مک افی چرا آپدیت نمیشه؟
من خودم تا چند مدت پیش از mcafee 8.5i استفاده میکردم اپدیت هم میشد
ولی این دست آخری قاط زده بود و وقتی آپدیت میکردم دیگه سیستم خاموش نمیشد و کیس مدام بوق میزد
مجبور شدم پاکش کنم
مک افی چرا آپدیت نمیشه؟
من خودم تا چند مدت پیش از mcafee 8.5i استفاده میکردم اپدیت هم میشد
ولی این دست آخری قاط زده بود و وقتی آپدیت میکردم دیگه سیستم خاموش نمیشد و کیس مدام بوق میزد
مجبور شدم پاکش کنم
بازم سلام خدمت دوستان
اولا این آنتی ها مربوط به استادمون picher هستش
ثانیا این مشکل ربطی به کظم غیظ نداره و نشون میده که آنتی ویروس قادر به پاکسازی این ویروسها نیست
پیشنهاد من الان nod ورژن 4 است
موفق باشید
سلام
mcafee رو با آپدیتش گرفتم و نصب کردم فکر میکنم خوب باشه تعریف avast رو هم شنیدم ولی گیرم نیومده
برای آنتی ویروس NOD32 هم همین پیغام میاد.
تو خود کامیپوتر هم اگه kazme سرچ کنی فایل هاش میاد و میتونی پاکش کنی. شاید بازم ویروس پاک نشه.
من به روش دستی گفتم.![]()
دوستان درود,
من جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم ولی بعد از نصب وارد برنامه نمیشه.
مشکل من این اروره:
Make Sure You Typed The Name Correctly And Then Try Again.
قبلاً Eset داشتم که یه کم مکافات داشتم تا حذفش کردم که البته هنوزم کامل پاک نشده و یه تعداد فایل غیر قابل حذف تو پوشه اش مونده.
به هر حال الان سیستمم کاملاً آلوده به ویروس Kazme Gheyz یا یه همچین چیزیه و موندم چطور به داد این سیستم آلوده برسم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
این مشکل رو منم داشتم راه حلشم نصب ویندوز جدیده که بعد از نصب نباید هیچ درایوی را باز کرد از منویstart/run کلمه regedit رو باز کنی و کلمه kazm رو سرچ کنی هر فایلی با این اسم امد رو پاک کنی ویه بار دیگه سرچ کنی اگه چیزی نیومد پاک شده دوباره آنتی ویروست رو نسب کن اگه نشد با متخصص این کار مشورت کن.
به نظره من بجای مکافی کاسپر رو نصب کن درسته که سرعت سیستم رو یه کم میاره پائین اما از لحاظ امنیتی کردن تکه
سیستمی که کظم داشته باشه تا وقطی ویروسش پاک نشه انتی ویروس روش نصب نمیشه
بهترین روش کشتن این ویروس ! استفاده از کیللر اون هست
سلام
برنامه زیر رو دون و اجرا کنید.
این برنامه جدید ترین برنامهم هست که میتونید با اون بیشتر ویروسها رو شناسایی و پاک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنماش هم تو خود برنامه هست.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)