به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
بید به نظر میرسه سخت افزاری باشه با اوصافی که میگید بعد ز 2 روز این شکلی میشه
به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...
با یه پاور دیگه تست کن. اگه جواب نداد ایراد از مادربورد شماست (من بیشتر شکم روی مادربورد چون مشابه این مشکل رو دیدم.*)
ببين خازن هاي مادربردت باد كرده يا نه ... اگه خازن هاش باد كرده باشه مادربردت مرخصه ...به نظر من اشکال از نرمافزارایی که نصب کردی یا درایورات مشکل دارن منم به این مشکل زیاد بر خوردم شما درایوراتو اجدیت کن نرم افزاراتم دونه دونه نصب کن ببین اشکال از کدومه
دارم ، البته داشتم ، آپدیت شده اش هم بود نمی دونم فکر کنم ورژن چهارش بود ولی وقتی درایو C رو چک می کرد خود به خود ریستارت می شد .آنتی ویروس نود 32 رو نصب کن و آپدیتش کن و سیستمت رو اسکن کن به احتمال زیاد ویروس داری احتمالا یکی از برنامه هایی که نصب کردی آلوده بوده
نه تستش کردم ، این طوری نیست ، راستی هم جای رم رو تغییر دادم هم اینکه سوکت هائی رو که به هارد متصل بودن تغییر دادم ، فعلا" که حتی سرعت بالا اومدن ویندوز هم بهتر شده و دیگه مشکل ریستارت شدن رو هم ندارم ، تا ببینیم بعدا" چی پیش میاد ، از همتون هم ممنونم که کمکک کردید ، بالاخره از لابه لای گفتگو های شما هم به یه چیزهائی باید می رسیدم که رسیدم .... فعلا"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)