اگه شما از طرز كار نرم افزار سر در نياريد يا نتونيد كركش كنيد درست نيست كه به عنوان بدترين معرفيش كنيد. اين بي انصافيه. نرتونو مكافي جز بهترين ها هستن. اگه نبودن هاتميل و ياهو دست آنتي هاي ديگه بودن.
اگه شما از طرز كار نرم افزار سر در نياريد يا نتونيد كركش كنيد درست نيست كه به عنوان بدترين معرفيش كنيد. اين بي انصافيه. نرتونو مكافي جز بهترين ها هستن. اگه نبودن هاتميل و ياهو دست آنتي هاي ديگه بودن.
اين نرم افزار در نوع خود بي نظيره و براي كرك شدن شما بايد به صورت آنلاين ايميل خود را به سايت بدهيد تا يوز وپسورد براي كرك يك ماهه به شما بدهد.نوشته شده توسط Batman1
خیلی متشکر از نظرات شما .
دوستان زحمت کشیدید و آنطور که مشخصه خیلیها از محصولات نورتون و به طور کل آنتی ویروسها گله دارند .
Last edited by DARKFALLER; 10-02-2006 at 07:20.
تاپيك رو به انجمن بحث هاي نرم افزاري منتقل كردم ...![]()
از خانواده adobe كلا
به خاطر مشكلات تريال !!!
وسختي كرك كردنش
دوستان همتون دلایل بی خودی دارین برای بد بودن نرم افزار مثل اینکه کرک نمی شه
نورتون آنتی ویروس خیلی انتی ویروس قوی ای هست.
و تا اونجا که من یادمه هیچکدوم از این آنتی ویروسهای کاسپرسکای و ... نبودن اون موقع نورتون آنتی ویروس میساخت
نیش نیش جان پس نرم افزارهایی مث فتوشاپ و اکروبات پروفشنال رو شما استفاده نمی کنی؟؟؟
چون بد هستن؟؟؟
و این نرم افزارها بد هستن چون کرک نمیشن؟؟؟
ضمنا هم نرم افزارهای نورتون به راحتی کرک میشن"البته اگه نسخه کامل باشه" و هم نرم افزارهای Adobe
نیش نیش جان من به شما پیشنهاد می کنم شما از این به بعد بجای فتوشاپ از MSPAINT استفاده کن که نیازی هم به کرک کردن نداره؟؟؟
سینا جان شما چقدر سر سخت دفاع میکنید نکنه سهام Symantec را خریدینوشته شده توسط 30naa
(شوخی)
اما در مورد نورتون بگم که واقعآ به درد نخوره ... به خاطر اینکه سرعت سیستم را خیلی میگیره ...
یک نکته دیگه راجب کرک کردن... به نظر من اگر نرم افزاری را نشه کرک کرد این نشانه قدرت سازنده هستش!
راستی اینکه نورتون از همه قدیمی تره دلیل نمیشه که از همه خوب تر باشه!!!!
اقا سينا دست شما درد نكنهنیش نیش جان من به شما پیشنهاد می کنم شما از این به بعد بجای فتوشاپ از Mspaint استفاده کن که نیازی هم به کرک کردن نداره؟؟؟
اگه گفتم كرك فتوشاپ سخته واسه خودم نگفتم
تا حالا واسه 20 تا از دوستام كرك فتوشاپ نصب كردم
چرا؟؟؟؟؟؟؟
چون كركش معمولي نيست (فكركنم اينو بدوني فتوشاپ سي اس 2 ورژن9)
من هم اعتقاد دارم كه نورتون بدترين نرم افزار دنياست
دليل هم دارم
1- سرعت كامپيوتر را فوق العاده پايين مياره
2- امنيت بسيار پايين كه اصلا نميشه به اون اعتماد كرد(من دو بار با همين نورتون هاردم كاملا فرمت شده)
3- نداشتن قدرت از بين بردن ويروس ها
اين را هم بگم كه با وجود اينكه كاملا اون را به روز كرده بودم ولي نميتونست هيچ ويروسي رو كامپيوترم پيدا كنه ولي وقتي كه nod را نصب كردم بدون اينكه اونرا آپديت كنم حدود 200 فايل ويروسي تو كامپيوترم پيدا كرد( البته من الان از كرسپسكي استفاده ميكنم كه خيلي عاليه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)