تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: نورتون خوبه يا نه ما كه نفهميديم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Am!d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هر جا که تو نباشی !!!

6

مهدي جان . اولآ كه من اصلآ انتي ويروس استفاده نميكنم الان يه ساله .
    قبلآ از كسپر استفاده ميكردم . اما اين دليل نميشه كه بگم بهترينه .
    اينجا كسي نميتونه نورتون رو زير سوال ببره .
    اگه نورتون سرعت نتت رو مياره پايين عوضش امنيتت رو ميبره بالا .
    در ضمن اين ايرادايي كه واسه نورتون اوردي خيلي بچه گونست چون با اين وجود سينمتيك درش تختست .
    يه فرق اساسي اينه كه كسپر در مقايسه با غولي بنام نورتون يه جوجست .
    اما جوجه باحاليه و بدرد بخوره .
    ضمنآ دعوام نداريما . چاكريم

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان تا بوده كل كل سر آنتي ويروس بوده . پس براي ادامه ي اين صحبتها لطفا نگاهي هم به انجمن آنتي ويروس بيندازيد تا ببينيد ماجرا را .
    ضمنا:
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_vsgh
    ...اما در مورد نورتون باید بگم که چند ایراد اساسی داره
    1- سرعت را خیلی پایین میاره...
    پاسخ:
    نقل قول نوشته شده توسط M.R.M
    .
    ... ضمنا آنتي ويروس پس از بالاگذاري ويندوز و در حالت استراحت حافظه زيادي را اشغال نميكند و به هيچ وجه كاهش سرعت سيستم در اين حالت محسوس نخواهد بود. تنها مشكل عمده آنتي ويروسها كاهش محسوس سرعت بوت و بالاگذاري ويندوز ميباشد كه اگر منظور شما اين قسمت باشد ميتوانيد با روشهايي كه ذكر كردم آن را كاهش دهيد.
    باز هم اگر سوالي بود حتما مطرح نماييد.
    شاد و پيروز و موفق باشيد .
    ( كافيه يكبار استفاده كني عاشقش ميشي)
    كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكلها!!

آخر فروم باز * SadeGh *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

با این همه به نظر من نورتون به هیچ عنوان آنتی ویروس خوبی نیست.
    شما که تا به حال به بلای من دچار نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( و گرنه حرف من را بهتر میفهمیدید) (از خودم نمیگم این حرف خیلی هاست که به بلای من دچار شدند)
    در مورد آپدید شدن آیا نورتون هر روز آپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یا هر چند هفته یکبار؟؟؟؟؟؟؟) من که یادمه حدود دو هفته رو سیستمم نصب بود و فقط یکبار آپدیت کرد.
    بعدش وقتی آپدیت میکنه یه دفعه 4 یا 5 مگابایت را باهم دانلود میکنه که باعث میشه سرعت اینترنت خیلی پایین بیاید
    ضمننا من هروقت نورتون رو سیستمم نصب بود ویندوزم بیش از 2 یا 3 هفته دووم نیمی آورد
    راستی مگه نورتون نسخه بتا نمیده همین نسخه 2006 که یادمه یکی دو نسخه بتا داد بیرون. (به نظر من نسخه آزمایشی هم خیلی خوبه به این ترتیب اشکالات برنامه از بین خواهد رفت)
    به هر حال هرکی یه نظری داره و نمیشه نظر خدمون را به کسی تحمیل کنیم!!!!!!!!!!

بله هر روز آپديت مي كند شايد نسخه اي كه شما استفاده مي كرديد مشكل داشته است

بنده الان دارم از نسخه 2006 نورتون استفاده مي كنم مشكلي هم ندارم
    در ضمن به نظر من Symantec Antivirus خيلي بهتره

موفق و موئد باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه nokia6230i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ‌‌ّ‌دبي

پيش فرض

دست تون درد نكنه من نورتون 2006 دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببینید دوستان مهمترین چیزی که شما به اون اشاره نکردین قدرت شناسایی هست . حالا بعضی ها میگن نورتون سرعت رو بخاطر شناسایی اتوماتیک کم میکنه یا مسائل دیگه ... اما مهمترین قضیه قدرت شناسایی هست . من نمیگم نورتون یا غیره بد هستن . من طی آزمایشهای خودم که 1 سال طول کشید به این نتیجه رسیدم که همیشه باید از 2 آنتی ویروس به عنوان مکمل استفاده کرد . خوب معیارهای مختلفی رو مد نظر گرفتم اولین چیز قدرت شناسایی بود دومین قضیه این بود که رو سرعت کمترین تاثیر رو بگذاره سومین قضیه ساپورت برنامه از طرف کمپانی ... و چهارمین مسئله این بود که از طرف خود مایکروسافت تایید شده باشه ... خوب وقتی بر اساس این معیار ها آنتی ویروس ها رو زیر نظر گرفتم فهمیدم که کسپر اسکای + Nod32 میتونن در امر امنیتی کامپیترم خیلی به من کمک کنن . باز هم میگم مین نیمگم نورتون بده . اما همیشه یک معیار نمیتون عملی برای یک انتخاب باشه باید تمام جوانب رو در نظر گرفت . از شما عزیزان هم خواهش میکنم که اگه آنتی ویروس مد نظر دارید و از اون استقبال میکنید دلایل خودتون را کامل و واضح روشن کنید . چون در تاپیکهای دیگه فقط طرفداری های بی مورد از نرم افزارها میشه و در نهایت دعوا ... و هیچ نتیجه ای حاصل نخاهد شد . موفق باشید ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من كه اصلا با نورتون حال نمي كنم ...خيلي كند هستش ....به نظر من bit difender واقعا خوبه ..من كه ازش راضيم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با این همه به نظر من نورتون به هیچ عنوان آنتی ویروس خوبی نیست.
    شما که تا به حال به بلای من دچار نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( و گرنه حرف من را بهتر میفهمیدید) (از خودم نمیگم این حرف خیلی هاست که به بلای من دچار شدند)
    در مورد آپدید شدن آیا نورتون هر روز آپدیت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یا هر چند هفته یکبار؟؟؟؟؟؟؟) من که یادمه حدود دو هفته رو سیستمم نصب بود و فقط یکبار آپدیت کرد.

بعدش وقتی آپدیت میکنه یه دفعه 4 یا 5 مگابایت را باهم دانلود میکنه که باعث میشه سرعت اینترنت خیلی پایین بیاید

آقا چرا به آپديتش گير ميديد؟باور كنيد اصلا اينطور نيست.هر روز Virus Definition را آپديت ميكنه.به ندرت به 200 كيلو بايت ميرسه.مگر زماني كه دير به دير آپديتش كنيد.من خودم هرروز حدود 100 كيلو بايت آپديتش ميكنم.

يادمه يه بار Real Time Scan كسپر را غير فعال كردم.و بعد از آن هرگز فعال نشد.اينها يعني ايراد.نورتون شايد كمي خنگ باشه.ولي يكي از سالم ترين و آبرو مندترين آنتي ويروسهاست.
    من از اول بسم اله از نورتون استفاده كردم.تا آخرشم باهاش ميمونم.در رابطه با گرفتن سرعت سيستم هم اگه يه سيستم سرحال و پرسرعت داشته باشيم اصلا محسوس نيست.ولي آپديتش حرف نداره.عجيبه كه شما بعد از دوهفته آپديت كرده باشيد.من كه هر روز آپديت ميكنم و هميشه چيزي براي آپديت هست.ضمنا كسپراسكاي هم سرعت سيستم را ميگيره.ولي كمتر از نورتون.هيچ آنتي ويروسي تنظيمات اساسي و عالي براي كاربر در آنتي ويروس نگذاشته.ولي نورتون دست كابر را براي دخالت در تنظيم آنتي ويروس بخوبي باز گذاشته.(اونايي كه الان نورتون دارن حرف منو ميفهمن)كا با نورتون راحته.يكي از دوستان فقط يه آموزش گذاشته بود كه NOD32 را چطوري تنظيم كنيم كه بهترين كارايي را داشته باشه.ولي خيلي راحت ميشه نورتون را بدون آموزش تنظيم كرد.يكي ديگه گفته بود وقتي كسپر رانصب ميكنم.سيستم ريست ميشه .آيا اين عيب نيست؟آنتي ويروسي كه در اجرا مشكل داشته باشه و سيستم كاربر را ريست كنه تكليفش معلومه.كسپراسكاي از هيچ منطقي پيروي نميكنه.به هر كس و ناكس گير ميده.كاربر هم خيال ميكنه چون به همه چيز گير ميده پس حتما آنتي ويروس خوبيه.نه دوستان . اينطورها هم نيست.آنتي ويروس بايد بدنه و ظاهر سالمي داشته باشد تا بعد به سراغ بررسي قدرت و هوش آن برويم.تا الان فقط به آنتي ويروسها فقط از جهت ضعف امنيتي گير ميدادن.ولي آنتي ويروسهاي تازه كار با ايرادهاي اساسي كه در بدنه و اجرا دارن روي دنياي برنامه هاي امنيتي رو سياه كردن و يه عيب جديد به عيبها افزودند.به تاپيك اختصاصي كسپر اسكاي برويد و ببينيد كه چه ايرادهايي از آن ميگيرند.بريد ببينيد كه ويندوز چند نفر را قفل و يا ريست كرده.
    Last edited by *Batman*; 12-02-2006 at 02:28.

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط FARID_R
    از نورتون هيچ مشكلي نديدم بشرطي كه پك كامل و Pro اون رو نصب كني. اما به هر حال بايد پذيرفت كه هر ويروس كشي هر قدر هم قدرتمند نقاط كوري هم ممكنه داشته باشه .
    در كنار هر آنتي ويروسي ، يكAnti Spyware لازم داري.
    نقل قول نوشته شده توسط Batman1
    دير آپديت ميشه اصلا درست نيست.اتفاقا نورتون يكي از بهترين و منظم ترين آپديت ها رو داره.
    نقل قول نوشته شده توسط nishnish
    عزيز نورتون انتخاب شماره 1 هستش
    نقل قول نوشته شده توسط Bamshad
    سلام
    در نسخه 2006 خيلي بهتر شده.
    اگر سيستم درست و حسابي باشه سرعتش كم نمي شه .
    اگر بازم مشكل داشتيد اينم خوبه Symantec Antivirus
    نقل قول نوشته شده توسط *Masih*
    اين ايرادايي كه واسه نورتون اوردي خيلي بچه گونست
    ضمنآ دعوام نداريما . چاكريم
    نقل قول نوشته شده توسط FARID_R
    دوستان تا بوده كل كل سر آنتي ويروس بوده
    نقل قول نوشته شده توسط Batman1
    آقا چرا به آپديتش گير ميديد؟ به ندرت به 200 كيلو بايت ميرسه.مگر زماني كه دير به دير آپديتش كنيد. .در رابطه با گرفتن سرعت سيستم هم اگه يه سيستم سرحال و پرسرعت داشته باشيم اصلا محسوس نيست.
    كاملا موافقم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nokia6230i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ‌‌ّ‌دبي

پيش فرض

2 تا انتي ويروس سرعت رايانه پایین نمياره

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

من 3 ساله که نورتون دارم و سیستم من هم اون قدر قوی نست . هر کسی که در باره ی پایین آوردن سرعت سیستم حرف میزنه . من که با اون مخالفم . چون آنتی ویروس های دیگر هم آزمایش کردم. بعد از نصب نورتون به طور نامحسوس سرعت سیستم پایین میاد که اون هم طبیعی . بالاخره آنتی ویروس نصب کردی. در مورد آپدیت که هیچ ایرادی نمیتونید بگیرد . از مخالفان نورتون هم پرسیدم میگن آپدیت اون عالیه . من که احساس نمیکنم نورتون آپدیت میشه حردفعه 80 کیلوبایت .
    در مورد قدرت شناسایی ویروس هم که حرف نداره . ویروس رو درست تشخیص دادن مهم هست . نه که هی پیغام مشکوک بده .
    در هر حال من که نسخه ی 2003 تا 2006 دارم ازش هیچ مشکلی ندیدم .
    وقتی هم مشکلی ازش نبینی آنتی ویروس خوبیه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •