خدا رو شکر که حریف استقلال به شدت به امتیاز این بازی نیاز داشت وگرنه می گفتید استقلال نیز مانند قهرمانی پارسال پرسپولیس ،تبانی کرده.
خدا رو شکر که حریف استقلال به شدت به امتیاز این بازی نیاز داشت وگرنه می گفتید استقلال نیز مانند قهرمانی پارسال پرسپولیس ،تبانی کرده.
اصولا فصل هایی که پرسپولیس قهرمان میشه لیگ سالمه و فصلهایی که استقلال قهرمانمیشه لیگ مشکوک
هر چی بلا که می تونستن سر استقلال و قلعه نوعی آوردن .از اتهام تبانی گرفته تا بیانیه ها و ....
حالا شما دارین قهرمانی رو زیر سوال میبرین.چرا؟ چون قهرمان نشدین ؟
17 یا 18 هفته صدر نشینی ایا دلیلی بر حق مسلم استقلال برای قهرمانی نبود.
حالا که بحث به اینجا کشیده شد بزار تا بگم اگه پرسپولیس نبود چند هفته قبل استقلال قهرمان بود.
اس اس قبل از داربی تیم ها رو 4 تا 4تا میزد به داربی که رسید برای مصلحت حق استقلال رو ازش گرفتن حالا شما میگین این قهرمانی سیاسی بوده؟
پاک شود...
Last edited by techno_magical; 27-04-2009 at 14:03.
من تو استاديوم بودم.
كمك داور اول پرچم زد و خطا اعلام كرد. بازيكنا و كمك مربي هاي ابومسلم ريختن رو سر كمك داور و بعدش هم داور.خلاصه يه صحبتي با هم كردن و پنالتي لغو شد.
در واقع داور اصلا پنالتي اعلام نكرد. من كه متوجه نشدم با دستش نقطه پنالتي رو نشون بده.
يه چيز جالبم اين بود كه تو همين گير و دار دعوا چند تا از بازيكناي ابومسلم به جلال رافخايي بازيكن ملوان كه توپ رو برداشته بود پنالتي رو بزنه ، با حالت ملتمسانه اي صحبت مي كردن. فك كنم مي گفتن جون مادرت گل نزن ما تو ليگ بمونيم.
بعد اين اتفاقات هم كه تماشاگر ها شروع به شعار هايي پرداختن و جهانبازي رو به تباني متهم كردن.
همیشه میگن حق به حق دار میرسه
17 18 هفته صدرنشینی رو با حاشیه ها ازمون گرفتن همین پیروزی تو داربی اگه قرار بود با استقلال واقعی روبرو بشه که یه 7 8 تایی رو خورده بود بعد از همون بازی این مصیبت ها دچارمون شد حالا قهرمانی رو با این اوصاف سیاسی میدونین واقعا؟
یه سوال از شما دارم .شما انصاف دارین؟
بهترین خط حمله تاریخ فوتبال امسال قبل از افت رو ماداشتیم یادتونه که
قهرمانی مبارک
همیشه میگن حق به حق دار میرسه
17 18 هفته صدرنشینی رو با حاشیه ها ازمون گرفتن همین پیروزی تو داربی اگه قرار بود با استقلال واقعی روبرو بشه که یه 7 8 تایی رو خورده بود بعد از همون بازی این مصیبت ها دچارمون شد حالا قهرمانی رو با این اوصاف سیاسی میدونین واقعا؟
یه سوال از شما دارم .شما انصاف دارین؟
شما که پیش عربها ابروی ما رو بردید
اقواممون رفته بودن ورزشگاه (الغرافه)میگفتن این عربها از خوشحالی داشتن میمردن انگار که قهرمانی جام جهانی رو بهشون دادن
بهترین خط حمله تاریخ فوتبال امسال قبل از افت رو ماداشتیم یادتونه که
قهرمانی مبارک
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها نظر خودتون چیه ؟ به نظر شما امسال لیگ پاکی داشتیم
ما که خیلی وقت پیش قید قهرمانی رو زدیم.
همون 4تا 4 تا زدنتاتون مشکوک بود دیگه
انتظار داشتید پرسپولیس هم بیاد 4 تا بخوره
استقلالی ها خودشون واسه خودشون حاشیه ساختن .
شما اول همون 6تا رو جبران کنید 7-8 تا پیشکشتون
لطفا هواداران تیمهایی که از لیگ قهرمانان حذف شدن در این مورد اظهار نظر نکنند.
راستی امام زمان انقدر بیکاره که بیاد به استقلال کمک کنه تا قهرمان بشه
این گفته در جواب مصاحبه سرمربیتون بود.
حالا تا عمر دارید باید از جلالی به خاطر این لطف بزرگ تشکر کنید . البته شک دارم چون امکان داره سال دیگه تو ورزشگاه به مایلی کهن تبدیل بشه و فحشها نثارش شود
خداوکیلی من که دارم میمیرم از خنده از بابت یه سری حرفا که اینجا میزنن
عیبی نداره بلاخره باید درک کرد دیگه
از تمام هواداران ...پرسپوليسي تقاضا دارم ارامش خودشن رو حفظ کنن....
و خيلي حرص نخورن ...جوون مرگ ميشيدا....از ما گفتن بود...!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)