آخه کجای قیافه من به فروشنده می خوره؟!! اصلاً فرض اینکه من فروشنده هستم! آخه اون بنده خدا که نمی آد از من خرید کنه!
آخه کجای قیافه من به فروشنده می خوره؟!! اصلاً فرض اینکه من فروشنده هستم! آخه اون بنده خدا که نمی آد از من خرید کنه!
قیافه ی شما بیشتر به سامورایی ها میخوره فکر کنم.![]()
توضیح: آواتار من، Scorpion توی Mortal Combat هستش.
ببین دوست گلم اگر دنبال کیفیت بهتر هستی فقط دل من اصلا با ایسر حال نمی کنم
بحث حال کردن نیست. بعضی مدل های یک برند, خوب در میان و بعضی ها در برابر رقبا حرفی برای گفتن ندارن. مثلا Acer مدل Aspire One خیلی خوب در اومد ولی بعضی از مدل هاش ممکنه چندان جالب نباشن.
بله حرف شما کاملا درست ولی اگر به صورت میانگین حساب کنیم و امتیازاتی که لپ تاپ های ایسر بدست اوردن اونوقته که به وخامت اوضاع پی میبرم در کل ایسر همیشه سطحی متوسط داشته و به همین علت قیمتهاشم پایین بودن ولی دل شرکت معروفی هست و امتیازاتش اکثرا بالا بوده پس دل برنده ی این مسابقس از طرف دیگه شما ببینید کدوم فروش بهتری دارن![]()
فروش Acer هم همچین پایین نیست. تو ایران جا نیافتاده. باز حداقل Acer تو ایران هست. بعضی مارک ها مثل Gateway و Alienware کلا تو ایران شناخته شده نیستند ولی تو بازار امریکا از معتبرترین برندها هستند.
مگه این دو تا شرکت مال ایسره![]()
منظورشون اینه که در مقایسه تنها اِیسر در بازار حضور داره.
ببخشید من یه سوال اساسی دارم شما ایسر رو با برندی مثل Alienware هم سطح می دونید اصلا شما ایسر رو در حدی می دونید که با Alienware مقایسش کنید(منظورم لپتاپ های این شرکت هست نه سخت افزارهای موجودش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)