تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: LG W2261

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام منم میخوام ببینم 2261 بگیرم یا aoc v22؟ خیلی شک دارم
    کیفیت v22 خیلی خوبه . قیمتشون هم تقریبا یکی هستش
    کدوم بهتره واقعا و به چه دلیل ؟
    جفتشون به درد صدل اشغال می خورن فقط t220p

داره خودمونی میشه Y A S H A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز وحید اطلاعات اشتباه چرا میدی طبق مقایسه های موجود w2261v سر تر از این مدل هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز وحید اطلاعات اشتباه چرا میدی طبق مقایسه های موجود w2261v سر تر از این مدل هست
    عزیزم منم قبول دارم حرف شمارو ولی تو این قیمتا t220p از این دو تا هم بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدوت دوستان یک مانیتور می خوام واسه پخش شبکه های اچ دی و گیم با بهترین کیفیت(21یا22تا300هزار تومن)
    حال می خوام ببین ایا حتما باید مانیتور فول اچ بگیرم؟
    یه چیزایی تو سایت ها یاد گرفتم و دو مانیتور
    lgw2261v full hd 21.5
    samsung t220p 22
    را دیدم و بین این دو مدل هم بیشتر تاکید رو سامسونگ بوده حالا می خولم ببینم با توجه به اینکه مانیتور سامسونگ فول اچ دی نیست منم واسه تماشای فیلمهای اچ دی و گیم می خوام می خوام ببینم ایا این مدلا به من پیشنهاد می کنین؟
    منظور از
    DVI
    چیه ایا همون کابل معمولی که کیس به مانیتور وصل میشه را میگن؟
    ایا من تو خرید نسبت به
    hdmi
    حساس باشم یا نه می خوام ببینم ایا استافاده از اچ دی ام ای تاثیر زیادی تو کیفیت نسبت به استفاده از دی وی ای یا همون کابل معمولی ارتباط مانیتور و کیس داره یا نه؟
    منظور از مانیتور واید چیه و ایا واید بودن خوب یا نه؟
    من می خوام کیفیت فیلمهای اچ دی کاملا بالا باشه دقیقا مثل تلویزیونهای ال سی دی حالا یکی از دوستان می گفت مانیتور ال سی دی کیفیتش به پای تلویزیون ال سی دی نمی رسه و برو یه تلویزیون ال سی دی بگیر حالا می خوام ببینم ایا هم چین حرفی درسته و من باید با توجه به قیمت بالای تلویزیونهای ال سی دی هم چین کاری کنم؟
    پس دوستان یه مانیتور خوب به من معرفی کنن برم بخرم دیگه خسته شدم از مقایسه و...
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدوت دوستان یک مانیتور می خوام واسه پخش شبکه های اچ دی و گیم با بهترین کیفیت(21یا22تا300هزار تومن)
    حال می خوام ببین ایا حتما باید مانیتور فول اچ بگیرم؟
    یه چیزایی تو سایت ها یاد گرفتم و دو مانیتور
    lgw2261v full hd 21.5
    samsung t220p 22
    را دیدم و بین این دو مدل هم بیشتر تاکید رو سامسونگ بوده حالا می خولم ببینم با توجه به اینکه مانیتور سامسونگ فول اچ دی نیست منم واسه تماشای فیلمهای اچ دی و گیم می خوام می خوام ببینم ایا این مدلا به من پیشنهاد می کنین؟
    منظور از
    DVI
    چیه ایا همون کابل معمولی که کیس به مانیتور وصل میشه را میگن؟
    ایا من تو خرید نسبت به
    hdmi
    حساس باشم یا نه می خوام ببینم ایا استافاده از اچ دی ام ای تاثیر زیادی تو کیفیت نسبت به استفاده از دی وی ای یا همون کابل معمولی ارتباط مانیتور و کیس داره یا نه؟
    منظور از مانیتور واید چیه و ایا واید بودن خوب یا نه؟
    من می خوام کیفیت فیلمهای اچ دی کاملا بالا باشه دقیقا مثل تلویزیونهای ال سی دی حالا یکی از دوستان می گفت مانیتور ال سی دی کیفیتش به پای تلویزیون ال سی دی نمی رسه و برو یه تلویزیون ال سی دی بگیر حالا می خوام ببینم ایا هم چین حرفی درسته و من باید با توجه به قیمت بالای تلویزیونهای ال سی دی هم چین کاری کنم؟
    پس دوستان یه مانیتور خوب به من معرفی کنن برم بخرم دیگه خسته شدم از مقایسه و...
    با تشکر
    اولا که t220p فول اچ دی هستش

dvi یک نوع خروجیه که ازطریق یک کابل مانیتور شمارو به کارت گرفیک منتقل میکنه

hdmi هم یه نوع خروجیه که فقط واسه کنسول استفاده میشه و هیچ ربطی به کیفیت نداره اینو هم تو این فروم هم چند جای دیگه شنیدم

هزاران بار گفته شده که فیلم های hd تو ایران کم یاب هست کلا قید دیدن فیلم hd رو بزن

دوستتون هیچی حالییش نیست اصلا یه مانیتورو نباید با تلویزیون مقایسه کرد

در یک کلام t220p

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

p30 vahid
    دوست عزیز کی می گه اچ دی تو ایران کمه من می خوام از دی وی بی یا کارت ریسیور استفاده می کنم و شبکه های زیادی هست که با فرمت اچ دی برنامه پخش می کنن!
    در ضمن از پاسختون هم ممنون

داره خودمونی میشه Y A S H A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیزم منم قبول دارم حرف شمارو ولی تو این قیمتا t220p از این دو تا هم بهتره

دلیل نمیشه شما میخواستید w2261v بخرید قسمت نشد t220p خریدید بهش تتعصب داشته باشید ‍!!

تو کدوم قیمت ها ؟ ال جی 240 250 تومانه سامسونگ 280 به بالا هست این مدل !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان مثه اینکه مادیران تو این هفته قیمتها رو تغییر داده و قراره بعضی از مانیتورهای پرفروشش کمی گرونتر بشه
    خود مادیران 2261 رو 260 تومن قیمت داده !!!

کسی هست که یه فروشنده منصف تو تهران معرفی کنه؟
    تو رنج 230-240 بشه ازش خرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان مثه اینکه مادیران تو این هفته قیمتها رو تغییر داده و قراره بعضی از مانیتورهای پرفروشش کمی گرونتر بشه

پاساژ ایران میتونی 240 بخری . طبقه هم کف وقتی وارد میشی سمت راست انتهاش یه نمایندگی هست که 241 میگه
    من خودم از طبقهای بالا خریدم 240 ،نمیدونم کدوم طبقه ، فروشگاه قائم بود اسمش . ضلع شمال شرقی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

11 خرداد 1388 - دنیای اقتصاد - در حالي‌كه برخي از فعالان بازار از كاهش عرضه و همچنين رشد قيمت انواع مانيتور طي يك هفته اخير در بازار داخلي خبر مي‌دهند، نمايندگي‌هاي فروش همچنان از ثبات قيمت‌ها در بازار خبر مي‌دهند و معتقدند شايعه رشد قيمت‌ها در مورد مانيتورهاي LCD تنها ترفندي از جانب برخي از فروشندگان براي به فروش رساندن اجناس با قيمت بالاست.

البته در زمينه كاهش عرضه مانيتور به بازار ،برخي از واردكنندگان بر اين باورند با رشد تعرفه واردات مانيتورهاي 19 تا 24 اينچ بسياري از واردكنندگان با توجه به شرايط نامطلوب اقتصادي از ترخيص كالاها خودداري كرده و اين موضوع تا حدودي باعث شده بازار مانيتور با كاهش موجودي مواجه شود.

واردكنندگان مانيتور و همچنين برخي از فروشندگان معتقدند افزايش تعرفه واردات مانيتورهاي 19 تا 24 اينچ به منظور حمايت از توليدكنندگان داخلي اين كالا صورت گرفته و البته كه توليدكنندگان از شرايط موجود نهايت استفاده را كرده و طي هفته‌هاي اخير بازار مملو از مانيتورهاي توليد داخل شده است.

علي اتابكي يك فروشنده در اين زمينه مي‌گويد: تا پيش از افزايش تعرفه واردات مانيتور هم ال‌جي و سامسونگ با عرضه گسترده اين كالا به بازار و خدمات پس از فروش گسترده اي كه ارائه مي‌دهند عرصه را بر واردكنندگان اين كالا تنگ كرده بودند و توجه اكثر مصرف كنندگان به سوي مانيتورهاي اين دو برند بود و هست.

به گفته اين فروشنده رشد تعرفه واردات مانيتورهاي 19 تا 24 اينچ باعث مي‌شود، واردكنندگان عطاي واردات مانيتور را به لقايش بخشيده و پيش‌بيني مي‌شود، طي ماه‌هاي آينده شاهد عرضه محدودتر يا حتي حذف مانيتورهايي با برند غير از ال‌جي و سامسونگ باشيم.

يك فروشنده ديگر در اين زمينه مي‌گويد: رشد تعرفه واردات مانيتور نه تنها كمكي به رفع دوران ركود حاكم بر بازار نمي‌كند؛ بلكه باعث تك‌سرسي شدن بازار مي‌شود و قدرت انتخاب مصرف‌كنندگان را تا حد قابل توجهي كاهش مي‌دهد. به گفته اين فروشنده شايد اگر تعرفه واردات قطعات توليدي مانيتور نيز افزايش مي‌يافت، رقابت بين توليدكننده و واردكنندگان شكل قشنگ‌تري به خود مي‌گرفت.

اما با شرايط موجود واردكننده ناچار است قيمت‌ها را افزايش دهد و در مقابل توليدكننده مي‌تواند قيمت‌ها را كاهش دهد و مسلم است كه مصرف‌كننده به سمت كالاي ارزان‌قيمت مي‌رود.

نمايندگي‌هاي فروش نيز اين ادعاي فروشندگان را تاييد كرده و معتقدند، محموله‌اي جديدي كه با تعرفه جديد ترخيص شوند با قيمت بالاتر به فروش مي‌روند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •