تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: ماشين شاسي بلند و ارزان قيمت خوب چيه ؟

داره خودمونی میشه kanan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام
    خيلي خيلي منون از شما دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو عمرم اصلا اين ماشينو نديده بودم جالب اينجاست كه تبريز شهر كوچكي نيست ولي نه تو خيابون نه تو نمايشگاه اتومبيل اين ماشين من ديدم
    به نظرم ماشين خوبي مياد اين ماشين مال كدوم كارخانه هست و اصلا كدوم شركت وارد كننده اين ماشين هست ايران خودرو يا پارس خودرو يا سايپا يا ....فكر كنم ماشين وارداتي هست فقط يه مشكل هست اونم كارت سوخت ميدن به نظرم مصرف سوختش خيلي بالاست پدر آدمو در مياره
    با تشكر از شما دوست عزيز pedram_hen ولي اگه براي خودم ميخريدم موتور مطرح بود ولي چون اين ماشين خانوم رانندگي خواهد كرد موتورش مطرح نيست كه قوي باشه يا ضعيف خودتون هم ميدونين ديگه خانوم ها فكر نكنم بالاي 80 تا سرعت بره اين ماشين (در ضمن مجله ماشين اين ماه ارديبهشت رو حتما ميخرم ممنون)
    milky way از شما هم ممنون ولي من يه چيز هم بگم من كلا تعطيل هستم اين ماشين اسپورتیج ديگه چيه اونو هم نميشناسم
    Persian_Gun's دوست عزيز تا اونجا كه من پرسيدم و ميدونم موسو بالاي 50 تومان هست اگه دوستان موسو زير 30 تومان ميشه پيدا كرد بگين كه زود اونو بخرم و ديگه دنبال ماشين ديگه نرم

و يه سوال من دنبال ويتارا 2درب گشتم پيدا نكردم اصلا قيمت 2درب ويتارا چند هست

با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

manam az 2299 tashakor mekonam ke ba bodjeye shoma behtaren ro moarefe kard in mashin to in renje gheymat nazer nadareh baraye kharedesh shak nakon

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •