با سلام
خيلي خيلي منون از شما دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو عمرم اصلا اين ماشينو نديده بودم جالب اينجاست كه تبريز شهر كوچكي نيست ولي نه تو خيابون نه تو نمايشگاه اتومبيل اين ماشين من ديدم
به نظرم ماشين خوبي مياد اين ماشين مال كدوم كارخانه هست و اصلا كدوم شركت وارد كننده اين ماشين هست ايران خودرو يا پارس خودرو يا سايپا يا ....فكر كنم ماشين وارداتي هست فقط يه مشكل هست اونم كارت سوخت ميدن به نظرم مصرف سوختش خيلي بالاست پدر آدمو در مياره
با تشكر از شما دوست عزيز pedram_hen ولي اگه براي خودم ميخريدم موتور مطرح بود ولي چون اين ماشين خانوم رانندگي خواهد كرد موتورش مطرح نيست كه قوي باشه يا ضعيف خودتون هم ميدونين ديگه خانوم هافكر نكنم بالاي 80 تا سرعت بره اين ماشين (در ضمن مجله ماشين اين ماه ارديبهشت رو حتما ميخرم ممنون)
milky way از شما هم ممنون ولي من يه چيز هم بگم من كلا تعطيل هستم اين ماشين اسپورتیج ديگه چيه اونو هم نميشناسم
Persian_Gun's دوست عزيز تا اونجا كه من پرسيدم و ميدونم موسو بالاي 50 تومان هست اگه دوستان موسو زير 30 تومان ميشه پيدا كرد بگين كه زود اونو بخرم و ديگه دنبال ماشين ديگه نرم
و يه سوال من دنبال ويتارا 2درب گشتم پيدا نكردم اصلا قيمت 2درب ويتارا چند هست
با تشكر