سلام
من یک خورده زود رسیدم ساعت یک ربع به پنج من توی سالن اجتماعات بودم آلن بود دکتر خوانساری هم دیدم بهنام - علی پوریان - هادیان - نوید - وخیلیهای دیگه هم بودند ساعت ۵:۱۰ تا ۵:۱۵ دیگه سالن تقریبا پر شده بود یک نکته جالب اینکه ۷ تا ۸ کاربر خانم لینوکس هم دیدیم![]()
اول دکتر خوانساری ( مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه شریف ) در مورد اینکه از چه طریق اوپن سورس و لینوکس در جامعه رواج پیدا بکنه از جلساتی گفت که برای مدیران دولتی وزارتخانههای آموزش و پرورش - نفت - کشور جلسه توجیهی گذاشته و خیلی چیزهای دیگه گفت روی کمکهای مرکز فناوری شریف حساب کنید چه مالی چه معنوی
وقتی صحبتهای دکتر خوانساری در حال تموم شدن بود بین همه برای آنتراک ساندیس و کیک پخش کردن دست علی پوریان درد نکنه![]()
در ضمن دکتر خوانساریCD زنده اسلایدهای آموزشی و مقالات لینوکس بین همه توزیع کرد
بعد از اون نوبت معرفی پارسیکس 0/76 رسید روی لپ تاپ جدیدی که دیروز آلن خریده بود وکلی توضیحات توی این صحبتها بود که من عقب نگاه کردم rootnt با رفیقش دیدم من از اول جلسه دنبالش بودم دیدم نمیان یک خورده حالم گرفته شد چون ساعت ۶ این حدود اومده بودن وقتی که دیدمش رفت عقب پیش اونا بنده خدا rootnt برای سیستمش یک مشکلی بوجود اومده دنبال اون بود بخاطر همین دیر اومد باهم دیگه صحبت کردیم در ضمن روتی یکCD اوبانتو به من داد ( میخواد منو به انحراف بکشونه دبیان کار بشم) درباره سایت صحبت کردیم
در کل حال وهوای خوبی بر جلسه حاکم بود چه سوالهای که از دکتر خوانساری میشد و چه سوالهای که میکرد از برنامههای که قرار اجرا بشه و خیلی چیزهای دیگه در کل خوشحال میشدیم دیگران دوستان هم ببینیم جایی اون عزیزان که قرار بیاد هم خالی کردیم
دیگه خسته شدم انقدر تایپ کردم![]()