جواب همه تونو تو یه پست میدم که نگید میخوام ستاره بگیرم.
مشکل ما ایرانیا اینه که اول طرفو ترور میکنیم بعد میپرسیم جرمش چی بود! شما هم بهتر بود اول دلیلشو می پرسیدید. شاید برای خودم دلیلی داشته باشم.
اتفاقا من با نظر همه تون موافقم. هدف من ستاره گرفتن نیست. اگه خوب نگاه کنید میبینید من تازه عضو شدم. کاربرر مبتدی اینترنتم نیستم. من تا حالا چند تا سایت و وبلاگ رو مدیریت کردم. با انواع و اقسام PHP و بلاگفا و میهن بلاگ و بلاگر و .... هم کار کردم. هدفم از گفتن این حرفا اینه که انقدر چرت و پرت تو سیستمم یا سایتهای دیگه میتونم پیدا کنم که در عرض یک ماه آمار پستام برسه به 20000 تا. حالا من 3 ماهه عضو شدم.
و اما چرا تو چند تا پست گذاشتم. همون طور که گفتم تازه عضو شدم. تا همین چند وقت پیش هم محدودیت داشتم و از طرف سایت کنترل میشدم. قبل از اینکه پستهام به 20 برسه وقتی که تو 2 تا تاپیک جدا که موضوعاتش 180 درجه با هم فرق میکنه داشتم مطلب میذاشتم یه صفحه باز شد که شما محدودیت دارید و تا 10 دقیقه نمیتونید مطلب دیگه ای بفرستید. الانم خواستم امتحان کنم ببینم هنوز اون محدودیت هست یا نه. 2-3 تا پست گذاشتم وقتی مطمئن شدم نیست دیدم خیلی ضایع است یهو عوضش کنم. مجبور شدم تا آخرشو اینطوری کنم.
حالام از همه معذرت میخوام. قول میدم دیگه همچین اتفاقی نیفته و تو تاپیک های بعدی جبران کنم......
برنامه هم تست شده و 100٪ سالمه. نیاز به cer و key هم نداره.