اگر اولش مشکل دارید به اینجا برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اولش مشکل دارید به اینجا برید
اگه منظور سایتت هست که خوب باید بگم جالب نبود. البته ببخشیدا خودت نظر خواستی و من هم اهل تعارف نیستم.
![]()
سلام
راجع به سايت دومي:
چيزي كه اول خيلي توي چشم ميخوره حركت زياده.سايت خيلي خيلي شلوغه.اگر بتوني اون چيزهايي رو كه روي صفحه به حالت دايره هستند و همچنين اون خطها كه حالت اكولايزر داره رو حذف كنيد سايت جاوه شكيل تري به خودش ميگيره!
اين روزها ديگه تو خونه همه ساعت پيدا ميشه پس ساعت هم حذف!
نميدونم ،شايد اعتقادات شما اينجوري ايجاب ميكنه ولي به نظر من بسم ا.. هم نميخواد،اون هم حذف
ببينيد رنگ تكستها به منو ها نمياد،اگر همه مشكي باشند ولي مثلا تكستهاي منو كمي بزرگتر باشه بهتره
خوب ديگه يكي بياد منرو بگيره كه الان كم كم ميگم كل ساييت رو حذف كن!
----------------------------
يك نكته ديگه هم بگم راجع به نظرات دوستان
ببينيد اين دوستمون سايتشون رو گداشتند تا ما نظر سازنده بديم.مثلا يكي از دوستان اوده گفته خوبه،خب اين خوبه به چه دردي ميخوره.يا يك نفر ديگه گفته بده،خب چرا بده،دليلي ،حكمتي ،چيزي رو بالاخره بياريد كه براي حسام جان مفيد باشه!
Elfin من گرفتمت![]()
![]()
![]()
بد نبود فقط يه كم جم و جورترش كني بهتر ميشه.
نمیدونستم که شرکت کامپیوتری هم زدم( آخه فامیلی من هم علی پور است )
-------
اما دوست خوبم باید روش کار کنید ! یه خورده که چه عرض کنم ..... ذوق خوتون یادتون نره ! ( صفحه ی وب نشان دهنده ی شخصیت و طرز فکر مردم است )
لودينگ سايت اولت خيييلي طولانيه يعني ممكنه حجم فايلت زياد باشه
سايت دومي هم كه براي من اصلا لود نشد ممكنه دوستان از اينترنت پر سرعت استفاده كرده اند ولي براي من كه مشكل داشت بالاخره هم سايت دوم رو ديدم راستش هيچ كدوم از شكل ها به هم نمي خورند شما ميتوني روي چند قالب آماده كار كني تا دستت راه بيفته
دوستان نظرشونو در باره آدرس زير هم بدن
منتظرم
Last edited by milad-poorrajab; 13-02-2006 at 03:06.
ببخشيد(با لهجه اون يارو دختره!)چرا حجم فايل هاتو ننوشتي
حجم فايلشون رو كجا مينوشتن؟؟شايد منظورتون لودينگ باشه!
اي يعني چه؟؟؟نوشته شده توسط Elfin-D
مچتو گرفتم
حال كردي !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)