آخرش نفهميديم اين اينترنت برقي چيه لطفا تخصصي جواب نديد يه جوري بگيد ما هم بفهميم مثلا اينترنت ماهوارهاي ميدونيم اطلاعات رو از طريق ماهواره ميده به جاي خطوط مخابرات اما اين بابا برقي نفهميدم چطوريه هنوز....
آخرش نفهميديم اين اينترنت برقي چيه لطفا تخصصي جواب نديد يه جوري بگيد ما هم بفهميم مثلا اينترنت ماهوارهاي ميدونيم اطلاعات رو از طريق ماهواره ميده به جاي خطوط مخابرات اما اين بابا برقي نفهميدم چطوريه هنوز....
لابد از بخشی از کانال استفاده می کنه؛ مثله سیم مسی.
نوشته شده توسط amir_b08@-----
ما که هنوز تابستون نشده ره به ره برقمون قطع میشه. پس اگه از طریق فاضلاب اینترنت بدن برای ما به صرفه تره چون این طرف ها هر جا رو نگاه میکنی فقط ... و ... میبینی.
ولی در کل این نوع اینترنت اگه میخواهن بدن باید برن سراغ لوله گاز چون گویا سرعتش بهتره.
---------------------------------------------------------------------
امروز هم که تو روزنامه خوندم جدا از فایروال isp ها خود مخابرات هم یک فایروال برای فیل ترینگ (منظور از فیل تر همان چیز فیل هست) هر چه کلفت تر داره ایجاد میکنه و سرعت این روز ها خیلی بد شده.به بیان ساده تر یعنی قوز بالا قوز شد. فکر کنم چند وقت دیگه همین دایل آپ هم از کفمون بره. بعد شما برو دلت رو به اینترنت از طریق برق سه فاز خوش کن ...
این یه شوخی نیست؛ بعضی از مناطق اهواز مشگل فاضل آب داره!
اینطوری حداقل تکلیفتون معلوم میشه. بعضی ها تو شهر های دیگه کلی لنگ در هوا میمونن ، آخرش هم میفهمن که آره داداش ....این یه شوخی نیست؛ بعضی از مناطق اهواز مشگل فاضل آب داره!
----
حالا از الان هم خدمت دوستان تهرانی گفته باشم که الان که انتخابات تو راهه باید یک ماهی غید اینترنت بو بزنید چون همه چی در حال سر به نیست شدن هست. چیزی نمونده رادیو تلویزیون هم از کار بیافته
فقط میتونم بگم خدا صبر بده
دوستان ، معذرت می خوام ، خودم از این جمله ها و اخطار ها بدم میاد ، اما دارم می بینم که دارید تاپیک رو به فنا میدید ...
لطفا اسپم نفرمایید ، خیلی لطف می کنید ، نظم تالار این جوری به هم می خوره
تبگذریم ، کسی در باره اون گاز چیزی می دونه ؟ جایی تو دنیا هست ، من قدیم ندیم ها ، خیلی پیش ، یه چیز هایی شنیده بودم ، اما نمی دونم دقیقا ، الآن یکی گفت ، گفتم شاید واقعا باشه ؟
مرسی
یا حق
کدوم گاز؟؟؟؟
ميشه بگيد راجع به چي حرف ميزنيد يه تاپيک زديم درباره اينترنت برقي حالا که نگاه ميکنيم ميبينيم شده عطاري که همه چيز توش پيدا ميشه ايترنت فاضلابي و گازي اما راجع شهر اهواز بگم فاضلابهاش زده بالا و تو کوچه خيابوناش ميشه تمرين شنا و اسکي روي آب کرد تو شهرستاناي خوزستان که بدتر ميشه غواصي هم کرد از خونه که ميري بيرون درو باز ميکني تو کوچه جلوي خونتون فاضلاب از در چاه زده بالا و بايد از بقل خيابون بري که خيس نشه پاهات ماشالا شهرداري هم که فقط تو دزدي با هم مسابقه گذاشتن با اين وضع اينترنت برقي که هيچ adsl هم يه 20 سال ديگه شايد اينجا بياد با اين وضع مخابرات و سيمهاي فرسوده....
اما قضيه اين گاز چيه بگيد ما هم بدونيم...
شدنش میشه و بهتر از برق هم هست. من شنیدم از لوله گاز سرعت خیلی بالایی به کاربر میشه داد تا برق. البته همه اینها مال خارج از ایران هست. خلاصه اگر روزی روزگاری کسی خواست اینترنت غیرمتعارف راه بندازه بره سراغ گاز چون گویا فناوریش بهتره ...تبگذریم ، کسی در باره اون گاز چیزی می دونه ؟ جایی تو دنیا هست ، من قدیم ندیم ها ، خیلی پیش ، یه چیز هایی شنیده بودم ، اما نمی دونم دقیقا ، الآن یکی گفت ، گفتم شاید واقعا باشه ؟
البته شاید گرون تر باشه ولی سرعتش بهتره
تنکس
می دونی دقیقا کجا دارن این سرویس رو می دن ؟
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)