تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: شباهت عجیب رانا و fiat linea

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این مشکل از شرکت های خودرو سازی است که تعداد معدودی طراح دارند
    مشکل از کمبود طرح نیست!!!!
    این همه طرح و ایده ریخته!!!
    مشکل اینه که پلت فرم های کمی دارن (206 و 405 و پراید و حالا شاید یه دستی هم به سر و گوش تندر بکشن که کشیدن مثلا سایپا!!!!!!!)
    یه 3 - 4 تا پلت فورم دیگه بیفته دستشون 7 - 8 تا خودروی ملی دیگه برای ملت میدن بیرون
    مثلا پرشیا رو میکنن هاچ بک
    تندر رو در های عقبشو صاف میکنن مدل کوپه میدن بیرون
    پراید رو 4 دور فنر هاشو میبرن رینک 141 میندازن با پخش کاست سونی و لاستیکهای دور سفید و پرچم های جهان پشتش میدن به اسم پراید جواد!!!!
    حالا کاش این 2 تا ماشین شباهت میداشتن
    واقعا طراحی درهای عقب 206 سدان و رانا توی ذوق میزنه
    منم چقدر دلم الکی خوشه ها!!!!!

2. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بابا شما چرا هی میگید رانا به 206 sd شبیه این اشتباست
    باید گفته بشه که این یه فیس لیف بیشتر نیست نه اینکه یه طراحی دیگه که شبیه 206 شده چون اصلا طراحی بدنه ای اتفاق نیافتاده

4. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kapello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این ماشین کپ باشه یا فیس لیفت بازم چیزی از ارزشهای این ماشین کم نمیشه!!!بنده تو کار صنعتی هستم و میدونم طراحی یک کالا مصرفی ، از صفر تا به آخر ، نه به صرفه است و نه اقتصادی!!!!امروزه تقریبا تمام شرکتهای یک حوزه صنعتی ، از طرحهای و ایده های هم الگو برداری میکنند اونم نه فقط تو خودرو!!تو لوازم خانگی ، صنعتی و سایر ماشین آلات هم همینطوره.این کار مختص ایران نیست و تمام کشورهای در حال توسعه نظیر ترکیه و هند و چین و.... وحتی برخی کشورهای اروپایی هم در تولید کالاهاشون به این روش عمل کردن!!بنابراین به تمام دوستان توصیه میکنم انقدر به کالاها و اجناس ایرانی با دیده حقارت نگاه نکنن!!! و همگی منتظر باشیم تا این ماشین رو تو خیابونا ببینیم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان چرا دعوا میکنید عنوان این متاشین اینه دومین خودرو با برند ملی کسی نمیگه کاملا ایرانی هستش
    میگیم برندش نشانش حق امتیازش مال ایران هستش .
    توی این دوره دیگه شباهت طرحهها به هم کملا عادی هستش شما چرا این رو عیب میدونید .خیلی از تولیدات به هم شبیه هستن .
    ایران هنوز توی اول طراحی صنعتی هستش ایتالیا نیستش که هزاران مرکز طراحی صنعتی داشته باشه.
    و اینم بگم من چند بار تا حالا گفتم که طرح اولیه این پروژه یعنی x11 برای اولین بار توسط جیجاریو روی پلتفرم 206 طاراحی شده؟
    خب به نظرم به کار بردن عناصر زیبای خدورهای دیگه یه کار حساب شده هستش نه مثل سایپا که گند میزنه باز صد رحمت به این.
    البته دوستان نظرات منفی شما هم خوبه من وقتی میبینم سعی میکنید روی طرحهایی که مربوط به ایران هستش اینقدر حساس هستین خوشحال میشم .امیدوارم این نظرا فقط توی حرف نمونه و یه روز خودتون توی هر شاخه ای که میتونید به اصلاح این نقیصه ها بپردازید.
    بازم ممنونم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این ماشین کپ باشه یا فیس لیفت بازم چیزی از ارزشهای این ماشین کم نمیشه!!!بنده تو کار صنعتی هستم و میدونم طراحی یک کالا مصرفی ، از صفر تا به آخر ، نه به صرفه است و نه اقتصادی!!!!امروزه تقریبا تمام شرکتهای یک حوزه صنعتی ، از طرحهای و ایده های هم الگو برداری میکنند اونم نه فقط تو خودرو!!تو لوازم خانگی ، صنعتی و سایر ماشین آلات هم همینطوره.این کار مختص ایران نیست و تمام کشورهای در حال توسعه نظیر ترکیه و هند و چین و.... وحتی برخی کشورهای اروپایی هم در تولید کالاهاشون به این روش عمل کردن!!بنابراین به تمام دوستان توصیه میکنم انقدر به کالاها و اجناس ایرانی با دیده حقارت نگاه نکنن!!! و همگی منتظر باشیم تا این ماشین رو تو خیابونا ببینیم
    میشه یک مثال برامون بزنی و دلیلی برای حرفت بیاری
    شما از کجا مطمئنی که همه شرکت های خارجی از روی هم الگو برداری می کنند؟

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

4

سلامم..
    مثل شرکت "چی توز " که محصول جدیدش (چی توز لوله ای) از روی محصول لینا لوله ای الگو برداری کرده و بالعکس لینا محصول لینانچی از روی کرانچی چی توز الگو برداری کرده که تعامل دو طرفه
    حالا هم فیات اومده یه طرح از روی سمند lx الگو برداری کرده و بالعکس ایرانخودرو هم از روی fiat linea !!!!!!!!!
    اشتباه فهمیدی.اون الگو برداری با این یکی زمین تا اسمون فرق داره عزیزجان.اون چیتوزش را خودش میسازه فقط توی قیافش اومده تقلید کرده!!

ببین الگوبرداری که میگی فرق داره با اینکه مثلن بری و یه بنز را برداری چراغاش را عوض کنی!! موتورش را هم تغییر بدی بگی من یه نوآوری کردم!! یا بقول خودت: بگی الگوبرداری کردم!!
    الگوبرداری که میگی را چینی ها دارن میکنن که ماشین دارن میسازن کاملن شبیه Mercedes Smart طوریکه واسه یه شخص ناوارد تشخیصشون مشکله یا خیلی تولیدات خودروهای دیگشون همینجوریه
    ولی اونا که نمیان یه اسمارت را بردارن و چراغ و موتورش را عوض کنن که!!
    کاری که ایران خودرو و سایپا میکنن بیشتر به دزدی شبیهه تا الگوبرداری..... توی بازار هم هستن خیلیا که ماشین دزدی را میخرن و چراغ و رنگ و شماره موتور و شاسی را عوض میکنن و با جعل سند و .... میفروشن فقط فرق اینا با ایرانخودرو در اینه که ایرانخوردو در ابعاد وسیع دزدی میکنه و دریده شده توی کارش

10. 6 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون
    دیگه از این توضیح بهتر و واضح تر نمیشه داد
    حالا هی بیاین بگین ایران خودرو فلانه...و کارش درسته
    برای همینه که توی صنعت خودرو داریم درجا میزنیم

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kapello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

....نه!!!.من با نظر شما موافق نیستم!.ببینید ترکیه کاری رو که تو دهه 90 شروع کرد اولش تقریبا کپی برداری از کارهای شرکتهای اروپایی بود..مثلا در عرصه لوازم خانگی شرکت آرچلیک مونتاژ کننده لوازم خانگی بوش بود ولی کم کم شروع به تغییر ظاهر و فیس لیفت محصولات بوش کرد و با بالا بردن دانش فنی اش بعد از 10 الی 15 سال تولید کننده بزرگ لوازم خانگی در اروپا شد بطوریکه سهم بسیار بالایی از بازار کشورهای اروپا در اختیار این شرکت است..شرکتهای سامسونگ و ال جی و یا همین خودروسازی هیوندای کره هم همینطور بودن و با مونتاژ محصولات ژاپنی شروع کردند و بعد از مدتی با کسب دانش تولید کننده طرح حای خاص خودشون شدن!ولی با وجود این وقتی با دید مهندسی به طرح ها و محصولات آنها نگاه کنی ، متوجه الگو برداری و شاید کپ زدن طرح های شرکتهای دیگه بشی!مثلا ماشن های هیوندای خیلی شبیه محصولات آلمانی از آب درمیاد و .......امروزه دانشی و شاخه ای از علم مهندسی، مهندسی معکوس هستش!در کشورهای جهان سوم مثل ایران و در عرصه مونتاژ معمولا با داشتن نمونه هایی از محصولات روز ، شبیه سازی و الگو برداری از ویژگیهای برجسته چند نوع محصول انجام شده و معمولا محصولی که بصورت ترکیب ، از یک یا چند محصول میباشد تولید و ساخته میشود..البته مهندسی معکوس و یا بهتر بگیم طراحی معکوس یک محصول نیازمند دید وسیع و دانش بالا هستش( کمی پایینتر از طراحی و ساخت یک طرح و ایده ابتکاری) و بعضی وقتها طرحهای الگو برداری شده لزوما موفق از آب در نمیان..کاری که در کارخانجات ایران خودرو و با مدیریت دولتی داره انجام میشه رو نمیشه با کارخانجات مثلا کره ای که در اونجا افراد متخصص و شایسته دارن کارها رو مدیریت میکنن مقایسه کرد!! و واقعا کار در این شرکتها توام با اعمال شاقه است!!.من نمیخوام سنگ ایران خودرو رو به سینه بزنم و خودم تو ماشین آردی انقدر مشکلات پیش و پا افتاده دیدم که تاسف خوردم به مدیریت این شرکت!!! ولی یه چیزی که هست اینه که با مدیریت دولتی ها و متعهدین! بهتر از این نمیشه از متخصصین ایران انتظار داشت! و اگر تلاش این بچه ها رو تو این فضا و شرایط کار ببینیم، بنظر من در جای خودش شایسته تقدیر هستش!.در آخر هم بگم من شخصا یه ماشین میخوام که خوشگل و زیبا باشه، کم مصرف باشه و ایمنی اش نیز به تناسب قیمتش خوب باشه و کاری ندارم که مثلا پلتفرم این ماشین از کجا کپی شده و یا الگو برداری شده!! .با توجه به این پارامترها و با دیدن مشخصات این ماشین، شخصا نظرم رو این ماشین مثبت هستشو فکر میکنم فروش خوبی هم خواهد داشت!ممنون از دوستانی که از من انتقاد کردند!. . . . نمیدونم چرا پستهامو ویرایش هم میکنم پشت سر هم میفتن؟!!!!!
    Last edited by kapello; 03-05-2009 at 15:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما 206 رو ول كردي فيات رو چسبيدي؟

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

....نه!!!.من با نظر شما موافق نیستم!.ببینید ترکیه کاری رو که تو دهه 90 شروع کرد اولش تقریبا کپی برداری از کارهای شرکتهای اروپایی بود..مثلا در عرصه لوازم خانگی شرکت آرچلیک مونتاژ کننده لوازم خانگی بوش بود ولی کم کم شروع به تغییر ظاهر و فیس لیفت محصولات بوش کرد و با بالا بردن دانش فنی اش بعد از 10 الی 15 سال تولید کننده بزرگ لوازم خانگی در اروپا شد بطوریکه سهم بسیار بالایی از بازار کشورهای اروپا در اختیار این شرکت است..شرکتهای سامسونگ و ال جی و یا همین خودروسازی هیوندای کره هم همینطور بودن و با مونتاژ محصولات ژاپنی شروع کردند و بعد از مدتی با کسب دانش تولید کننده طرح حای خاص خودشون شدن!ولی با وجود این وقتی با دید مهندسی به طرح ها و محصولات آنها نگاه کنی ، متوجه الگو برداری و شاید کپ زدن طرح های شرکتهای دیگه بشی!مثلا ماشن های هیوندای خیلی شبیه محصولات آلمانی از آب درمیاد و .......امروزه دانشی و شاخه ای از علم مهندسی، مهندسی معکوس هستش!در کشورهای جهان سوم مثل ایران و در عرصه مونتاژ معمولا با داشتن نمونه هایی از محصولات روز ، شبیه سازی و الگو برداری از ویژگیهای برجسته چند نوع محصول انجام شده و معمولا محصولی که بصورت ترکیب ، از یک یا چند محصول میباشد تولید و ساخته میشود..البته مهندسی معکوس و یا بهتر بگیم طراحی معکوس یک محصول نیازمند دید وسیع و دانش بالا هستش( کمی پایینتر از طراحی و ساخت یک طرح و ایده ابتکاری) و بعضی وقتها طرحهای الگو برداری شده لزوما موفق از آب در نمیان..کاری که در کارخانجات ایران خودرو و با مدیریت دولتی داره انجام میشه رو نمیشه با کارخانجات مثلا کره ای که در اونجا افراد متخصص و شایسته دارن کارها رو مدیریت میکنن مقایسه کرد!! و واقعا کار در این شرکتها توام با اعمال شاقه است!!.من نمیخوام سنگ ایران خودرو رو به سینه بزنم و خودم تو ماشین آردی انقدر مشکلات پیش و پا افتاده دیدم که تاسف خوردم به مدیریت این شرکت!!! ولی یه چیزی که هست اینه که با مدیریت دولتی ها و متعهدین! بهتر از این نمیشه از متخصصین ایران انتظار داشت! و اگر تلاش این بچه ها رو تو این فضا و شرایط کار ببینیم، بنظر من در جای خودش شایسته تقدیر هستش!.در آخر هم بگم من شخصا یه ماشین میخوام که خوشگل و زیبا باشه، کم مصرف باشه و ایمنی اش نیز به تناسب قیمتش خوب باشه و کاری ندارم که مثلا پلتفرم این ماشین از کجا کپی شده و یا الگو برداری شده!! .با توجه به این پارامترها و با دیدن مشخصات این ماشین، شخصا نظرم رو این ماشین مثبت هستشو فکر میکنم فروش خوبی هم خواهد داشت!ممنون از دوستانی که از من انتقاد کردند!. . . . نمیدونم چرا پستهامو ویرایش هم میکنم پشت سر هم میفتن؟!!!!!
    دوست من بنده با قسمتي از حرفاتون موافقم و با قستمي مخالف !!!!
    ولي ببينيد ما الان با كره تقريبا شروع كرديم . الان اونا كجائن و ما كجاييم ؟؟؟؟ مگه ما چيز از اونا كمتر داريم ؟؟؟
    ايرانخودرو اون موقع كه پارس رو توليد كرد تا ديد مردم خوششون اومده از اين ماشين شروع كردن 1 ميليون 1 ميليون قيمتش رو بالا برد تا جايي كه اين ماشين قيمتش شد 18 تومن در صورتي كه سمند ال ايكسي كه امكاناتش از اون بيشتر بود 15 تومن بود !!!! مردمم گفتن بابا پژو پارس 18 تومنه ال ايكس 15 تومنه معلومه كه پارس بهتره .... در صورتي كه اينطوري نيست !!!
    اونا ميگن خوبه ديگه ما 405 رو كمي تغييرش ميديم در عوض ميندازيمش به مردم 18 تومن !!! كي به كيه بابا ؟؟؟
    جالب اينجائه كه مردم ما ميگن هرچي پول بدي آش ميخوري كه اين ضرب المثل توي ايران اصلا صدق نميكنه !!!!
    الان خودتون ببينيد رانا وقتي رو نمايي شد 2 تا كيسه هوا ، رينگ اسپورت ، ضبط پايونر و هزاران چيز ديگه داشت . به نظرتون كدوم يكي از اين امكانات رو موقعي كه ميخوان تحويل بدن به مردم ميزارن سر ماشين ؟؟؟؟
    ما يكي از فاميلهامون 2 سال پيش يه سمند ال ايكس خريد . ما كه 7 - 8 ماه پيش يه دونه ال ايكس سال خريديم امكانات ماله ما از اون كمتره !!! ماله اون شارژر موبايل - اطلاعات سفر و ... داره اما ماله ما كه خير سرش ساله هيچكدوم رو نداره ، حتي رينگ زاپاس ماشين مارو هم معمولي گذاشتن !!!!
    خوب اين نشون ميده كه چنين خودرو سازي نه تنها پيشرفت نميكنه بلكه درجا هم ميزنه !!!!
    مگه ما دوست نداريم صنعت خودرو سازيمون پيشرفت كنه ؟؟؟
    در آخر هم ميگم ايشالله كه اين صنعت خودروسازي ما پيشرفت كنه و از اين فيس ليفت كاري هاي ... دست برداره !!!!

16. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •