تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: 4 ترابایت هارد اکسترنال و یک لپ تاپ (لطفا راهنمایی کنید!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

my book essintial edition کار شما را راه می اندازد من 116 خریدم نمیدونم الان قیمتش چند هست. کلا سازگار گارانتی تعویض نداره اگر مشکلش قابل رفع نباشه تعویض می کنن من در مورد هارد اینترنال سابقه تعویض دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

my book essintial edition کار شما را راه می اندازد من 116 خریدم نمیدونم الان قیمتش چند هست. کلا سازگار گارانتی تعویض نداره اگر مشکلش قابل رفع نباشه تعویض می کنن من در مورد هارد اینترنال سابقه تعویض دارم
    شما ازین مدل راضی هستین؟
    این چطوره: Seagate FreeAgent
    5 سال گارانتی ویستا

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    شما ازین مدل راضی هستین؟
    این چطوره: Seagate FreeAgent
    5 سال گارانتی ویستا
    دو جای دیگه هم بحث هارد اکسترنال وسترن را داشتیم.. اونا را هم پیدا کن و ببین.وسترن فعلن بهترینه
    سیگیت را بنداز دور حداقل Reviewهای خوبی ازش وجود ندارن..... یه چیز دیگه.. اگه هاردهای اکسترنالت همگی Firewire داشته باشن میتونی از طریق کابل بهم وصلشون کنی و آخر سر هم وصل کنی به فایروایر لپتاپت.....دیگه USB نیازی نیستش.... البته اولش یه تحقیق کن ببین بعدن به مشکل برنخوری ولی این نظر منه که باید جواب بده
    حالا چی شد که رفتی روی اکسترنال؟؟ همون بحث اول تاپیک را دنبال ن و یه راهی پیدا کن چن تا اینترنال را داخل یه مجموعه بتونی پک کنی که بهتره

4. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ضمنن سری essential فقط USB داره و واسه FireWire دارش باید بری روی سری وسترن استودیو

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان دو مدل معرفی کردم هر دو در رنج حدود 120 تومن.
    Western Digital My Book Essential
    و
    Seagate 1TB FreeAgent Desk
    که هر دو فقط رابط USB دارن. یه سرچ مختصر کردم دیدم هر دو مورد شاکی زیاد داره اما نهایتا از اولی رضایت بیشتری دارن. البته دومی 5 سال گارانتی داره که به خاطر همین می خواستم دومی رو بگیرم اما این کامنت رو تو یه سایتی دیدم جالبه:
    Dies after a few months
    We bought 4 of these to use for backups
    They run each night. Within 6 months 3 of the 4 died, lost the hard drives.
    We have a number of older drives that we have used for a few years connected to desktops and laptops with no issue, but it seems these are not designed for continuous daily use.
    60 of 60 people found this review helpful.
    جالب تر اینکه از 60 نفر که در مورد این کامنت نظر دادن همشون تایید کردن. شما هم که می گی دو مورد خرابی داشتی ازین مدل.
    همونطور که دوستمون گفت "حداقل Reviewهای خوبی ازش وجود ندارن"

حالا می خواستم ببینم برندهای دیگه ای همچین چیزی در این رنج قیمت ندارن که از WD سرتر باشن؟ مثلا مکستور و هیتاچی و...

شما چند وقته این Western Digital My Book Essential رو تهیه کردی؟ چقدر ازش استفاده می کنی؟ نسبت به اولش سر و صداش زیاد نشده؟ گارانتیش چند ساله؟ قیمت مدل های دیگه که رابط FireWire یا E-sata دارن رو نداری؟مدل استدیو و پرو و اینها منظورم هست.
    ممنون.

vioman
    HDD Enlcosure هایی هم وجود دارند که مستقل عمل میکنند و منبع تغذیه ی جداگانه دارند
    سلام.
    آیا HDD Enclosure هست که ظرفیت چهار هارد اینترنال رو داشته باشه و کلا اکسترنال باشه؟یعنی از طریق USB و ... به سیستم وصل بشه و برقش هم جداگانه تامین بشه؟
    اگه هست چند مزیت داره نسبت به استفاده از چهار هارد اکسترنال. جا به جاییش راحت تره. آداپتورش هم یکی می شه به جای چهار تا. و سرعتش بالاتر میره و ...
    البته اگر هم باشه مهم اینه که در ایران گیر بیاد.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوستان دو مدل معرفی کردم هر دو در رنج حدود 120 تومن.
    Western Digital My Book Essential
    و
    Seagate 1TB FreeAgent Desk
    که هر دو فقط رابط USB دارن. یه سرچ مختصر کردم دیدم هر دو مورد شاکی زیاد داره اما نهایتا از اولی رضایت بیشتری دارن. البته دومی 5 سال گارانتی داره که به خاطر همین می خواستم دومی رو بگیرم اما این کامنت رو تو یه سایتی دیدم جالبه:
    Dies after a few months
    We bought 4 of these to use for backups
    They run each night. Within 6 months 3 of the 4 died, lost the hard drives.
    We have a number of older drives that we have used for a few years connected to desktops and laptops with no issue, but it seems these are not designed for continuous daily use.
    60 of 60 people found this review helpful.
    جالب تر اینکه از 60 نفر که در مورد این کامنت نظر دادن همشون تایید کردن. شما هم که می گی دو مورد خرابی داشتی ازین مدل.
    همونطور که دوستمون گفت "حداقل Reviewهای خوبی ازش وجود ندارن"

حالا می خواستم ببینم برندهای دیگه ای همچین چیزی در این رنج قیمت ندارن که از WD سرتر باشن؟ مثلا مکستور و هیتاچی و...

شما چند وقته این Western Digital My Book Essential رو تهیه کردی؟ چقدر ازش استفاده می کنی؟ نسبت به اولش سر و صداش زیاد نشده؟ گارانتیش چند ساله؟ قیمت مدل های دیگه که رابط FireWire یا E-sata دارن رو نداری؟مدل استدیو و پرو و اینها منظورم هست.
    ممنون.

سلام.
    آیا HDD Enclosure هست که ظرفیت چهار هارد اینترنال رو داشته باشه و کلا اکسترنال باشه؟یعنی از طریق USB و ... به سیستم وصل بشه و برقش هم جداگانه تامین بشه؟
    اگه هست چند مزیت داره نسبت به استفاده از چهار هارد اکسترنال. جا به جاییش راحت تره. آداپتورش هم یکی می شه به جای چهار تا. و سرعتش بالاتر میره و ...
    البته اگر هم باشه مهم اینه که در ایران گیر بیاد
    .
    دوست عزیز
    من خودم از مدل WD استفاده میکنم و توی این 1 سال مشکلی باهاش نداشتم
    من به عنوان هارد بک آپ ازش استفاده میکنم.

یکی از خاصیت های جالبی که سری My Book وسترن داره اینه که طراحی خوبی داره و کنار هم خوب جا میشه

اما در مورد Enclosure ها

من وقتی سرچ کردم مدل های زیادی رو دیدم
    احتمال اینکه هر یک از اینها در ایران موجود باشه زیاده

یک سری از این دستگاه ها بصورت رید بسته شدن
    یک سری دیگه بصورت ساده
    اما اکثر قریب به اتفاق اونها دارای پورت Lan هستند که بصورت NAS در شبکه ها هم قابل استفاده اند.

این مدل آخر محصول WD هستش
    احتمال اینکه در ایران پیدا بشه خیلی زیاده
    میتونید از سازگار ارقام ورودش رو سوال کنید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوست عزیز
    من خودم از مدل WD استفاده میکنم و توی این 1 سال مشکلی باهاش نداشتم
    من به عنوان هارد بک آپ ازش استفاده میکنم.

یکی از خاصیت های جالبی که سری My Book وسترن داره اینه که طراحی خوبی داره و کنار هم خوب جا میشه

اما در مورد Enclosure ها

من وقتی سرچ کردم مدل های زیادی رو دیدم
    احتمال اینکه هر یک از اینها در ایران موجود باشه زیاده

یک سری از این دستگاه ها بصورت رید بسته شدن
    یک سری دیگه بصورت ساده
    اما اکثر قریب به اتفاق اونها دارای پورت Lan هستند که بصورت NAS در شبکه ها هم قابل استفاده اند.

این مدل آخر محصول WD هستش
    احتمال اینکه در ایران پیدا بشه خیلی زیاده
    میتونید از سازگار ارقام ورودش رو سوال کنید.

موفق باشید
    سلام برادر.من تماس گرفتم با سازگار نداشتن. با اینکه عکسشو تو سایتشون گذاشتن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون بهتر می دونید که این مدل HDD Enlcosure که من می خوام زیاد کاربرد نداره. و توی بازار فکر نکنم به این راحتی گیر بیاد. اصلا نمی دونن چیه. به نظر شما چطور می تونم یکی ازینا تهیه کنم؟
    به علاوه قیمتش هم مهمه مثلا اگه 400 هزار تومن باشه که اصلا نمی صرفه.
    راستی به HDD Enlcosure تو بازار چی می گن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من همونطور که گفتم از روش رایت میکنم گاهی حتی چند مورد را با هم مشکلی نداشتم تا حالا با اون 6-7 ماه دارمش و ازش راضیم
    مکستور و سیگیت هر دو از یک کارخانه هستند و مشخصات اونها را ببینی هیچ اختلافی ندارند.برای FireWire یا E-sata باید حداقل 170 هزینه کنید و اگر سرعت براتون ملاک نیست پس نیازی هم به این هزینه ندارید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

آقا شما از کجا خریدی ؟ این قیمت؟
    اصلا انگار این قطعه تو بازار نیست
    اگر هم پیدا بشه حدود 140. ستاره سهیل شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من از بازار رضا خریدم البته از دوستام ولی توی پاساژ ایران بیشتر بود این هفته هم میخوام برم 2تا دیگه (یکی برای خودم و یکی هم برای دوستم) بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •