تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 12 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 114

نام تاپيک: فرهنگ رانندگی : چقدر با این واژه آشناییم ؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    با تشکر از مطالب مفید دوست "بی باک بی بال " عزیز
    عرض کنم که خیر بنده کیلیشه ای فکر نمی کنم و این قضیه ربطی به سیاست نداره . کلا ما مردمی کم حوصله و زیاده توقعی هستیم و این اخلاقیاتمون در سیاست و اقتصاد و ... هم وارد شده که محل بحثش اینجا نیست . البته دور از جون شما و خیلی از ایرانی های شریف

بهر جهت :
    بدو بدو از ماشین پیاده می شیم می ریم نانوایی بربری . با شاطر ترکی صحبت می کنیم و می گیم که دوبله ارک کردیم . یکی بدون نوبت بده بریم . مردم هم که توصف هستند و اونهاییکه تو خیابون تو ترافیک ناشی از دوبله پارک کردن ما موندن و ... همه برند به جهنم . بعد تو ماشین از اینکه اینقدر زرنگیم و تونستیم نون بربری داغ رو بدون فوت وقت بگیریم لذت می بریم .
    تو کوچه داریم می ریم همچی گاز موتور رو می گیریم و بوق می زنیم که انگار شاه قلی خان برگشته ! نری کنار لهت می کنم هــا !
    کلا ما ایرانیهای بیچاره چون تفریح نداریم . نصف اعظم تفریحاتمون ولگردی تو خیابونه . بهش هم می گیم "بریم بیرون یه گشتی بزنیم و مردمو تماشا کنیم " . بعدشم تو همین ترافیک گیر می کنیم .
    اصولا حق تقدم همیشه با ماست . اینجا جنگله . هر کی قویتره ، برنده تره . ضعیف هم پایماله ! گا بده یکم بریم جلوتر . افسر نبود از این چراغه رد شیم !
    ما همگی کار ضروری داریم . همینکه کشور داره پیشرفت می کنه . کلا وقت نداریم ولی وقتی پشت میزمون می رسیم کلی وقت اضافی الکی زیاد می آریم ! وقت نداریم دنبال جای پارکینگ بگردیم . باید ماشین رو درست جلوی درب مغازه یا بازار پارک کنیم . حتی اگر 40 درصد خیابون هم گرفته بشه . ما از میله ها و جدول خیابون و علامت و زنجیر و ... رد می شیم . با موتور می ریم تو پارک و البته بعدشم در فضای سبزمون قلیونم می کشیم . اگر کسی ما رو نبینه از ورود ممنوع های فرعی زودتر می ریم تا مسافرامون زودتر برسند مقصد و زودتر مسافرکشی کنیم تا پول بیشتری کاسب شیم .
    اگر تو خیابون کم عرض گیر کردیم و چندتا اتومبیل روبرومون بودند و خلاف جهت . ما ابدا کوتاه نمی آییم . معنی نداره که ! اینهمه زحمت کشیدیم تا اینجا اومدیم بعد دنده عقب بگیریم که چی بشه ! اینقدر صبر می کنیم تا بالاخره این جوجه فسقلی ها بزنن بچاک و گرنه حالشونو با "قفل فرمون " می گیریم !
    تصادف که کردیم بجای اینکه زود راه مردم رو باز کنیم و با موبایل یک چندتا عکس از وضعیت بگیریم . و بعدم زنگ بزنیم به پلیس و بیمه و ... زود می ریم یقه طرف رو بگیریم و مردم هم که هیجان زیاد تو زندگی ندارند که ! اون طفلکی ها هم می آند تماشا . اصغر ... اصغر ...بیا یه فیلم گرفتم از کتک کاری ببین !
    می خواد بپیچ بره تو پارکینگ سمت راستیمون اینقدر سر ماشین رو می چسبونیم به جلویی که نکنه یوقتی بیاد از جلوی ما رد بشه و ما چند ثانیه عقب بیافتیم !
    عابر بی نوا داره از خط کشی رد می شه واسش نور بالا می زنیم یوقت این حماقت رو نکنه . من کلی پول لنت ترمز می دم !
    خب کی جرات داره به ما چیزی بگه ! ما افسر پلیس هستیم . کلاه ایمنی سرمون نمی ذاریم که نذاریم ! کلا کلاه ایمنی "واجب کفایی " هست !
    وقتی یکی می خواد قواعد رانندگی رو رعایت کنه یا ترسو هست ، یا تازه گواهینامه گرفته ، یا ندید بدید خارج رفتس و می خواد بگه من خارج بودم و این حرفا ، یا زنه ! یا پیرو پاتاله ، یا ... .
    چسبیدیم به پشت اتوبوس . مسافای تاکسی دارن دود می خورن و مام بی خیال . نکنه کسی بیاد جلو بزنه .

خلاصه اینکه این فرهنگ رانندگی خیلی به مسائل مشابه دیگر در کشورمون مرتبط شده . جالب اینجاست که رانندگان متخلف ما وقتی به دنیای کشورهای پیشرفته قدم می ذارند . دیگه بدون دیدن افسر کمربند می بندند . برای بچه ها از فاصله 20 متری ترمز می کنند تا رد بشند . از معابر شهری با سرعت زیر 20 مایل می رانند ، .... ولی این هم از همون تظاهر هاست . چون که خجالت می کشند در جامعه ای که غالب مردم ملزم می دونند خودشون به قواعد احترام بذارند ، تخلف کنند ! در ایران همیشه روحیه ای هست که همه انتظار دارند بالاخره یکی اول برای کار خیر پیش قدم بشه تا مابقی تمایل پیدا کنند . و این میشه که موتورسیکلت 200 سی سی در ایران نباید داشت و واردات قطعات اسپورت خودرو ممنوعه

2. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

تو کوچه داریم می ریم همچی گاز موتور رو می گیریم و بوق می زنیم که انگار شاه قلی خان برگشته ! نری کنار لهت می کنم هــا !
    و این غیر از مزاحمت صوتی هست که ایجاد می کنند.
    کلا ما ایرانیهای بیچاره چون تفریح نداریم . نصف اعظم تفریحاتمون ولگردی تو خیابونه . بهش هم می گیم "بریم بیرون یه گشتی بزنیم و مردمو تماشا کنیم " . بعدشم تو همین ترافیک گیر می کنیم .
    و جالبتر این که به بانی این ترافیک لعنت می فرستیم.
    اصولا حق تقدم همیشه با ماست
    بخصوص اگه راننده مقابل خانوم باشه. این موضوع چندین بار برای خودم پیش اومده ( مثلا طرف خواسته رانندگیش رو به رخ من بکشه )
    باید ماشین رو درست جلوی درب مغازه یا بازار پارک کنیم
    و حتی اگه جای پارک ما رو گرفته باشند ، به هر نحوی شده راننده خودروی پارک شده را پیدا کرده و قیافه حق به جانب می گیریم.
    اگر کسی ما رو نبینه از ورود ممنوع های فرعی زودتر می ریم تا مسافرامون زودتر برسند مقصد و زودتر مسافرکشی کنیم تا پول بیشتری کاسب شیم .
    و به راننده ای که داره راه خودش رو میاد چراغ میزنیم که برو کنار که من دارم میام!
    تصادف که کردیم بجای اینکه زود راه مردم رو باز کنیم و با موبایل یک چندتا عکس از وضعیت بگیریم . و بعدم زنگ بزنیم به پلیس و بیمه و ... زود می ریم یقه طرف رو بگیریم و مردم هم که هیجان زیاد تو زندگی ندارند که ! اون طفلکی ها هم می آند تماشا . اصغر ... اصغر ...بیا یه فیلم گرفتم از کتک کاری ببین !
    چی بگم. حرفت جواب نداره

اگه غیر از این بود جای تعجب داشت. اینجا ایران است. همه چیز روبراه است و هماهنگ.

4. این کاربر از shalineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفانه همه حرفای شما یک واقعیت انکار ناپذیر هستش
    و مشکل ما اینجا هستش که میگیم چه کنیم اینجا ایران هستش
    چرا این حرف همیشه مانع ما میشه .
    من خودم موقع رانندگی چون ذاتا از بوق خوشم نمیاد سعی میکنم تا حد امکان از بوق استفاده نکنم حالا فکر کنید جلوی من ترافیک شدید با همه صبری که داریم و با وجو.د راننده های که تمام راه رو مال خودشون میدونن و حرکت مارپیچی بین ماشینا موجب کندتر شدن ترافیک هم میشن (و نیشخندی هم وقتی جلوتون میپین میندازن.)یک نفر هم با تمام وجود دستش رو گذاشته باشه روی بوق.
    دقیقا یادمه یه بار دیگه اونقدر ترافیک سنگین بود که من 10 دقیقه درجا مونده بودم و یک آقای محترمی هم شدیدا دستش روی بوق گیر کرده بود و گاهی هم جمله ای نثار بنده میکرد.
    با توجه به اینکه دیدم هنوز جای تکون خوردن ندارم و فرعی چیزی هم دم دست کسی نیست کمی این گره کور باز بشه پیاده شدم و خدمتشون رسیدم و دقیقا این جمله رو گفتم :
    و ایشون دعوت کردم از ماشین بیان پایین اولش خیلی عصبی بود بعد بردم جلو پیش ماشینای جلویی و تکتشون رو نشون دادم که برادرم اینا اگه تکون بخورن منم میتونیم تکیون بخورم.
    خلاصه همین عجول و کم حوصله بودنمون توی رانندگی همیشه کار دستمون میده
    و یک نکته جالب بگم به اون دسته از دوستانی که خودشون رو راننده حرفه ای میدونن یا اون بزرگانی که ریشششون سفید شده ولی فرهنگ رانندگی ندارن
    پدر بنده یک راننده جاده با 40 سال سابقه هستن و دوران بازنشستگی رو میگذرونن
    اولین بار که گواهینامه گرفتم و قرار بود پشت رل بشینم این رو به من گفتن رانندگی حوصله و صبر میخواد اگه اینا رو نداشتی بدون اول به خودت بعدش به چند نفر دیگه ضرر میزنی دیدی حوصله نداری رانندگی نکن.
    با همین نگرش ایشون تویاین 40 سال به هیچ عنوان تصادفی که موجب فوت یا جرح بشه نداشته و یک مورد تصادف که که به خاطر نقص فنی بوده و خسارت مالی داشته .

6. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

شاید باورتون نشه ولی بیشتر کسانی که قوانین رو رعایت نمیکنند از روی بی اطلاعی هست! یعنی نمی‎دونند که این کاری که دارند انجام میدند خلاف هست. من به کرات شاهد بودم افرادی رو که داخل اوتوبان با سرعت 50 تا سمت چپ رو گرفتند و با اعتماد به نفس بالا به حرکت خودشون ادامه میدند، این افراد اصلاً نمی‎دونند سرعت حرکت در هر لاین به چه صورت هست. این جور آدم‎ها فکر می‏کنند چون با سرعت کم حرکت میکنند پس دارند درست رانندگی میکنند! همینا باعث ترافیک و تصادف میشند...

پس نتیجه میگیریم اطلاع رسانی خیلی ضعیف هست.

پلیس‏هامون هم که دیگه آخرش هستند؛ مخصوصاً اونهایی که سر چهارراه‎ها وایستادند، پلیسه میبینه راننده پشت چراغ قرمز اندازه 2 تا ماشین از خط عابر رد شده ولی انگار نه انگار! البته همشون اینجوری بیخیال نیستند فقط 99.99% اینجوریند

من رعایت قوانین رانندگی رو فرهنگ و رعایت نکردنش رو بی فرهنگی میدونم...

8. 4 کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

7

از اینا که تو لاین سبقت با 20 30 تا میرن کم نیستن خودم دیروز نزدیک بود یکشونو نابود کنم خانو با خیال راحت نشسته راهنماشم خاموش نکرده آدم نمیدونه میخواد چیکار کنه نه راه میده نه خودش میره هی میخواستم برم چپ سبقت بگیرم از این بنز راهنماییو رانندگی ها پشت سرم بود نمیتونستم هرجی چراق میدام هرچی بوق میزدم انگار که نه انگار آخرشم بیخایل پلیس شدم و رفتم پلیسه هم اینهو ....... کشید کنار پشت سر من اومد

10. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

رانندگی که مثال خیلی بزرگیه، فرهنگ استفاده از فرغون رو هم نداریم عمو... یا مثلا فرهنگ Copy-Paste کردن! به عنوان نمونه همین جناب «بی باک بی بال» که تا به این اندازه دغدغه‌ی فرهنگ رانندگی و استفاده از بوق رو داره، نمی‌یاد منبع جایی که ازش مطلب کپی کرده رو بگه (ناراحت نشی یه موقع).

Last edited by Balrog; 09-05-2009 at 02:21.

12. 3 کاربر از Balrog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

از اینا که تو لاین سبقت با 20 30 تا میرن کم نیستن خودم دیروز نزدیک بود یکشونو نابود کنم خانو با خیال راحت نشسته راهنماشم خاموش نکرده آدم نمیدونه میخواد چیکار کنه نه راه میده نه خودش میره هی میخواستم برم چپ سبقت بگیرم از این بنز راهنماییو رانندگی ها پشت سرم بود نمیتونستم هرجی چراق میدام هرچی بوق میزدم انگار که نه انگار آخرشم بیخایل پلیس شدم و رفتم پلیسه هم اینهو ....... کشید کنار پشت سر من اومد

درکت میکنم چون روزی 10 بیستا از اینا به تورم می‏خوره ولی من از رو نمیرم، اینقد چراغ و بوق براش میزنم تا کلافه شه و بکشه کنار...

ولی دلم می‏خواد یک پاترول داشته باشم جلوش هم یک گارد مشتی ببندم بیفتم توی شهر و هرکی خلاف رفت بزنم دربو داغونش کنم تا دیگه هوس خلاف به سرش نزنه! مخصوصا اینایی که از چراغ قرمز رد مشن یا کسایی که خلاف جهت حرکت میکنند...

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

مثلا همین جناب «بی باک بی بال» که تا به این اندازه دغدغه‌ی فرهنگ رانندگی و استفاده از بوق رو داره، نمی‌یاد منبع جایی که ازش مطلب کپی کرده رو بگه (ناراحت نشی یه موقع).

بهش اضافه کن : نداشتن فرهنگ تحمل سلایق دیگران ...
    Last edited by pandemonium; 09-05-2009 at 02:14.

15. این کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این فرهنگ رانندگی چی هست ؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مثلا همین جناب «بی باک بی بال» که تا به این اندازه دغدغه‌ی فرهنگ رانندگی و استفاده از بوق رو داره، نمی‌یاد منبع جایی که ازش مطلب کپی کرده رو بگه (ناراحت نشی یه موقع).

بهش اضافه کن : نداشتن فرهنگ تحمل سلایق دیگران
    ممنونم که گفتی راستش اسم سایتو یادم رفته
    در ضمن من ادمی هستم که همیشه به نظر دیگران اهمیت می گدارم
    اگه کسی ناراحت کردم منو ببخشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •