صفحش 2.55 اینچه
باتریش 400 ساعت استندبای و 7 ساعت مکالمه که 2 روزو راحت جواب میده
f480 تاچش خازنیه.
صفحش 2.55 اینچه
باتریش 400 ساعت استندبای و 7 ساعت مکالمه که 2 روزو راحت جواب میده
f480 تاچش خازنیه.
u 900 soul
f 480 داشتم گوشی خوبیه ...
حسن اقا تایید میشه
Last edited by pulp_152; 15-05-2009 at 23:51.
خب این گوشی سامسونگی که معرفی کردید به دلم زیاد نشست !!!!
از ال جی چیزی موجود هست ؟؟؟؟
از بحث اصلی هم فاصله گرفتیم میخوام تو هندزفری صدای خوبی داشته باشه
touch خازنی فرقش با touch های دیگه چیه؟
تاچ خازنی فقط با انگشت یا الکترون بدن کار میکنه و با اشیا دیگه از جمله قلم مداد یا هر چیز دیگه کار نمیکنه ... و مزیتش هم اینه که یکی از فشارهای زیاد در موقعی که در جیب یا هر جایی میزارین مصونتره .. و دیگه اینکه حساسیتش بالاتره ... و قابلیت لمس چند نقطه رو همزمان داره(اینجور که شنیدم) ... که بقیه ندارن
U900 SOUL بگير عاليه
خب امروز انقدر از سامسونگ بد شنیدم که حد نداشت
حالا تو رو خدا از سامسونگ دیگه معرفی نکنید
اینکه میگی سامسونگ بده تا 2 3 سال پیش درست بود. مثلاً اگه d600 رو با n70 مقایسه کنی معلومه که n70 خیلی بهتره. مثلاً تعداد sms های d600 محدود بود فکر کنم 200 تا در حالی که n70 تا 10000 تا یا حتا بیشترم میگرفت یا مثلاً میخاستی رو d600 یه نرم افزار نصب کنی مراسم داشت در حالی که n70 به راحتی نرم افزارارو نصب میکرد. ولی حالا دیگه اونطوری نیست. مثلاً شما میری i8510 میخری کل نوکیا رو میزاره تو جیبش. مثل گوشیهای نوکیا هنگ و از این چیزا نداره بدنشم خیلی محکم تره. ولی به خاطر مساعلی که بالا گفتم مردم نمیتونن قبول کنن که سامسونگ گوشی بهتر از نوکیا بزنه. حالا که سامسونگ داره بهترین گوشیهارو میزنه عیب بیخودی روش میزارن
منم نقش تایید کننده دارم ...
حسن اقا تایید میشه![]()
فقط یک مطلب دیگه هم هست ..
مطمئن باش کسیکه از سامسونگ بد گفته ! اطلاعاتش به روز نبوده و هنوز تو بحث انتن دهی گیر کرده!![]()
به نظر من همون 5800 خیلی عالیه من براتون مشخصاتش رو هم می زارم تا باز خودتون انتخاب کنید ولی از من به شما نصیحت که به غیر از نوکیا گوشی دیگه حرام کسی بگیره چون می شه گفت که نوکیا از همه سازندگان گوشی برتره درست صداش یه کمی نسبت به سونی اریکسون پایینه ولی برنامه خوریش بالاس قیافه هم داره اگه بخایم این دو شرکت رو باهم مقایسه کنیم مثل اینتل و ای ام دی می مونن
لینک زیر مشخصات 5800 رو کامل معرفی می کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)