تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: جلسه

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من یک خورده زود رسیدم ساعت یک ربع به پنج من توی سالن اجتماعات بودم آلن بود دکتر خوانساری هم دیدم بهنام - علی پوریان - هادیان - نوید - وخیلی‌های دیگه هم بودند ساعت ۵:۱۰ تا ۵:۱۵ دیگه سالن تقریبا پر شده بود یک نکته جالب اینکه ۷ تا ۸ کاربر خانم لینوکس هم دیدیم
    اول دکتر خوانساری ( مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه شریف ) در مورد اینکه از چه طریق اوپن سورس و لینوکس در جامعه رواج پیدا بکنه از جلساتی گفت که برای مدیران دولتی وزارتخانه‌های آموزش و پرورش - نفت - کشور جلسه توجیهی گذاشته و خیلی چیزهای دیگه گفت روی کمکهای مرکز فناوری شریف حساب کنید چه مالی چه معنوی
    وقتی صحبتهای دکتر خوانساری در حال تموم شدن بود بین همه برای آنتراک ساندیس و کیک پخش کردن دست علی پوریان درد نکنه
    در ضمن دکتر خوانساریCD زنده اسلایدهای آموزشی و مقالات لینوکس بین همه توزیع کرد
    بعد از اون نوبت معرفی پارسیکس 0/76 رسید روی لپ تاپ جدیدی که دیروز آلن خریده بود وکلی توضیحات توی این صحبتها بود که من عقب نگاه کردم rootnt با رفیقش دیدم من از اول جلسه دنبالش بودم دیدم نمیان یک خورده حالم گرفته شد چون ساعت ۶ این حدود اومده بودن وقتی که دیدمش رفت عقب پیش اونا بنده خدا rootnt برای سیستمش یک مشکلی بوجود اومده دنبال اون بود بخاطر همین دیر اومد باهم دیگه صحبت کردیم در ضمن روتی یکCD اوبانتو به من داد ( میخواد منو به انحراف بکشونه دبیان کار بشم ) درباره سایت صحبت کردیم
    در کل حال وهوای خوبی بر جلسه حاکم بود چه سوالهای که از دکتر خوانساری میشد و چه سوالهای که میکرد از برنامه‌های که قرار اجرا بشه و خیلی چیزهای دیگه در کل خوشحال میشدیم دیگران دوستان هم ببینیم جایی اون عزیزان که قرار بیاد هم خالی کردیم
    دیگه خسته شدم انقدر تایپ کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه koli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

1

عالی بود.... بیشتر از پیش به شما حسودی‌ام شد دوست من... از قرار معلوم جمع صمیمانه ای بوده... از این بابت خوشحالم!
    از نوید پایا خبری نبود؟ و شاید از دوست ارجمندم محمد کارگر؟

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

ما كه بوديم -- ولي كسي رو پيدا نكرديم آخه نميشناختم / ببينم شما ها اون پسره كه با دكتر كل كل ميكرد كه نبودين !؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    نه از نوید پایا خبری نبود آخه پایا هنوز توی یزد هستش بابا تو که بچه های تکنوتاکس میشناسی خوب چرا . . .
    مهدی جان بی‌تجربگی کردیم نشونی بهم دیگه ندادیم اگر ردیف شد سری بعد همدیگرو میبینیم
    نه من اون پسره که با دکتر کل کل میکرد نبودم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط koli
    از نوید پایا خبری نبود؟ و شاید از دوست ارجمندم محمد کارگر؟
    ای ناقلا فهمیدم جریان چیه کاشکی . . .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان که منظورتون رو از کل کل متوجه نمیشم... اما majrix... ببینم، نکنه نوید عبدی بود که باز به پر و پای لینوکس فارسی ها پیچیده بود؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

14

نقل قول نوشته شده توسط m a j r i x
    ای ناقلا فهمیدم جریان چیه کاشکی . . .
    به جان عزیزت قسم که اگه تو چیزی فهمیدی،‌من هنوز نفهمیدم... به منم بگو

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بنده خدا نوید عبدی داشت درباره پارسیکس صحبت میکرد
    البته در مورد بحثی که دکتر خوانساری با اون آقا پسره ( نمی‌ شناسمش) میکرد من طرف اون پسره رو میگیرم

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

چند نفر مثل اون پسره ! تو جلسه باشن فکر کنم جلسه ای در کار نباشه !
    ولی جلسه خوبی بود ...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نمیخوام پیش داوری کنم اما از بس که برخوردم به اینجور رویارویی‌ها، میبینم دیگه داره سنت میشه: میخوای بزرگ بشی؟! خب؛ با بزرگان در بیافت!!! وگرنه:
    عیب می جمله بگفتی؛‌هنرش نیز بگوی
    دکتر خوانساری در راه توسعه لینوکس زحمات بسیاری متحمل شده و این بر هیچ کس پوشیده نیست!!! گر چه نقایصی هم داشته اما کار بی نقص کجاست؟ های و هوی‌مان رو که برای بخش نرم افزار و معرفیش راه انداختیم بیاد دارید؟ از عهده ی این کم برنیامدیم و کار بزرگ اون رو مدام زیر سوال میبرند... عیوب کار رو بگیم اما قبل و بعدش یه خسته نباشید و یه ذکر مجمل هم از اونچه اتفاق افتاده و در جهت مثبت بوده بمیان بیاوریم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •