تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: نازك ترين lcd دنيا با ضخامت 9.9 ميلي متر و پنل 6.2 مگاپكسلي !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمي دونم در مورد سايت AlaTest چيزي مي دونيد يانه....

اين سايت تمام نقد و بررسي هايي كه در مورد يك جنس ميشه رو بر ميداره و يك ميانگين از امتيازاتش رو در سايت قرار ميده.

من توي خريدهام هميشه از اين سايت استفاده مي كنم ....خيلي عالي تمام مزايا و معايب محصولات رو ميشه توش ديد .

اين تلويزيون درجه " عالي " رو از سايت گرفته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونطور كه گفتم اين تلويزويون يكي از شاهكارهاي براوياي سوني هستش .

2. این کاربر از omid750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

7 اه اه

نه بابا مثل اينکه شما جدي جدي مشکل داري !!
    آخه اين همه سايت که تلويزيون Review ميکنن کجا اين Gizmodo کجا؟ شما تا به حال يه Review ديدي از اين سايت Gizmodo?
    آخه دوست عزيز شما مگه مامور تبليغات بازار يابي سوني هستي که اينقدر خودتو ضايع ميکني؟
    حداقل شما که خودتو ضايع ميکني واسه يه چيزي ضايع کن که ارزش داشته باشه.

توی alatest متوسط امتیاز 7 تا سایت حرفه ای به این السیدی 7.3 بوده متوسط امتیازای مردم که 7 نفر بودن 9.3 بوده که احتمالا یکیشم خودت بودی که رفتی 10 دادی یکم سواد به خرج بده

4. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

نمي دونم در مورد سايت AlaTest چيزي مي دونيد يانه....

اين سايت تمام نقد و بررسي هايي كه در مورد يك جنس ميشه رو بر ميداره و يك ميانگين از امتيازاتش رو در سايت قرار ميده.

من توي خريدهام هميشه از اين سايت استفاده مي كنم ....خيلي عالي تمام مزايا و معايب محصولات رو ميشه توش ديد .

اين تلويزيون درجه " عالي " رو از سايت گرفته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونطور كه گفتم اين تلويزويون يكي از شاهكارهاي براوياي سوني هستش .

دوست عزیز شما مثل اینکه این تاپیکو با مهد کودک اشتباه گرفتی شما با این رفتارت داری به سطح شعور افرادی که در این انجمن هستن توهین میکنی
    اولا که Alatest یه سایتی هست که میانگین امتیاز سایتها و مردم رو میزنه
    دوم اینکه توی قسمت امتیازهای حرفه ای که مال سایتهای معتبر هست این پنل امتیاز 73 از 100 گرفته.(همون قسمت که با قرمز مارک کردم)
    سوم توی اون قسمت که مردم میرن امتیاز میدن یا به امتیاز کسه دیگه رای میدن بهش دادن 93 از 100 که اصلا مورد ملاک نیست چون هر کسی هر جور بخواد امتیاز میده مثل شما که الان مطمئنا هنوز این پنل رو ندیده رفتی بهش 100 دادی !!!(همون قسمت که با رنگ آبی مارک کردم)
    من فکر میکنم شما با این سطح معلومات یا با این رفتاری که از خودتون نشون میدین بهتره برین توی یه تاپیک که مقتضای سن و رفتارتون هست فعالیت کنید.
    Last edited by *Alucard*; 04-05-2009 at 16:16.

6. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما مثل اینکه این تاپیکو با مهد کودک اشتباه گرفتی شما با این رفتارت داری به سطح شعور افرادی که در این انجمن هستن توهین میکنی
    جناب Alucad مثل اينكه شما سوني را با Vestel و Hayer و ... اشتباه گرفتيد.
    فكر نميكنم سوني شركتي باشه كه بتونيد به اين راحتي در موردش بد بگيد. بدون شك جزء 3 محصول برتر حوزه TV حتما يكي از خروجي هاي سوني به چشم ميخوره. به عنوان مثال يه نگاه به كاركرد تلويزيونهاي سامسونگ بندازيد، حتما ديديد كه هيچ دكمه اي براي تصوير در تصوير بر روي ريموت كنترل وجود ندارد و براي استفاده از اين امكان بايد وارد منوي دستگاه شويد!!. به نظر شما شركتي مثل سوني همچين كاري انجام مي دهد؟.
    كمي واقع بين باشيم. انقدر ها هم در مورد تكنولو‍ژي هاي جديد خوشبين نباشيم. حتما يادتون هست كه در مورد LED چه غوغايي به پا بود، فقط كافيه از نزديك ببينيد تا پي ببريد هياهوي بسيار براي هيچ بود يا نه؟ تفاوت كنتراست 80000 تايي، 200000 تايي فقط همين ميشه؟
    همه ميدونند كه پلاسما تصاوير نسبتا بهتري از ال سي دي داره و قيمت ارزونتر. پس چرا تا حالا ال سي دي منقرض نشده؟!
    يادمه در جمع بندي نمايشگاه CES خوندم كه پلاسما نميمرد تا وقتي پاناسونيك زنده است، اين يعني اينكه انتظار مرگ پلاسما بين كارشناسان وجود دارد.

8. 3 کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نکته اول
    من بدون شک سونی رو به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین و قابل اعتماد ترین برندهای بازار میدونم و وقتی یک چیزیرو میخوام بخرم همین که روش نوشته شده باشه سونی برای من حجت هست که با یه محصول برجسته طرف هستم ولی این دلیل نمیشه که هر چیزیرو که سونی میسازه بگم بهترینه یا این دیگه آخرشه بدون اینکه به واقعیت توجه کنم چون به این میگن فن بوی بازی.
    علاقه مندی به یک برند و عشق کور کورانه داشتن به یه مارک یه قضیه هست و عنوان کردن واقعیت یه قضیه دیگه ظاهرا این دوست خوبمون به علت علاقه زیاد در مورد محصولات سونی Hype هستن و مشکل این هست که این محصولی (نه همه محصولات سونی) که تو این تاپیک داریم راجبش بحث میکنیم شایسته به کار بدن کلماتی مثل خارق العاده و بی نظیر و شاهکار نیست و با اطلاعات غلط و نا معتبر هم یه محصول بزرگ نمیشه همین و همین.
    شما هم لطف کنید همه پستهارو کامل بخونید تا ببینید بحث اصلا سر چی هست
    نکته دوم
    اینکه نسل پلاسماها داره منقرض میشه یا سود آور بودنش و سود آور نبودنش نه واسه من مهمه نه واسه کسایی که توی این تاپیک میان چون نه از سودش چیزی به ما میدن نه از ضررش اینجا یه عده میان اطلاعات بگیرن که چی بهتره و چی بدتره و حقشونم هست که اطلاعات صحیح بگیرن تا چیز خوب بخرن نه اینکه از چیزی که من یا شما خشمون میاد بخرن.
    از نظر این دوستمون آقای امید همه باید فقط سونی بخرن چون ایشون از این مارک خوشش میاد
    Last edited by *Alucard*; 06-05-2009 at 14:18.

10. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بحث اول:
    وقتي اشتباهي وجود داره بايد گفته شه حالا ميخواد سوني باشه يا بقول شما Vestel و Hayer يا هر برند ديگه
    از سوني توي سايتش اشتباهي ذكر شده كه كاملا واضحه

بحث دوم هم مقايسه كيفيت تصاوير در LCD و پلاسماست بدون توجه به زنده يا مرده بودن تكنولوژي هر كدوم كه كاملا سليقه‌اي ميشه فرضش كرد.

12. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما هم لطف کنید همه پستهارو کامل بخونید تا ببینید بحث اصلا سر چی هست
    ممنون که کامل جواب دادید. من هم با 99% مطالب شما موافقم. نه تنها همه پستهای این تاپیک بلکه بقیه رو هم خوندم. چون نمیتونستم تو همش جواب بدم گفتم تو جدیدترینش پست بزنم.
    ولی شما تو پستهای دیگه انقدر از Neo PDP تعریف کردید که آب دهن همه راه میافته. آیا واقعا اینطوریه؟ در پست قبلی ام گفتم که چقدر خیلی از مردم انتظار بیهوده برای LED کشیدند!
    خیلی از این آمار ها رو کاغذه و چشم من و شما نمیتونه تمیز کنه از هم.
    بحث اول:
    وقتي اشتباهي وجود داره بايد گفته شه حالا ميخواد سوني باشه يا بقول شما Vestel و Hayer يا هر برند ديگه
    از سوني توي سايتش اشتباهي ذكر شده كه كاملا واضحه
    اما در مورد آمار غلط که در خصوص 6.2MP برای رزولیشن تصویر میگید، من از بیش از 2 سال قبل در سایت سونی اروپا دیدم (از سری X350 و ...). نمیدونم این عدد رو سونی اروپا و انگلستان از کجا میاره (دقیقا 3 برابر رزولیشن فول اچ دی است) اگه غلط بود تا حالا تکرار نمیکرد. الان حداقل 10 تا PDF از Spec محصولات دو سال اخیر سونی را دارم که همین عدد توش درج شده.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نمیدونم این عدد رو سونی اروپا و انگلستان از کجا میاره (دقیقا 3 برابر رزولیشن فول اچ دی است) اگه غلط بود تا حالا تکرار نمیکرد. الان حداقل 10 تا PDF از Spec محصولات دو سال اخیر سونی را دارم که همین عدد توش درج شده.
    هر پیکسل از سه Sub-pixel تشکیل شده و احتمالا دلیل سونی برای سه برابر کردن تعداد پیکسل ها همینه. (تا حدی درست هم هست، در حقیقت در هر پیکسل، سه پیکسل وجود داره برای فیـلتر کردن نور و بوجود آوردن سه رنگ RGB) البته این قضیه ارتباطی به سونی و پاناسونیک و هایر و صنام و ... نداره و همه LCD های Full HD دقیقا به همین شکل هستند. به هر حال SONY بار اولی نیست در Marketing اش از این صحبت ها می کنه..

15. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به هر حال SONY بار اولی نیست در Marketing اش از این صحبت ها می کنه..
    آقا اول از همه خدا هر کی رو دوست داری واست نگه داره چون من میخواستم همین حرفو بزنم گفتم الان فکر میکنن من دارم راجب سونی بد میگم و ...

ولی شما تو پستهای دیگه انقدر از Neo PDP تعریف کردید که آب دهن همه راه میافته
    دوست عزیز من از چیزی تعریف نکردم من هرچی نوشتم نقل و قول وبسایتهای معتبر بوده پنلهایی که از تکنولوژی NeoPDP درشون استفاده شده بود توی نمایشگاه CES 2009 جایزه بهترین تلویزیونهای نمایشگاه رو گرفنه و توی هر Review که من از این محصول توی یه سایتی که سرش به تنش میارزیده خوندم فقط تعریف و تمجید دیدم نمونش Cnet و AVforums و Highdefjunkies و HDguru و HDTVtest و ....
    همین سایتها محصولات LED رو هم Review کردن و نقاط ضعفشون رو هم نوشتن و با نظر شما هم عقیده بودن که LED بک لایتها یه عقب گرد برای ال سی دی ها بودن.

اینم چندتا عکس از مقایسه یه پنل NeoPDP پاناسونیک 1500 دلاری سمت راست تصویر با LCD LED backlight سونی 5000 دلاری سمت چپ تصویر:

و اینها:

Last edited by *Alucard*; 06-05-2009 at 17:10.

17. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر پیکسل از سه Sub-pixel تشکیل شده و احتمالا دلیل سونی برای سه برابر کردن تعداد پیکسل ها همینه. (تا حدی درست هم هست، در حقیقت در هر پیکسل، سه پیکسل وجود داره برای فیـلتر کردن نور و بوجود آوردن سه رنگ RGB) البته این قضیه ارتباطی به سونی و پاناسونیک و هایر و صنام و ... نداره و همه LCD های Full HD دقیقا به همین شکل هستند. به هر حال SONY بار اولی نیست در Marketing اش از این صحبت ها می کنه..
    دست شما درد نکنه. عجب مشکلی حل کردید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •