تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کامپیوترم با اینکه از نو پارتیشن بندی کردم و ویندوز نصب کردم ، گه گاه بی دلیل ریستارت می شه ؟

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
    بید به نظر میرسه سخت افزاری باشه با اوصافی که میگید بعد ز 2 روز این شکلی میشه

2. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...

4. این کاربر از Captain_Nemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

با یه پاور دیگه تست کن. اگه جواب نداد ایراد از مادربورد شماست (من بیشتر شکم روی مادربورد چون مشابه این مشکل رو دیدم.*)

6. این کاربر از zeus7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...
    به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
    بید به نظر میرسه سخت افزاری باشه با اوصافی که میگید بعد ز 2 روز این شکلی میشه

آنتی ویروس نود 32 رو نصب کن و آپدیتش کن و سیستمت رو اسکن کن به احتمال زیاد ویروس داری احتمالا یکی از برنامه هایی که نصب کردی آلوده بوده
    دارم ، البته داشتم ، آپدیت شده اش هم بود نمی دونم فکر کنم ورژن چهارش بود ولی وقتی درایو C رو چک می کرد خود به خود ریستارت می شد .

نه تستش کردم ، این طوری نیست ، راستی هم جای رم رو تغییر دادم هم اینکه سوکت هائی رو که به هارد متصل بودن تغییر دادم ، فعلا" که حتی سرعت بالا اومدن ویندوز هم بهتر شده و دیگه مشکل ریستارت شدن رو هم ندارم ، تا ببینیم بعدا" چی پیش میاد ، از همتون هم ممنونم که کمکک کردید ، بالاخره از لابه لای گفتگو های شما هم به یه چیزهائی باید می رسیدم که رسیدم .... فعلا"

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •