من نگفتم تغییراتش که !!؟ گفتم امکانات برنامه
ولی به هر حال بهتر از ورژن قبلی باید باشه دیگه !؟
من نگفتم تغییراتش که !!؟ گفتم امکانات برنامه
ولی به هر حال بهتر از ورژن قبلی باید باشه دیگه !؟
به نظرم که بهتر نیست.شما خودت یه بررسی کن ببین برتری میبینی.از لحاظ ظاهر که اصلا به خوبی قبلی نیست.ولی به هر حال بهتر از ورژن قبلی باید باشه دیگه !؟
من خودم تست نکردم چون گوشیم فعلا مرده >> Dead به رحمت ایزدی (وسط اپدیت) !؟ الانم وقتم ندارم دوباره اپدیت کنم ایشالا فردا تست میکنم !؟
مهمترين تغييرش همون باز شدن دايره و منوي سريع هست.و همين طور حل شدن مشكل نور صفحه كه با باز شدن اين برنامه بوجود ميومد.
اسليك هم همينطور شده.
فرق خاص ديگه اي نكرده به نظرم.
موفق باشيد.
من نصب کردم با ورژن قبلی تنها تفاوتش سرعتش و تغییر ظاهری خیلی خیلی کمه
چیز دیگه ای ندیدم،
یه نکته منفی دیگه یافتم.شاید هم اشتباه کنم.
وقتی یه فایلی رو مثلا از توی message کات میکنم و میخوام برم توی درایو D و توی یه فولدر بریزم تا زدم روی درایو d سریع همونجا توی کل درایو همه رو پیست کرد.یعنی هرجا بزنی همونجا میریزه.
واضح بود؟دی...
سلامhamed1297جان عزیز منم دیروز فکر کردم همونجوریه که تو گفتی ولی وقتی اتفاقی روی +بغل فولدر یا پوشه ای که میزنی پوش رو باز میکنه در حالی که اگه روی خود فایل بزنی میریزه توی همون فایل یه بار امتحان کن خودت میبینی که اینجوری درست میشه.![]()
اگه با دكمه هاي راست و چپ كه كنار دكمه فاصله هستند كار كنيد خيلي راحت تره.
موفق باشيد.
سلام.مخلصم.سلامhamed1297جان عزیز منم دیروز فکر کردم همونجوریه که تو گفتی ولی وقتی اتفاقی روی +بغل فولدر یا پوشه ای که میزنی پوش رو باز میکنه در حالی که اگه روی خود فایل بزنی میریزه توی همون فایل یه بار امتحان کن خودت میبینی که اینجوری درست میشه.
ولی ورژن قبلی اینجوری نبود.بود؟
من به روش قبلی و ظاهر قبلی عادت کردم.
عجب چیزه باحالیه این ورژن 1.31 برنامه رو اجرا کنید و روی فولدر یا فایل کلیک کنید و نگه دارید ببینید چی میشه
ورژن های قبلی این طوری نبودوقتی یه فایلی رو مثلا از توی message کات میکنم و میخوام برم توی درایو D و توی یه فولدر بریزم تا زدم روی درایو d سریع همونجا توی کل درایو همه رو پیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)