تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: Linux و Windows کنار هم روی یک سیستم !!

داره خودمونی میشه magic1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض Ubuntu 5.10

نقل قول نوشته شده توسط edris60
    با سلام
    میخواستم بدونم میشه رو یه سیستم هم ویندوز نصب کرد و هم لینوکس؟
    من میخوام رو سیستمم که الان ویندوز نصبه روش و باهاش کار میکنم لینوکس هم نصب کنم برای یادگیری!!
    یه چیزی شبیه وقتی هم ویندوز xp داریم هم 98
    امکانش هست؟ فکر میکنم بشه رو یه درایو دیگه نصبش کرد ، حداقل چه حجمی لازم داره
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    سلام دوست عزيز
    برخي از دوستان راهنمايي هايي در مورد Live CD هاي لينوکس کردند اما جهت تکميل عرض مي کنم که Live CD مربوط به لينوکس Ubuntu 5.10 واقعا عاليه. من بعد از راه اندازي سيستم با اين سي دي که همه سخت افزارها رو تونست شناسايي بکنه، بدون انجام تنظيمات خاصي تونستم از اينترنت ADSL استفاده کنم. امتحانش ضرري نداره.

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    از همه دوستان بابت راهنمائیهاشون ممنونم
    LiveCD رو از کجا تهیه کنم؟
    منظورم اینه که میشه از اینترنت دانلودش کرد ؟ مثلا فایل Iso شو؟

داره خودمونی میشه magic1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض دانلود Ubuntu

دوست عزيز مي تونيد Live CD لينوكس Ubuntu رو از لينك زير با حجم 627 مگابايت دانلود كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    بنظر من برای شروع بهترین فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در ضمن تاپیک مخصوص ناپیکس هم داریم برای دانلود هم چون mirror زیاد داره خودت انتخاب کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مورد بعدی یک دیسک زنده ایرانی هست که با استقبال خوبی توی دیسترواچ مواجه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست باید استفاده کنی ببینی تا چی هست
    موفق باشی

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

4

نقل قول نوشته شده توسط m a j r i x
    سلام
    بنظر من برای شروع بهترین فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در ضمن تاپیک مخصوص ناپیکس هم داریم برای دانلود هم چون mirror زیاد داره خودت انتخاب کن
    m a j r i x جان
    دیروز نسخه 4.0.2 ناپیسک ر و گرفتم . خیلی عالی بود. فکر کنم مشکل از سی دی های قبلی بوده. ممنون از راهنمائی شما.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پارسیکس هم بگیر ببینی تا چی هست . . .

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

12

پارسیکس هم بگیر ببینی تا چی هست . . .
    ممنونم. حتما می گیرم. ناپیکس که خیلی خوب بود. اگر خبر اجباری شدن استفاه از لینوکس برای کارمندان دولت تا یک سال دیگر راست باشه ( نقل قول از یکی از مدیران شرکت داده پردازی) فکر کنم لینوکس هم در ایران فراگیر بشه و همه بتونن از قابلیتها ی بالا ی اون استفاده کنند. بازهم ممنون.!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    مورد بعدی یک دیسک زنده ایرانی هست که با استقبال خوبی توی دیسترواچ مواجه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست باید استفاده کنی ببینی تا چی هست
    موفق باشی
    سلام
    خیلی ممنونم از راهنمائیتون
    دارم دانلودش میکنم
    سپاسگزارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

لينوكس فقط گرافيك باحالي داره و الا در مقابل قدرت ويندوز چيزي نيست و اصلا از ساپورت خوبي برخوردار نيست
    کافیه آمار استفاده لینوکی و ویندوز در امور شبکه، هاستینگ، ابر کامپیوتر ها و ... رو باهم مقایسه کنی و در مورد مباحث امنیتی و غیره در این مورد اطلاعاتی کسب کنی بعد اظهار نظر کنی!!!

سلام ، آره شدنش ميشه ولي از من ميشنوي اين كارو نكن چون لينوكس يكمي (يكم كه چه عرض كنم خيلي) حساسه ، يه كم ور بري داغون ميشه چون تمام كنترل سخت افزار رو ميگيره دستش ، سكتوراي هاردو ميريزه به هم
    یه عمر هر بلایی سر لینوکس آوردیم و صداش در نیومده !!!

بهتره يه هارد جدا واسه لينوكس تهيه كني
    هیچ نیازی به این کار نیست

به نظرم اول لیندوز lindows نصب کن. اگر خوشت اومد بعد لینوکس رو ( همونطور که دوستمون گفتن اگر دو تا هارد داری روی هارد دوم) نصب کن.
    هر کی لیندوز (Linspire) رو نصب کنه که از لینوکس می افته!!!

من تا حالا 3 تا دیسک زنده گرفتم ولی با هیچ کدوم سیستم لینوکس بالا نیومد. سیستم باید ویژگی خاصی داشته باشه یا کار دیگه ای لازمه . اگر توضیح بدید ممنون می شم.
    مشخصات سیستمتونو اعلام کنید لطفاً
    برخي از دوستان راهنمايي هايي در مورد Live CD هاي لينوکس کردند اما جهت تکميل عرض مي کنم که Live CD مربوط به لينوکس Ubuntu 5.10 واقعا عاليه. من بعد از راه اندازي سيستم با اين سي دي که همه سخت افزارها رو تونست شناسايي بکنه، بدون انجام تنظيمات خاصي تونستم از اينترنت ADSL استفاده کنم. امتحانش ضرري نداره.
    در تکمیل و تایید سخنان شما باید عرض کنم همون طور که فرمودید ubunutu یکی از پایدار ترین و ایمن ترین توزیع های لینوکسه

مورد بعدی یک دیسک زنده ایرانی هست که با استقبال خوبی توی دیسترواچ مواجه شده پارسیکسهست باید استفاده کنی ببینی تا چی هست
    هیچ چیز به جز ترجمه ناپیکس

شما بهتره os selector رو روی سیستم نصب کنی
    خود من همیشه 3 ویندوز و دو لینوکس روی کامپیوترم دارم و همیشه از os selector استفاده می کنم
    نرم افزار فوق العاده قدرتمندیه و توانایی بوت کردن بیش از 35 نوع سیستم عامل مختلف رو داره

برای شروع برو سراغ suee یا fedora core وقتی یه کاربر حرفه ای لینوکس شدی دبیان انتخاب بعدی خواهد بود

قبل از نصب لینوکس هم اطلاعات کاملی در باره پارتیشن بندی در حین نصب لینوکس کسب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از راهنمائیتون
    چند تا سوال دارم
    من الان هر دو تا LiveCD که دوستان لطف کردن پیشنهاد دادن رو دانلود کردم (ubuntu & knoppix) ، هنوز هیچکدومو امتحان نکردم چون فعلا دارم مقاله در مورد لینوکس میخونم
    میشه در مورد نرم افزاری که فرمودین بیشتر توضیح بدین و اگه ممکنه لینک برای دانلود
    برای یادگیری شما هم LiveCD رو برای اول کار پیشنهاد میکنین یا نصب روی هارد؟
    من در زمینه های مختلف شبکه کار کردم تنظیم روتر و سوئیچ خلاصه سیسکو
    ولی لینوکس اصلا کار نکردم حسابی تازه کارم ، میخوام اگه رو سیستم در کنار ویندوز نصبش میکنم به پارتیشنا و کلا هارد به خاطر تازه کاریم آسیبی نرسه ، یا حداقل قابل برگشت باشه اگه یه وقت خرابکاری شد.
    از همه دوستان ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •