اسپرو که کلاسش با اونا فرق می کنه ولی ماشین بدی نیست و دنده اتوماتش هم جالبهراستي دوو اسپرو چطوره ...با قيافه ش حال ميکنم ولي يکي از بچه ها ميگفت زود به روغن سوزي ميوفته....؟؟؟
ولی روی گلف بیشتر فکر کن چون قطعاتش بیشتره و خرجش از اونا کمتره
اسپرو که کلاسش با اونا فرق می کنه ولی ماشین بدی نیست و دنده اتوماتش هم جالبهراستي دوو اسپرو چطوره ...با قيافه ش حال ميکنم ولي يکي از بچه ها ميگفت زود به روغن سوزي ميوفته....؟؟؟
ولی روی گلف بیشتر فکر کن چون قطعاتش بیشتره و خرجش از اونا کمتره
از لحاظ موتوری کدومشون قویترن ....
من خودم فقط از لنسر خبر دارم که موترش 1400 سی سیه...
منم از اسپرو خبر دارم که 2000 سی سی و حدود 105 - 10 اسب بخاره
گلف های رایج توی ایرانم که 1600 سی سی و 8 سوپاپ با 75 اسب بخارن
1800 سی سی هم دارن که فکر کنم 90 اسبی هستن
اینم در مورد سیویک هست که به نقل از یکی از بچه های تیونینگ تالک میارم(مانفرد) :
اینم مشخصات لنسر که اینم از سایت تیونینگ تالک هست (کامیار)سیویک نسل پنجم یا همین مدلهای 92 تا 95 سه مدل اطاق دارن
هاچبک ( 2 در )
سدان ( 4 در صندوق دار )
کوپه ( 2 در صندوق دار )
تا اونجایی که من می دونم کوپه در ایران نیست اما یکی از دوستان می گفت که یکی دو مورد ازش موجوده و رویت شده ( الله اعلم !)
مدل های موجود در ایران :
EL ساده
EX ( شیشه برقی , آینه برقی , کولر , هیدرولیک )
SI ( تمامی امکانات بالا + دربعضی ها گیرباکس اتومات + موتور متفاوت )
EL , EX دارای موتور های 1500 سی سی 16 سوپاپ SOHC هستند که سیستم سوخت رسانیشون کاربراتوریه
SI دارای موتور های 1600 سی سی 16 سوپاپ SOHC VTEC که انژکتوری هستند به علاوه سیستم زمانبندی متغییر سوپاپ ها
تا اونجا که من می دونم تمامی مدل های هاچبک موجود EX هستن
و تمامی SI ها سدان هستند
ميتسوبيشي لنسر gl/glx 90-94
جي ال:
حجم موتور 1300/رينگ ساده 13/شيشه ها دستي/كولر دارد/اينه دستي/.....
جي ال ايكس(فول و نيمه فول داره كه مشخصات زير توش متغير ميباشد):
حجم موتور 1600(1570)/رينگ 5پر /شيشه ها برقي/اينه برقي/سانروف/بال عقب/كولر دارد/شيشه ها كروم دار(يه نمه دودي)شيشه عقب گرمكن دار/تودوزي فابريك حالت صندلي اسپرت/.........
البته علی این ماشینا خوراک اسپرت کردنه و با یه خورده خرج موتور میتونی ردیفش کنی
اتفاقا دیروز یه سیویک مشکی دیدم ...به طرز فجیهی اسپرت شده بود خیلی هم خشگل شده بود...مثل اینه یارو موتورشم تیون کرده بودالبته علی این ماشینا خوراک اسپرت کردنه و با یه خورده خرج موتور میتونی ردیفش کنی
ولی لا مصب 9 تومن پایینتر نمیمومد... تازه دور رنگ هم بود...!!!!
عجیبه لنسر 1300 ...!!!!ميتسوبيشي لنسر gl/glx 90-94
جي ال:
حجم موتور 1300/رينگ ساده 13/شيشه ها دستي/كولر دارد/اينه دستي/.....
جي ال ايكس(فول و نيمه فول داره كه مشخصات زير توش متغير ميباشد):
حجم موتور 1600(1570)/رينگ 5پر /شيشه ها برقي/اينه برقي/سانروف/بال عقب/كولر دارد/شيشه ها كروم دار(يه نمه دودي)شيشه عقب گرمكن دار/تودوزي فابريك حالت صندلي اسپرت/.........
ولی خیلی خوب راه میاد یه بار یه دونش توی جاده داشت پا به پای ما با 180 میومد...اونم با موتور 1300 سی سی...!!!
الان که فکر میکنم به نظرم بهترین گزینه همون سیویکه ... باید بیفتم دنبالش یه تر تمیزش رو پیدا کنم ....بعد بیفتم به جونش...: دی
دست همه هم درد نکنه واسه کمک...
ولی علی به نظرم سیویک سالم و ساده بگیری بهتره
چون هم قمت کاذب نداره و هم اینکه هر جور دلت بخواد درستش می کنی
منم منظورم همین بود دیگهولی علی به نظرم سیویک سالم و ساده بگیری بهتره
چون هم قمت کاذب نداره و هم اینکه هر جور دلت بخواد درستش می کنی
الان که فکر میکنم به نظرم بهترین گزینه همون سیویکه ... باید بیفتم دنبالش یه تر تمیزش رو پیدا کنم ....بعد بیفتم به جونش...: دی
آخه مشکل اینجاست که سیویک استاندارد پیدا کردنش سخته و سخت تر اونم سالمش!!!!!!!!
راستی امروز اپل آسترا هاچ بک دیدم خیلی سالم بود به نظرم اپل هم میتونه انتخاب خوبی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)