کارشون باید خوب باشه
گرچه من شیراز دو تا اشنا دارم معمولا از اونا گوشی می گیرم .
کارشون باید خوب باشه
گرچه من شیراز دو تا اشنا دارم معمولا از اونا گوشی می گیرم .
من دیروز x1 رو با گارانتی کامتل 505 هزار تومان و HTC Diamond 2 رو با گارانتی 1 ساله پارس کامتل 590 هزار تومان قیمت گرفتم حالا چند سوال دارم
1- گارانتی اصلی X1 سیتادل است یا پارس کامتل و چه فرقی با هم می کنند
2- گارانتی اصلی Diamond 2 یاس است یا پارس کامتل چون بعضی ها می گفتند که پارس کامتل گارانتی اصلی است و معتبرتر نیز هست
3-چند تا از فروشنده ها به من گفتند که تمام X1 ها چینی هستند و فقط لیبل تایوان خورده است آیا این موضوع درست است آیا اصل تایوان دارد و اینکه چطور می شه تشخیص داد آیا می شه کدی وارد کرد
4- گوشی Diamond 2 کجایی هست
5-ایا خرید گوشی بدون گارانتی را پیشنهاد می کنید یا با گارانتی معتبر چون عده ای به من گفتند که پول به گارانتی دادن اشتباه است
دوست عزیز مگه همه چیز به پسته؟
شما که 4 هزار پست دادی از شما بعید بود که این حرفو بزنی نه اون بنده خدایی که 44 پست بیشتر نداره.....
خواهش می کنم دوست عزیز
دوستانی که منو می شناسند می دونند که من به هیچ برند خاصی تعصب ندارم ولی همیشه اون چیزی رو که به نظرم درسته و به واقعیت نزدیک تر می گم . شما میت ونید پست های من رو تک به تک مرور کنید و خودتون متوجه این موضوع خواهید شد .
با توجه به اینکه در امر مقاله نویسی،ترجمه و همچنین نوشتن بررسی های مختلف در مورد گوشی ها فعالیت دارم ، اگر تعصبی برخورد کنم هیچکدوم از مقاله و یا بررسی های من ارزشی نخواهد داشت .
موفق باشید.![]()
دقیقا چون همه چیز یه پست نیست من ناراحت شدم و به دوستمون گفتم که بهتر سایر پست ها رو مرور کنه !
من با نظر شما چندان موافق نیستم.
در هر صورت من جواب دوستمون رو دادم ، شاید شمام به جوابتون برسید.
بهتر بیش از این بحث تاپیک منحرف نشه.
ممنونم.![]()
سلام.
دوست عزيز به نظره من مقايسه اين دو گوشي بيشتر به خود شما مربوط ميشه.
شما بايد مشخص کنيد که ايا به کيبرد نياز دارين يا نه......اگه دارين ايکس1 گزينه ي خوبيه اگرم نداريد دياموند2 ميتونه براي شما راضي کننده باشه.
البته خودم در کل با توجه به تحقيقاتي که کردم ايکس1 را به دليل باتري قدرت مند و کليد چهار جهته و ال سي دي بسيار با کيفيت در کنار کيبرد انتخاب ميکنم.
در ضمن تاچ پرو2 هم گزينه ي بسيار خوبيه ولي فکر کنم هنوز نيومده......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)