ميدوني چيه سيم كارت يا مموريت درست توي گوشيت جا نمي خوره اگر هر دو درست وصل بشن اشكال برطرف ميشه و به احتمال 80 درصد سيم كارتت نسوخته
ميدوني چيه سيم كارت يا مموريت درست توي گوشيت جا نمي خوره اگر هر دو درست وصل بشن اشكال برطرف ميشه و به احتمال 80 درصد سيم كارتت نسوخته
سلام دوست من شما سیم کارت ومموری کارت را از گوشی جدا کنید و با یک دستمال نرم و الکل محل اتصال هر دو کارت را در گوشی تمیز کنید بعد سیم کارت خودت را داخل یک گوشی دیگه بنداز و تست کن ببین کر می کنه یا نه اگر سیم کارتت سالم بود یک بار بدون مموری کارت با گوشی خودت تست بزن ببین چه وضعیتی داره اگر کار نکرد( ولی در گوشی دیگه ای کار کرده بود) گوشی را فرمت کنید ولی من از الان دارم میگم که مموری کارت شما نسوخته در ضمن فکر کنم گوشی شما ازسری های اول 6600 بوده باشه درست میگم ( روی صفحه کلید حروف عربی نداره) اگر اینطور هست بگید تا بگم چشه ممنون
NINTENDO_DS جان....باور كن درست مي ذارم ولي نمي شه!!!!!!
ali tebi جان .....چرا بر عكس حروف عربي داره!!!فرمت هم كردم ولي جواب نداد و رم رو هم فرمت كردم بازم نشد و سيم كارت رو هم توي دو تا گوشي ديگه گذاشتم ولي بازم كار نكرد...ديگه چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by Andalib59; 09-02-2006 at 01:58.
اگر سيم كارت توي گوشي ديگر هم كار نكنه پس سوخته
متاسفانه این سیم کارتی که ما در موردش داریم صحبت میکنیم به احتمال 90% سوخته و به احتمال 10% باقی مانده نیم سوز شده که البته در هر دو حالت هیچ تفاوتی نداره و باید سیم کارت جدید تهیه کنید دوست من
منم ميخواستم همين رو بگمنوشته شده توسط ali tebi
ممنون.....انگار چاره اي نيست!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)