البته فعلا بتا هست، ولی مسئله ای که هست احتمال میره به اندازه i8510 قوی نباشه (البته اینو جایی شنیدم). ولی در کل دوربینش خیلی خوبه.
البته فعلا بتا هست، ولی مسئله ای که هست احتمال میره به اندازه i8510 قوی نباشه (البته اینو جایی شنیدم). ولی در کل دوربینش خیلی خوبه.
خوب با اين دوربين سامسونگ پس باز 2 مورد ميمونه n97 يا 3gآيفن
لطف کنيد کسانی که nokia n97 دارن بدی و خوبی اين گوشيرو بگن من که از يه شخصی شنيدم سرعت کمی داره تو بلا امدن و هنگ ميکنه وقتی 20G به بلا حافظه پر ميشه.
منظور شمارو از این که گفتید با این دوربین که سامسونگ داره متوجه نشدم. منظور شما اینه که دوربینش ضعیفه؟! اگه اینه باید بگم که اون عکسایی که آقای 4870x2 گزاشتن مربوط به ورژن pre relesed هست و نمیتونه ملاک باشه. حتی اگه دوربینش از اون بهتر نشه از آیفون و n97 بهتره
دوست من 15 روز یه زمان ریلیز 97 مونده و این حرف ها همه اش
شایعه اس ضما نوکیا تو
آخرین فریمور
5800 نشون داده که سیمبین جدیدش هیچ مشکل بزرگ و گافی نداره
به نظر من N97 نوكيا!
نوكيا الان داره تاچ خوبي ميزنه! من فكر نمي كردم 5800 كارش درست باشه!
دوست عزيز بهتره شما نياز هاتو بگي تا دوستان بهتر راهنمايي کنن.
مثلن من چون به کيبرد نياز فراواني دارم ان97را انتخاب ميکنم.
ولي 8910 هم گزينه هاي بسيار خوبي داره و نميتونم به همين راحتي ها ازش بگزرم.
شما انتظاراتو بگو تا دوستان بهتر راهنمايي کنن و همچنين کل کل هم کمتر ميشه چون دوستان نظراتشونو با توجه به نيازه شما ميگن و اختلاف بين نظرات کمتر ميشه همچنين شما زود تر به نتيجه ميرسين
1- زيبايی
2- سرعت
3-lcd بالای 3.2 اينچ
4- lcd شفاف واضح روان و حساس
5- گرافيک خوب
6- تا جا داره از هنگ کردن قفل کردن خبری نباشه
7- بيشتر فرمتا رو بخونه
8- صدا زيبا و قوی
مانی فلوس موجود لا مشکل
مرسی.
قیمت اصلا مهم نیس!؟
Last edited by pulp_152; 23-05-2009 at 02:14.
تا اونجایی که خبر دارم 5800 نوکیا تاچ خوبی نداره حداقل نسبت به تاچ های هم سطح خودش ... و اگر با چینی ها مقایسه نکنیم ...نوکیا هنوز اول راه هستش در گوشی های با قابلیت تاچ ...
در مورد نیازهاتون
معلومه امنیا hd نیازهای شمارو بیشتر بر اورده میکنه !! البته طبق گفته سایتها .. هنوز که نیومده ...
نمیدونم چرا هر کی هر چی میخواد از یک گوشی هر چقدرم که شاخ باشه !!! باز امنیا اچ دی حرف اول رو میزنه !!
البته n 97 هم خوبه زیبایی سلیقه ایی هستش و نمیشه گفت که اچ دی زیباتره یا n 97 .. ولی از نظر سرعت .. دوربین.. گرافیک ...lcd روشن و تاچ حساس تر ...و هنگ(طبق روال گوشی های نوکیا) از امنیا اچ دی در سطح پایینتری قرار داره ...
همه اینها رو کاغذ هستش و به گفته سایتها ... کسی هنوز تست نکرده
در مورد فرمت ها هم که هر 2 تا از یک ورژن سیمبین استفاده میکنند حالا تا بیاد معلوم بشه
ok.
فکر ميکنی کی بياد؟
اگهlcd خوب حساس مثل ايفن داشته باشه عالی ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)