تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: یک کیس برای گیم تا سقف 800000 تومان

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

RAM : 2X2GB PATRIOT 1066 PC2 8500=75
    زیاد موافق نیستم بهتره از رم با برند بهتری استفاده بشه میتونید از Dominator حدود 92 تومن هست.
    چی شد با وجود محدودیت بودجه برند رم و باس 1066 اولویت پیدا کرد؟!!
    پی نوشت : ببین 3 روز که نبودم قیمت پاور که هیچوقت پایین نمیرفت ؛ 20 تومن پایین اومده ؟!!
    شما بهتره یه چند روز دیگه بری مرخصی !!؟
    دوستان 390 هم خریدن
    این کارا کار هر کسی نیست باید فراتر از یک مشتری معمولی باشی!!
    CPU به عنوان گلوگاه سیستم شما مطرح نباشه CPU انتخاب کنید تا در صورت لزوم تا3.6Ghz آنرا Overclock کنید
    یعنی زیر 3.6 گلوگاه میشه!!؟ الله اکبر
    در مورد VGA می خوام رازی رو با شما در میان بگذارم ! در کمال تعجب گرافیک های شاهکار ATI در FSX فعلا مشکل دارند یعنی 4870X2 که خیلی از کارتهای همطراز خودش رو از سری NVIDIA پشت سر می گذاره در FS تقریبا 30% ضعیفتره!
    این راز رو تا حالا فقط شما می دونستی و فروم ها و سایت های معتبر دیگه نمی دونستند؟!
    حالا از چه کارتی 30 درصد ضعیفتره؟؟!
    در کل فکر کنم 60 fps برای یک بازی کافی باشه. این جور که مشخصه دوستان دارن برای 120 تا 200 fps سیستم سفارش میدن و اگه مثلا یکی 184 فریم بده ویکی دیگه 175 فریم بده سیستم دومی دیگه داغونه و بدرد این بازی نمی خوره!!؟

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ر مورد VGA می خوام رازی رو با شما در میان بگذارم ! در کمال تعجب گرافیک های شاهکار ATI در FSX فعلا مشکل دارند
    نه!
    چی شد با وجود محدودیت بودجه برند رم و باس 1066 اولویت پیدا کرد؟!!
    من فقط نظرم به سیستم مسعود بود.سیسم خودم 800MHZ Gold CL5 پیشنهاد دادم.که حدودا نصف دومینیتوره.
    قدرت یک Processor فقط به فرکانس هسته نیست.
    چطور i7 920 با فرکانس 2.6GHZ از x4 9950 AMD 2.6 خیلی بهتر عمل میکنه؟! پس کش.معماری هسته و قدرت اورکلاک و مصرف.....یک چیز غیر قابل جشم پوشی هستند.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

...

این راز رو تا حالا فقط شما می دونستی و فروم ها و سایت های معتبر دیگه نمی دونستند؟!
    حالا از چه کارتی 30 درصد ضعیفتره؟؟!
    در کل فکر کنم 60 fps برای یک بازی کافی باشه. این جور که مشخصه دوستان دارن برای 120 تا 200 fps سیستم سفارش میدن و اگه مثلا یکی 184 فریم بده ویکی دیگه 175 فریم بده سیستم دومی دیگه داغونه و بدرد این بازی نمی خوره!!؟
    در مورد گلوگاه 3.6Ghz این مطلب حاصل یک جمع بندی کاربران حرفه ای فروم Avsim.net که شاید معتبرترین سایت در مورد Flight Simulator باشه بود که من بارها تو پست هاشون دیدم. در صورت لزوم در فروم این سایت بخش Hardware بررسی بفرمائید.

در مورد "راز" خوب واضحه کاربرد این کلمه جنبه شوخی داشت! چون به هر حال در آن دو مورد که نظرم رو گفتم برگرفته از تجربیات کاربران همون فروم گفتم و به نوعی بیان کننده این قضیه هست که در این مورد هزینه بیشتر کردن و مدل بروزتر خریدن لزوما نتیجه بهتری نخواهد داشت. (شاید هم توی برداشتم اشتباه کردم)
    اینم یک benchmark گرافیکی از tomshardware در مورد VGA و FSX SP2 و موقعیت 4870:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد frame rate 60که فرمودید کافیه ، حق با شماست ، زیاد هم هست ، ولی کجا و در چه شرایطی ، اگر این FPS مثلا مال موقعی باشه که آسمان صاف باشه و شما Cessna طراحی شده مال خود مایکروسافت رو لود کرده و در فرودگاه کوچک تست گرفتید ، خیر کافی نیست ، (این یکی رو دیگه خودم تجربه کردم) چرا که شما اگر یکی از افزودنیهای سنگین مثلا مدل 747 از PMDG که حتی برای آموزش خلبانان واقعی استفاده میشه و دارای panel بسیار سنگینی هست (نه ماله مایکروسافت) را در آب و هوایی ابری که به صورت کاملا واقعی توسط برنامه افزودنی Activesky شبیه سازی میشه و به FS تغذیه میشه در فرودگاه بزرگ همراه با ترافیک کامل هوایی که با تمام جزئیات طراحی شده (مثلا فرودگاه کندی نیویورک از شرکت Fs Dream Team) آن موقع هست که همان فریم ریت 60 به 6~7 تنزل پیدا می کنه و اصلا شبیه ساز قابل استفاده نیست و شاید بهترین سیستم های امروزی در ین شرایط FPS 25 نتونند ارائه کنند!
    به هر حال تمام اینها بستگی به خود کاربر داره که تا چه مقدار بخواد حرفه ای وارد این عرصه بشه.

نه!

....

قدرت یک Processor فقط به فرکانس هسته نیست.
    .... پس کش.معماری هسته و قدرت اورکلاک و مصرف.....یک چیز غیر قابل جشم پوشی هستند.
    موفق باشید.
    نظر شما کاملا صحیحه ، تمامی فاکتورهایی که فرمودید در کارایی CPU کاملا صحیحند ، ولی اولا من باید قید می کردم که CPU های مد نظر من سری 45nm اینتل (دو هسته و چهار هسته ای ها ) و i7 بود . (از AMD و کاراییشون در FS اطلاعی ندارم) و ثانیا لطفا این مسئله رو کاملا نسبی در نظر بگیرید یعنی در مورد شبیه ساز پرواز مایکروسافت به نسبت بقیه برنامه ها ضریب سرعت هسته بیشتره! به عبارت دیگر بعضی ها حتی این قضیه رو در ضعف طراحی آن می دونند که به طور کامل از قابلیت CPUهای مدرن چند هسته ای با معماری بروز و کش بالا و .... بدرستی استفاده نمی کنه و گاها E8400 از Core i7 920 (در حالت استاندارد) کارایی بالاتری نشون می ده!!!! در صورتیکه در بسیاری از benchmarkهای دیگه اصلا ایندو قابل قیاس نیستند و 920 توانایی بسیار بالاتری داره.

با احترام
    Last edited by ali744; 13-05-2009 at 18:23.

4. این کاربر از ali744 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •