تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 45

نام تاپيک: خريد لپ تاپ تا 1 ميليون

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرا سايت هاي خود شرکت هاي لپ تاپ قيمت هاشونو تو سايت ارزون تر از ايران زدن ؟ خيلي ارزون تر . حدود 200 الي 300 هزار تومن .
    چندين موردو امتحان کردم .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چرا سايت هاي خود شرکت هاي لپ تاپ قيمت هاشونو تو سايت ارزون تر از ايران زدن ؟ خيلي ارزون تر . حدود 200 الي 300 هزار تومن .
    البته نمیدونم شما customize کردی یا همین جوری دیدی. چون معمولا اون چیزی که تو سایت زده قیمت پایه س. با تغییر قطعات قیمت بالاتر میره. فکر نمیکنم تفاوت قیمت ایران و جاهای دیگه در اون حد باشه.

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

کيفيت آنبورد که هيچ وقت به معمولي نمي رسه ؟ مي رسه ؟
    نه نمی رسه!
    در ضمن دوستمون در مورد قیمت درست گفتن.

5. این کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از همه تون . فقط يه سوال داشتم . اين که مثلا شما يکيشو گفتين گرافيکش Intel ، اينا آنبورد هستن ؟ يعني حافظه شونو از رم ميگيرن ؟ يا مثلا اونيکه گرافيکش Geforce ، اون خودش حافظه شو از خودش ميگيره ؟
    ببين گرافيك هاي nVidia ؤ ATI اينا مستقل از پردازنده هستند و حافظه رم اونها مستقل از سيستم است هرچند ميتونن برداشت اضافي از رم داشته باشن در صورت نياز ، اما چيپ هاي اينتل وابسته به عملكرد همزمان با CPU دارند و پردازش موازي با CPU انجام ميدن پس در حين بازي CPU شما بيش از اندازه درگير خواهد بود و رم اينها مستقيم از سيستم تامين ميشه و به اصطلاح Share ميشه ...

7. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سايت شركت سازنده قيمت جهاني رو درنظر ميگيره و قيمتي كه خرده فروشي و عمده فروشي ها ازش ميخرن با هم فرق ميكنه ... تا بياد به ايران برسه كلي دست به دست ميچرخه تا قيمتش به چيزي كه اينجا هست ميرسه ...

9. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببين گرافيك هاي nVidia ؤ ATI اينا مستقل از پردازنده هستند و حافظه رم اونها مستقل از سيستم است هرچند ميتونن برداشت اضافي از رم داشته باشن در صورت نياز ، اما چيپ هاي اينتل وابسته به عملكرد همزمان با CPU دارند و پردازش موازي با CPU انجام ميدن پس در حين بازي CPU شما بيش از اندازه درگير خواهد بود و رم اينها مستقيم از سيستم تامين ميشه و به اصطلاح Share ميشه ...
    پس ايني که مثلا ميزنن : Geforce 8400GS 256 - 1023 يعني اين که 256 مال خودشو و بقيه رو ميتونه از رم برداره ؟

ضمنا يه سوال ديگه داشتم اون هم اين که من يه ليست قيمت از يه مغازه براي لپ تاپ ها گرفتم ، اسم لپ تاپ رو نوشته و بعد مشخصات تو هر رديف آخرش هم اسم يه کشور که معمولا يا چينه يا آمريکاست يا ژاپن . اين کشورها چي رو نشون ميدن ؟ يعني اينا مونتاژ کردن ؟ پس اين Vaio چيکار مي کنه ؟ مثلا براي VAIO AR840E که چين نوشته پس تو هر جاي دنيا که اين مدل لپ تاپ هست مونتاژ چينه يا فقط لپ تاپ هاي اين مغازه ؟ لطفا يه توضيحي بدين که کدومش ( مونتاژ کدوم کشور ) بهتره ؟
    ببخشيد من تو بحث لپ تاپ و سخت افزار کاملا پرت هستم . اگه بتونين منو يه کم بيارين تو خط ممنون ميشم ...
    Last edited by sin2x=2sinxcosx; 09-05-2009 at 14:13.

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس ايني که مثلا ميزنن : Geforce 8400GS 256 - 1023 يعني اين که 256 مال خودشو و بقيه رو ميتونه از رم برداره ؟
    بله دقیقا!

راستی فکر نکنم کارتهای Integrated کاملا از CPU استفاده کنن ، بلاخره یه چیپی میزارن اون تو! پس این مرتیکه چیه اسمش X4500 ـه !!

ضمنا يه سوال ديگه داشتم اون هم اين که من يه ليست قيمت از يه مغازه براي لپ تاپ ها گرفتم ، اسم لپ تاپ رو نوشته و بعد مشخصات تو هر رديف آخرش هم اسم يه کشور که معمولا يا چينه يا آمريکاست يا ژاپن . اين کشورها چي رو نشون ميدن ؟ يعني اينا مونتاژ کردن ؟ پس اين Vaio چيکار مي کنه ؟ مثلا براي VAIO AR840E که چين نوشته پس تو هر جاي دنيا که اين مدل لپ تاپ هست مونتاژ چينه يا فقط لپ تاپ هاي اين مغازه ؟ لطفا يه توضيحي بدين که کدومش ( مونتاژ کدوم کشور ) بهتره ؟
    ببخشيد من تو بحث لپ تاپ و سخت افزار کاملا پرت هستم . اگه بتونين منو يه کم بيارين تو خط ممنون ميشم ...
    ببین مثلا سونی میاد لپتاپ وایو میزنه ، بعد وایوی سری FW میزنه ، که توش مدلهای مختلفی هست از جمله مدل FW مدل 230J/H میزنه! ، همین یه مدل هم ، ساخت چند کشور مختلفش موجوده! ، که ممکنه ساخت کلیه کشورهای مختلفش تو ایران موجود باشه ، میتونه فقط چینش موجود باشه! ، میتونه همش چین باشه فقط یه مغازه آمریکاش رو داشته باشه یا چندین حالت دیگه!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون . ولي فقط جواب يه سوالمو نگرفتم که اين وسط Sony چيکار مي کنه و اين کشورها چيکار مي کنن ؟ کار اصلي رو VAIO مي کنه يا اين کشور ها ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول بهت بگم كه وايو VAIO اسم مستعار و CodeName محصولات سوني تو شاخه لپ تاپ هست و محصولات وايو رو 3 كشور بزرگ توليد و مونتاژ ميكنند ، ژاپن ، آمريكا ( كارخانه واقع در مكزيك ) ، چين
    اكثر قطعات بكار رفته در لپ تاپ ها رو كشورهاي شرقي توليد ميكنند مثل چين و تايوان و تايلند و ... نه اينكه اينا خيلي علم پيشرفته اي داشته باشن و بقيه نتونن !!! نه ، براي اينكه قيمت تموم شده كمتر از مثلا ژاپن هست و نيروي انساني و مواد اوليه ارزونتره ...
    تو اون ليست شما كه مثلا نوشته آمريكايي يعني اين دستگاه در آمريكا مونتاژ و اسمبل شده و با قطعات چيني ساخته شده ( كه زير دستگاه هم به صراحت نوشته ) و ژاپن هم كم و بيش مثل آمريكايي هاست ولي با كيفيت به مراتب بالاتر ...
    در مورد اون Geforce 8400GS هم بله هم مدل 128 مگابايتي داره هم 256 كه بقيه حافظه مورد نيازش رو تا مقدار تعيين شده از رم سيستم برميداره ...
    اون مغازه دار هم پسر ملكه نيست كه سوني بياد براي مغازه اون لپ تاپ انحصاري بزنه عزيز من !!
    سعي كن اول ژاپني ( مدلهاي محدود ) و بعد آمريكايي بخري

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون مغازه دار هم پسر ملكه نيست كه سوني بياد براي مغازه اون لپ تاپ انحصاري بزنه عزيز من !!
    نه منظورم اين بود که امکان داره که از يه لپ تاپ خاص مونتاژ چند کشور مختلف تو بازار باشه يا نه يه مدل هر جا هست ( نه فقط اين مغازه دار ) يه کشور خاص مونتاژش مي کنه . ديگه اين قدرها هم پرت نيستم ...
    Last edited by sin2x=2sinxcosx; 09-05-2009 at 17:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •