اين هم يك فايل يك مگابايتي كه وقتي بازش كنيد ميشه 700 مگابايت
ويندوز لانگ هورن هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اين هم يك فايل يك مگابايتي كه وقتي بازش كنيد ميشه 700 مگابايت
ويندوز لانگ هورن هستش
![]()
منم یه بار توی یکی از سایت ها دیده بودم که Windows Longhorn رو با حجم خيلي كمي (الآن يادم نمياد) براي دانلود گذاشته بودند كه با Winrar زيپ شده بود اون رو دانلود كردم و پس از Extract حجمي معادل يك سي دي داشت ولي نصب نمي شد ...
منم با R E Z A موافقم
دوستان من ميخواستم يكي از دوستان كه 2 گيگا بايت فضا داره اونو در درايو بزاره(در پست 2 در صفحه ي 1 توضيح كامل)
كسي نمي تونه كمكم كنه؟!
80گیگ فضای خالی دارم . اگه کافیه بده برات تست کنم
80 گیگ فضای خالی دارم .
اگه کافیه لینک دانلود رو بده برات تست کنم
فايل از حالت فشرده خارج شه تا در درايو مجازي گذاشته شه و من اين فضا رو ندارم ميخواستم ببينم درسته يا نه فايل هم در صفحه ي 1 هست---------------
مرسي.
خيلي جالبه
baradabs عزيز بفرما اينم عكس
و همون فايل 0compressed.zip رو هم باز كردم .از همون بيت اولش همش نول هست.به جاي اطلاعات هوا توشون كردن
و اين هم عكس دوم كه حجمش چون يكم زياده فقط لينكشو ميذارم
خيالت راحت شد![]()
خوب همون طور که اکثرا دیدید این یه فایل کوچیکه که rar شده و وقتی که بازش میکنیم میشه هم حجم یه cd!
خوب اگه واقعا میخواید بدونید که جریان از چه قراره NotePad رو باز کنید
حالا از منوی File>Open برید و فایل image مورد نظر رو باز کنید. (لازم به توضیح نیست که باید گزینه All Files (*.*) رو قبلش انتخاب کنید).
حالا میتو نید محتویات اون فایل رو ببینید!!!!!! (یه فایل که یکی از دوستام با تعجب بهم نشونش داد که وقتی که بازش میکرد از 700kKB میشد 2GB)
![]()
اما حالا میبینید که همه ی این حجم (بجز یه خوردش) از یه کاراکتر (مثلا '.' یا 'Space') تشکیل شده! در حقیقت یه مشت چرت و پرت!
اما ببینیم پس چرا همین چرت و پرتا وقتی که rar یا zip میشن اینقدر حجمشون میاد پایین اما وقتی که اطلاعات درست و حسابی رو zip میکنیم هرگز تو خیالم اینقد حجمشون کم نمیشه!![]()
خوب توضیح اینم ساده هس و بر میگرده به اینکه اصلا وقتی یه چیزیو zip میکنیم چی میشه؟
من یکی از الگوریتمارو که تو اینجا کاربرد داره خیلی خلاصه میگم:
خوب ما رفتیم و دیدیم که اون فایل متنش اینه: "یه سری اطلاعات + 2 میلیون تا '.' "
ما الان چیکار کردیم؟ دقیفا متن کامل اون فایل رو اینجا تو چند کلمه نوشتیم!!!! در حقیقت از کاراکترای مشترک فاکتور گرفتیم! این یکی از روشهای zip کردنه!! حالا اگه بخوایم فایلو unzip کنیمو اول اون "یه سری اطلاعات" رو مینویسیم و بعد بسم الله : ".................................................. .................................................. ........................"
تا دو میلیون تا! به همین راحتی! و میبیند که حجمش چقدر زیاد شد!!!![]()
امیدوارو که این توضیخات برای اونایی که تو کف این فایلای (حالا دیگه نه چندان) عجیب بودن جالب بوده باشه.
محمد امیری
من خيلي از شما ممنونم ولي آقاي مافيا و اسپاي خيلي وقت پيش اينو گفته بوده(در اول تاپيك نقل قول كردم)
از Ivan ممنونم---------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)