رو تا چند رو نگه میداره ؟
سلام
کارت خیلی خوبه
اما قابلیت انتقال به سایت های دیگه هم نداشته باشه که نمیشه!(اصلش همینه وگرنه سایت های دیگه هم مستقیم می کنند)
ممنون
روزی نیست!ببخشید این فایل ها رو تا چند رو نگه میداره ؟
چون به اندازه کافی ترافیک روی پورت سرور هستش !
امضا ، هستش شما نگران نباشید.میگم آقای تورنادو امضاتون تا چند روز زنده میمونه.
بابت سایت ممنون.
آقا ما هم همین سوال رو داریم صبح که مستقیم میکردم بود اما حالا پیچیده به بازی .....
ببخشید این فایل ها رو تا چند رو نگه میداره ؟چون به اندازه کافی ترافیک روی پورت سرور هستش !سلام
کارت خیلی خوبه
اما قابلیت انتقال به سایت های دیگه هم نداشته باشه که نمیشه!(اصلش همینه وگرنه سایت های دیگه هم مستقیم می کنند)
ممنون
هارد سرور اگه بگم پر شده باور نمی کنید ، تا سرور جدیدی میاد محدود هستش حذف فایل ، بعدا بیشتر خواهد شد !
و دلیل همه ی اینها ،
Server uptime: 12 hours 37 minutes 14 secondsTotal accesses: 85825 - Total Traffic: 984.7 GB
در اخر درست میشه،
سرور جدید ، جمعه سفارش داده شده که دوشنبه به خاطر تعطیلاتشون ! اماده میشه.
فکر می کنم شما یک اکانت پرمیوم رپیدشیر به اسکریپت داده اید چون زمان دانلود شمارش معکس نداره و محدودیت زمانی هم حذف شده . یوزر و پسورد اکانت پرمیوم رپیدشیر رو در فایل config.php ذخیره کرده اید که در مسیر زیر قرار داره :
rapid.bia2offline.com/configs/config.php
این رو گفتم که امنیت سرور رو بالا ببرید چون از ایرانی جماعت هرکاری بر میاد . متوجه منظورم که میشید ؟؟؟!!!![]()
شما نگران امنیت نباشید
به هر حال من خودم ایرانیم ، هموطنانم رو خوب ،هرچی باشن خوب میشناسم.
من فقط خواستم به شما کمک کنم تا مسائل امنیتی رو رعایت کنید و سرویس شما به خطر نیوفته !
آقا دمت گرم عالي كار مي كنه تا يه سايتي هم بره مستقيم كردن پيدا شد همه ياده امنيت افتادن دوباره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)