صدای گوشی در چه حدیه؟مثلا در مقایسه با کا750 و دبلیو760 که در خانه دارید میشه مقایسه بکنید؟
صدای اسپیکر و صدای هدفون؟کیفیت و بلندیش در مقایسه با اونها چطوره؟
صدای گوشی در چه حدیه؟مثلا در مقایسه با کا750 و دبلیو760 که در خانه دارید میشه مقایسه بکنید؟
صدای اسپیکر و صدای هدفون؟کیفیت و بلندیش در مقایسه با اونها چطوره؟
صدای اسپیکر w595 بلندتره طوری که وقتی ولوم گوشی تا ته هست یه حالتی تو دستم احساس میکنم یعنی معلومه که قدرت صدا بالاست. w760 مطمئنا به w595 تو بلندی صدا نیست.
صدای هدفون واضح و بلنده ومن از صداش راضی ام.
وقتی هم که با کسی صحبت می کنم صداشو بلند و واضح میشنوم.
در کل از نظر صدا مطمئن باشید w595 بهتر از اون دوتای دیگه اس.حتی بعضی وقتا درجه صدا که تا تهه گوشمو اذیت میکنه ! واسه همین چه ولوم رینگتون چه ولوم موسیقی رو اگه تا ته نزارید صدا خیلی بهتر پخش میشه و جیغ نمی زنه
به نظرم با قیمتی که داره این حد صدا خوبه.البته من نمیدونم شما چه حد صدایی رو "خوب" میدونید![]()
صداش نسبت به اون دوتا بهتره
در مورد در باتريشم بايد مواظب بود چون برا جا رفتنش ممكنه خاراش بشكته ولي لق نميزنه
چه جوری میشه منوهاشو فارسی کرد؟
دوستان که گوشی رو خریدن از سرعت گوشی بگن کند نیست
راستی W595s رو کسی نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينmusic cabel برا چيه؟؟؟
نداشتن فلاش خيلي زجرآوره....من ردش كردم رفت
با توجه علاقه شديد به سري واكمن ميخوام يه w705 بگيرم ...از دوستان كسي اطلاعاتي در موردش داره؟؟ مخصوصا دوربينش؟؟
دوستان تاپیک چند وقت خوابیده جالبه
با این که گوشی در بازار خیلی خوب فروش کرده و می کنه ولی اینجا خیلی خلوته
==========
خوب دوستانی که گوشی رو گرفتم از سرعتش نسبت به w910 بگن 910 واقعا نسبت به سونی اریکسون های دیگه کند بود این 595 چطوره؟
خوب دیگه کسی جواب نداد خودم رفتم این گوشی رو گرفتم
سوالی بود در خدمتم
از دیروز که گرفتم گوشی خوبی به نظر من و این که خودم قبلا w910 هم داشتم ولی این سرعتش خیلی بیشتر از 910 (خدا رو شکر)
(فعلا داریم با این 595 سر م یکنیم تا ببینیم وقیت X2 چی می شه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)