یک کارت دیگه ساختم. اینجا:
چطوره؟ کارت متفاوتیه. نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک کارت دیگه ساختم. اینجا:
چطوره؟ کارت متفاوتیه. نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramshad; 19-05-2009 at 15:02.
من طرحت رو ديدم . متاسفانه طرح مناسبي نيست و اصلا به كار آرايشگاه نميخوره . بايد نوع كار رو در نظر بگيري.
چند نكته:
1. پر به چه دليلي در طرح استفاده شده؟
2. رنگ نارنجي به كار رفته و نوع گرافيك آن كاملا بيربط است و بيشتر به درد كارت ويزيت براي يك نقاش يا چاپخانه يا ... خوب است.
3. اسم آرايشگاه خيلي كوچك هستش و اين خودش بزرگترين عيبه. شما مي توني روي خود اسم عروسك كار كني و يه طرح جالب در بياري .
موفق باشي
با سلام
من این طرح رو برای آرایشگاه شما آماه کرده ام
طرح قشنگی شده ظمنا رنگهایی که توش به کار بردم مناسب آرایشگاه زنانه است
البته طرح رو به وسیله یک نوشته کمرنگ که تلفن خدم گذاشتم که کسی نتونه طرح رو راحت کپی کنه
برای گرفتن اصل طرح باهام تماس بگیرید تا براتون ارسالش کنم.
آدرس تصویر مربوط به طرح کارت ویزیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحال می شم از وبلاگم دیدن فرمایید.به امید دیدار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کیفیتش خیلی پایینه یه کمی هم بی نظمه از رنگ های پررنگ تر استفاده کن
و البته من چند سالیه که دارم فتوشاپ کار می کنم به تازه واردیم نگا نکن
می تونی مثال های خوبی برا کارت ویزیت تو اینترنت پیدا کنی و چون اول کاری ازشون الگو بگیری.
سعي كن توي كارتت از عكس هاي مدل مو هاي طبيعي استفاده كني !!! نه يه par يا اينا ! البته نمي دونم شايد به خاطر اين استفاده نمي كني كه ممكنه بهت GIR بدن ! در ضمن از رنك هاي خوشرنك استفاده كن !!! نكاه كن .
مثل اين :
http://i43.tinypic.com/2yy1j7o.jpg
البته اكه همين رو هم مي خواي بكو تا برات درستش كنم !!! اين خيلي خيلي ساده هست !!! به طوري كه من هم خودم مي دونم توي فتوشاب يه اماتور هستم ! مي تونم اين رو بسازم ! دو تا براش و يه كرانيت !!!! خيلي ساده هست ولي باز هم خيلي از كارت هايي كه خودت ساختي جذاب تره![]()
و يه جيز ديكه !!! سعي كن يك رنك نباشه ! از كرانيت ها استفاده كن ... يه خورده اين ريزه كاري ها رو رعايت كني حداقل كارت قابل تحمل ميشه !!! : دي
رفقا؛ آرایشگاه ما یک ماهی هست که افتتاح شده و کارت های چاپ شده اش هم توزیع شده و مورد توجه مشتری ها قرار گرفته! طبیعتا نیازی به ادامه این تاپیک نیست. کارتی که نهایتا چاپ شد رو در اینجا ندارم که ببینید!
: دي !!! عجب ! فكر كنم اون رفيقمون تابيك رو كشيده بالا ! خب به هر حال اكه تونستي بزار ما هم ببينيم![]()
فک کنم دوستمون بهشون برخورد که نظر میدیم دیگه دوس ندارن بحث ادامه داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
طرحاتون خیلی خیلی ساده س اصلا هیچ نشونی از یه ارایشگاه توش پیدا نمیشه کیفیتش خیلی پایینه از رنگای مناسبیم استفاده نکردید
نه رفیق! برخوردن نداره! شما و دیگر دوستان علاقه مند می تونید این گفت و گو رو تا روزی که مایلید ادامه بدید؛ اما مطمئنا این گفت و گو در صورت ادامه؛ به کارت من که حدود یک ماه پیش پخش شده و شخصا آن را پخش کردم و توجه و علاقه خانم ها (مخاطبان اصلی کار) را به آن دیدم؛ ربطی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)