مسلما DJ TIESTO
ALIGATOR
TIESTO
PAUL VAN DYKE
ARMIN VAN BURREN
FERRY CORSTEN
YAHEL
INFECTED MUSHROOM
ABOVE @ BEYOND
ATB
SCOOTER
اولا ون بورن نیست.فن بورن هست.ون بورن تلفظ ما ایرانیهاست.همونطور که مارکو فن باستن درسته نه ون باستن.
دوما من گفتم بهترین دیجی با 5تا از بهترین کارهاشونو بگید نه فقط بیاید بگید این بهترینه.
ممنونم.
نه دوست عزیز شما فکر کنم به گوش های خودت هم اطمینان نداری. شمایی که همه ی آلبوم های آرمین ون بیورن رو دارین چطور تا حالا تو A State Of Trance نشنیدی که یه وکال میاد میگه ون بیورن ؟
آره سروش جان ون بیورن درستشه![]()
دیگه اصلا فکر کردن نداره تا TIESTO هست زندگی باید کرد ! : دی
Adagio For StringS , TraffiC , HeroeS , Athena , Love ComeS Again و ............................................... !
در کل ما که یه چیزی حدود 40 تا آلبوم ازش داریم سراغ هیچ خواننده و DJ دیگری نرفته ایم !
موفق و پیروز باشید ...
بله.شما درست میگی.اما من یه شو ازش دیدم تو المان بودومیگفت فن بیورن.البته چه فرقی داره.ما ایرانیها van رو فن تلفظ میکنیم.
خواهشا 5تا از کارها رو هم بگید.
ممنونم.
کارای vanbuuren و atb خوبه ولی هیچکدوم به پای tiesto نمیرسن مخصوصا کارای قدیمیترش.
به نظر من هم بهترین کاراش :adiago for strings traffic heros magik journey bright morningstar
نه دوست عزیز ما ایرانیها اشتباه تلفظ نمی کنیم
اونی که شما شنیدی تلفظ اسم armin به هلندی بوده(که خیلی شبیه المانیه) ولی اونی که تو state of trance میگه تلفظ انگلیسی اسمش هستش و ما ایرانیها با تلفظ انگلیسی سر و کار داریم نه هلندی
عزیز قضیه همون Van Nisteroy هست دیگه !
جناب خیابانی و فردوسی پور میگن فن نیستروی !
توی PES 2009 میگه ون نیستروی
حالا بیخیال این قضیه .
چرا تاحالا Armin رای نیاورده ؟!
تایید میشه در حد تیم ملی !دیگه اصلا فکر کردن نداره تا TIESTO هست زندگی باید کرد ! : دی
Adagio For StringS , TraffiC , HeroeS , Athena , Love ComeS Again و ............................................... !
در کل ما که یه چیزی حدود 40 تا آلبوم ازش داریم سراغ هیچ خواننده و DJ دیگری نرفته ایم !
موفق و پیروز باشید ...
این آهنگهایی هم که گفتی همشون شاهکاره .
تو خیلی از تبلیغات تلویزیونی و حتی بعضی از فیلم ها استفاده میشه .
Last edited by Oracle_Eldorado; 16-05-2009 at 20:11.
غیر از تیستو هیچکس رای نمیاره.قضیه چیه>؟![]()
قضیه خاصی پشتت نیس هر کی بهتر باشه بیشتر رای میاره مثل tiesto جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)