تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: خرید با پیش پرداخت 14 میلیون و کلا 25 تا 27 میلیون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سعید چطور دلت میاد بگی زانتیا از آوانته بهتره؟؟؟؟
    قدرت بیشتر
    گشتاور بیشتر
    شتاب بیشتر
    کم بودن
    طراحی به روز ترایمنی بیشتر
    ماشین های کره ای و هیوندا هم به نرمی و اصطحلاک کم مشهورن!!!!!
    مصرف سوخت کمتر
    امیر این 3 که گفتی تفاوت خیلی جزئی هستش و زیاد به چشم نمیاد و اصولا برای کسی که ماشین راحت و بی دردسر میگرده یه خورده شتاب و قدرت بیشتر زیاد مهم نیست

امیر کجا طراحی آوانته به روزه نمای خارجیش خیلی سادست و به نظرم با زانتیا توی یک سطح قرار میگیره و داخلش هم که مثل کامیون میمونه و خیلی زشته

ضمنا کمک فنرهای زانتیا یادترفت که برای شهری مثل تهران فوق العادست
    کلا به نظرم عوض کردن زانتیا با آوانته زیاد جالب نیست و به نظرم زانتیا حداقل باید با مگان یا مزدا3 عوض بشه
    Last edited by corey; 13-05-2009 at 15:28.

2. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

امیر این 3 که گفتی تفاوت خیلی جزئی هستش و زیاد به چشم نمیاد و اصولا برای کسی که ماشین راحت و بی دردسر میگرده یه خورده شتاب و قدرت بیشتر زیاد مهم نیست

امیر کجا طراحی آوانته به روزه نمای خارجیش خیلی سادست و به نظرم با زانتیا توی یک سطح قرار میگیره و داخلش هم که مثل کامیون میمونه و خیلی زشته

ضمنا کمک فنرهای زانتیا یادترفت که برای شهری مثل تهران فوق العادست
    کلا به نظرم عوض کردن زانتیا با آوانته زیاد جالب نیست و به نظرم زانتیا حداقل باید با مگان یا مزدا3 عوض بشه
    دوست عزیز نمیدونم چرا شما اصلا توجه نمیکنید که مگان مورد بررسی مگان 1600 است نه 2000!!
    کجای تفاوت مگان 1600 با اوانته خیلی جزییه؟؟ حتی تو این 3 مورد مگان 2000 هم از اوانته کم میاره!!
    و طراحی اوانته مال سال 2001 است که 2004 فیس لیفت شده و موتورشم بهبود یافته!! و اصلا به زانتیا کاری نداره!!
    ضمنا ظاهر اتومبیل یک امر سلیقه ای هستش و به نظر من اوانته خیلی هم زیباست و داخلش هم اصلا زشت نیست فقط ساده است

اینجام شما از مگان 1600 در کنار مزدا3 نام میبرید
    اخه بین مزدا 3 و مگان 1600 چه ارتباطی وجود داره نمیدونم؟؟قدرت؟ امکانات؟ظاهر؟قیمت؟

در کل خرید مگان فقط در اوایل فروشش در ایران کار خوبی بود که هم قیمتش مناسب بود و هم امکاناتش دزدیده نشده بود

در اخر به نظر من اوانته یا کیا سراتو گزینه های خیلی مناسب تری هستند

4. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم چرا شما اصلا توجه نمیکنید که مگان مورد بررسی مگان 1600 است نه 2000!!
    کجای تفاوت مگان 1600 با اوانته خیلی جزییه؟؟ حتی تو این 3 مورد مگان 2000 هم از اوانته کم میاره!!
    و طراحی اوانته مال سال 2001 است که 2004 فیس لیفت شده و موتورشم بهبود یافته!! و اصلا به زانتیا کاری نداره!!
    ضمنا ظاهر اتومبیل یک امر سلیقه ای هستش و به نظر من اوانته خیلی هم زیباست و داخلش هم اصلا زشت نیست فقط ساده است
    آآوانته یگک ماشینی هستش که ارزش در مقابل رقم پرداختی اصلا نداره بازار دست دوم بسیار بدی و از نظر تکنولژی هم اصلا نمیشه با مگان مقایسش کرد شما که حرف من قبول نداری میتونی به مجلات استناد کنی که در آزمایش گروهی بین زانیا و آوانته و کرولا و مزدا 323 خودرویی که اول شد زانتیا بود و آوانته هم آخر شد ضمنا این تست هم مجله ماشین معتبرترین مجله اتومبیل ایران انجام داد
    هر چند که خودم زیاد به این آزمایشات اعتقاد ندارم
    ولی در کل من زانتیا برتر از آوانته و مگان ( حتی1600 ) هم خیلی برتر از زانتیا و آوانته میدونم دلایلشم اگه خواستین براتون میگم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سعید چه تعصبی داری تو روی زانتیا!!!!!!
    از همه مهمتر ایمنی تصادف هست که زانتیا 1.5 ستاره و آوانته 4 ستاره گرفته
    آوانته در سال 2000 شروع به ساخت شده و سال 2004 هم یه دستی به سر و روش کشیدن (فیس لیفت)
    ولی زانتیا فکر کنم 94 تولید شده
    هردو air و abs دارن اینم میدونم که آوانته ebd هم داره
    چند تا عکس از آوانته میذارم
    خودشون که زانتیا دارن

طراحی جلوش به نظرم خیلی قشنگه

گفته میشه که فضای سرنشینان عقب آوانته بهتر از زانتیا هست
    کم اصطحلاک هم که هست
    توی خیابون هم که زیاد نیست
    به نظرم طراحی قشنگی هم داره
    من هیچ وقت طرف زانتیا نمیرم

7. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ما زانتیا رو نمی خواهیم بفروشیم. در کنارش می خواستیم با این شرایط مگان یا یه چیز دیگه بگیریم واسه شرکت.
    ممنون از دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سعید چه تعصبی داری تو روی زانتیا!!!!!!
    امیر جون بحث تعصب نیست یه لال دیگه دارم که بعدا برات میگم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوباره سلام
    خب اول از همه برای اینکه بحث مفید تر بشه زانتیا و مگان 2000 را بگزاریم کنار چون سوال دوستمون به این دوتا ارتباط نداره!

آآوانته یگک ماشینی هستش که ارزش در مقابل رقم پرداختی اصلا نداره بازار دست دوم بسیار بدی
    ارزش رقم پرداختی چه ربطی به بازار دست دوم خوب یا بد داره؟؟
    اوانته با یکی از بهترین موتور های 2000 در ایران که مصرف سوخت خیلی معقولی هم داره فقط میتونه با موتور های مزدا 3 و کیا سراتو مقایسه بشه و چند گزینه محدود دیگه(به غیر از مگان و رانتیا!)
    این ماشین را با قیمت 25.5 ملیون تحویل فوری میشه خرید(دنده دستی)
    به نظر من تو این رنج قیمت بیشترین ارزش خرید را داره و تو این رنج قیمت هیچ ماشینی باهاش قابل مقایسه نیست!!

و از نظر تکنولژی هم اصلا نمیشه با مگان مقایسش کرد شما که حرف من قبول نداری میتونی به مجلات استناد کنی که در آزمایش گروهی بین زانیا و آوانته و کرولا و مزدا 323 خودرویی که اول شد زانتیا بود و آوانته هم آخر شد ضمنا این تست هم مجله ماشین معتبرترین مجله اتومبیل ایران انجام داد
    هر چند که خودم زیاد به این آزمایشات اعتقاد ندارم
    مجله ماشین که اصلا هیچی . تمام بررسی هاش جهت دار هست ضمن اینکه خودتون هم بهش اعتقاد ندارید پس دیگه چه گفتنی داره!
    تازه کرمان موتور یکی ار بهترین مونتاژ کننده های خودرو تو ایرانه نمونه هاش دوو سیلو -فولکس گل و همین اوانته و ورنا
    اگه لطف کنید و این تکنولوژی های پیشرفته ی مگان 1600 را بگید ممنون میشم

ولی در کل من زانتیا برتر از آوانته و مگان ( حتی1600 ) هم خیلی برتر از زانتیا و آوانته میدونم دلایلشم اگه خواستین براتون میگم
    زانتیا تنها نکته ی مثبتش نسبت به اوانته سیستم تعلیقشه و دیگر هیچ اگه چیز دیگه ای هم هست برامون توضیح بدین.
    اینی که مگان 1600 بهتر از زانتیا هست را قبول دارم
    ولی دلایل برتری مگان 1600 را بر اوانته را لطف کنین بگین

در اخر هم چندتا از امکانات مگان 1600 را که باعث میشه ارزش خرید خیلی خوبی داشته باشه (البته از نظر شما)را برامون بگین و ایا بازار دست دوم مگان 1600 خیلی خوبه؟!!

راستی لطف کنید به پستم پاسخ کامل و بدون تعصب بدین چون برای خودمم این بحث خیلی مهمه.
    مرسی ار همگی

11. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ارزش رقم پرداختی چه ربطی به بازار دست دوم خوب یا بد داره؟؟
    اوانته با یکی از بهترین موتور های 2000 در ایران که مصرف سوخت خیلی معقولی هم داره فقط میتونه با موتور های مزدا 3 و کیا سراتو مقایسه بشه و چند گزینه محدود دیگه(به غیر از مگان و رانتیا!)
    این ماشین را با قیمت 25.5 ملیون تحویل فوری میشه خرید(دنده دستی)
    به نظر من تو این رنج قیمت بیشترین ارزش خرید را داره و تو این رنج قیمت هیچ ماشینی باهاش قابل مقایسه نیست
    !!

رزش در قبال رقم پرداختی به خیلی چیزا از جمله ارزش برند که سیتروئن خیل از هیوندای برتره لوازم یدکی بیشتر تعمیرات راحت تر و بازار دست دوم بهتر و..و مربوط میشه که تو این زمینه زانتیا از آوانته بهتره
    ضمنا تکنولژی ساخت موتور آوانته زیاد هم جدید نیست و مثل زانتیا مربوط به قرن گذشتست

این مشخصات موتور زانتیا 135 اسب بخار قدرت 176 نیوتن گشتاور
    آوانته 182 اسب بخار قدرت 182 نیوتن گشتاور

مجله ماشین که اصلا هیچی . تمام بررسی هاش جهت دار هست ضمن اینکه خودتون هم بهش اعتقاد ندارید پس دیگه چه گفتنی داره!
    تازه کرمان موتور یکی ار بهترین مونتاژ کننده های خودرو تو ایرانه نمونه هاش دوو سیلو -فولکس گل و همین اوانته و ورنا
    اگه لطف کنید و این تکنولوژی های پیشرفته ی مگان 1600 را بگید ممنون میشم
    خب مجله ماشین معتبرترین مجله ایران هست و تو مقایسه های داخلیش دلایل منطقی میاره حالا هر کس بسته به اون امکانات و برتی هایی که از ماشین انتظار داره اتومبیل برتر انتخاب میکنه
    من با رده بندی و امتیاز دادن مجله ماشین مشکل دارم نه با آزمایش هاش

زانتیا تنها نکته ی مثبتش نسبت به اوانته سیستم تعلیقشه و دیگر هیچ اگه چیز دیگه ای هم هست برامون توضیح بدین.
    اینی که مگان 1600 بهتر از زانتیا هست را قبول دارم
    ولی دلایل برتری مگان 1600 را بر اوانته را لطف کنین بگین

در اخر هم چندتا از امکانات مگان 1600 را که باعث میشه ارزش خرید خیلی خوبی داشته باشه (البته از نظر شما)را برامون بگین و ایا بازار دست دوم مگان 1600 خیلی خوبه؟!!

راستی لطف کنید به پستم پاسخ کامل و بدون تعصب بدین چون برای خودمم این بحث خیلی مهمه.
    مرسی ار همگی
    بزار اول دلایل برتری زانتیا نسبت به آوانته بگم
    کیفیت سواری بهتر
    طراحی داخلی بهتر
    فضای داخلی بهتر ( به غیر از قسمت سر برای سرنشینای عقب)
    عایق بندی بهتر و کم صداتر بودن ماشین
    ترمزهای بهتر
    خدمات پس از فروش بهتر
    بازار فروش بهتر و...

13. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگان 1600
    طراحی به روز تر داخلی و خارجی
    امکانات ایمنی بهتر
    استفاده از تکنولژی جدید تو ساخت ماشین که تو قسمت عایق بندی کاملا مشخصه
    لذت رانندگی بهتر و همین طور کیفیت سواری عالی
    و البته اختلافات جزئی که به تکنولژی ساختشون برمیگرده که به نظر مگان کاملا برتره

البته تو جمله آخرم کاملا مشخصه که گفتم به نظرم
    امیدوارم که نظرم قانع کننده باشه

15. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

!!

رزش در قبال رقم پرداختی به خیلی چیزا از جمله ارزش برند که سیتروئن خیل از هیوندای برتره لوازم یدکی بیشتر تعمیرات راحت تر و بازار دست دوم بهتر و..و مربوط میشه که تو این زمینه زانتیا از آوانته بهتره
    ضمنا تکنولژی ساخت موتور آوانته زیاد هم جدید نیست و مثل زانتیا مربوط به قرن گذشتست

این مشخصات موتور زانتیا 135 اسب بخار قدرت 176 نیوتن گشتاور
    آوانته 182 اسب بخار قدرت 182 نیوتن گشتاور

135 اسب بخار!!!!
    182!!!!!!!

سعید آوانته 138 اسب بخار تا 140 اسب بخار قدرت داره
    زانتیا هم 127 اسب بخار تا 130 اسب بخار قدرت داره!!!!

17. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •