فقط من هر چي سر و كله زدم طريقه كارشو ياد نگرفتم يكي يه توضيح بده
فقط من هر چي سر و كله زدم طريقه كارشو ياد نگرفتم يكي يه توضيح بده
masoud khan عزيز اگه از برنامه PE Explorer استفاده مي كني وقتي كه فايل مورد نظر رو با اين برنامه باز كردي فقط من و شما مي تونيم از قسمت resource viewer/ editor اون استفاده كنيم . چون قسمت هاي ديگرش خيلي خيلي پيشرفته هست و ما فعلا سر در نمياريم. پس وقتي فايل رو باز كردي قسمت resource viewer/ editor رو بيار و تغييرات دلخواه رو بده. ( كه همين كار رو با برنامه resource hacker خيلي راحت تر مي توني انجام بدي. آخه برنامه PE Explorer خيلي خيلي نسبت به resource hacker پيشرفته تر هست.)
آقا اگه با pe explorer مشكل داري از resource Tuner استفاده كن ! محصول يك جا هست !
در واقع اين resource Tuner هميني هست كه تو pe explorer هست اما مستقل.
قسمت هاي ديگه اين pe explorer همچينم خفن نيست ! ديباگر و disassembler و .... هست.
soltany ..با سلام اگر ميشه برنامه هايي كه معرفي كرديد اپلود كن...ممنون
سلام
اپلود نميخواد
كدومشونو ميخواي
PE EXPLORER
Version 1.98
2.7 Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TUNER
Version 1.97
2.0 Mb
اينم صحفه اي كه لينكا رو گزاشته
بدرود
با سلام خدمت همه دوستان.
حالا اين فايلهايي رو كه گفتيد پك شدند هيچ طوري نميشه تغييراتي توش انجام داد.
با همه برنامه هاي بالا من كار كردم ولي بعضي فايلها بخصوص فايلهاي ايراني پك شده اند مثلا با برنامه Upx كه خوب راحت باز ميشن. ولي بقيه فايلها رو چطوري ميشه باز كرد.
بعضي فايلها رو كه باز ميكني فقط آيكون و ورژن ميزاره و با اينكه عكس و صفحه داره نمي تونه بياره و يا مياره و نمي تونه باز كنه.
من حالا ميخام اين فايلها رو باز كنم و تغييراتي توش بدم بايد چيكار كنم...
دوست عزيز شما با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني بفهمي با چي پك شده يا با PE Sniffer بعد راحت ميري دنبال UnPack . اكثرا packer ها الان دارا آنپكر هاي آماده هستند.![]()
خوب راجبه Unpaker ها يه توضيحي بده و چجوري ميشه اونا رو پيدا كرد.
منظورم اگه داري بذار لطفا...
دوست عزيز شما اسكن فايل رو با PEiD ! بعد كه فهميدي چه پكري هست به من بگو اسمش رو . اگر UnPacker داشته باشه براتون ميذارم !
من نسخه فارسي شده هكر ريسورس رو دارم
البته كار خودمه .
هر كي مي خواد بگه براش بفرستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)