نظر من c# است
يادگیری زبان برنامه نویسی مهم است اما نه به اندازه برنامه نویس شدن ...
شما قبل از این که همه فکر و ذهن خود را به زبان برنامه نویسی معطوف کنید باید به فکر آن باشید که برنامه سازی یا به عبارتی برنامه نویس شدن را مد نظر داشته باشید
اما در مورد زبان برنامه نویسی :
بستگی به کاری است که شما می خواهید انجام دهید
مثلا برای نوشتن سیستم عامل یا برنامه های در حد کار با سخت افزار های کامپیوتر بهترین انتخاب C بود
برای کار با میکروکنتلرها بهترین گزینه ++C است و
برای برنامه های تحت ویندوز VB یا #C (اسان / سخت) بهترین گزینه است
اما به یاد داشته باشید که با همه زبان های نامبرده نیز میتوان کارهای مشخص شده را انجام داد
در زبان های جدید و پیشرفته استفاده از کتابخانه مطرح است
بطور مثال کتابخانه NET. یک کتابخانه عالی است همانطور که می دانید این کتابخانه ساخت Microsoft است اما جالب است بدانید که اگر شما به جای یک برنامه نویس حرفه ای باشد تر جیح میدهید که این کتابخانه قدرتمند را در Linux ( نه Windows) استفاده کنید این نکته بسیار جالب است .
نکته دیگر اینکه هرکس برنامه نویسی را شروع کند و پروژه کاری دردسترس داشته باشد یا علاقه شدید داشته باشد ممکن است چندین زبان برنامه نویسی را یادبگیرد.
و نکته دیگر با یادگیری یک زبان برنامه نویسی ، یادگیری دیگر زبان ها آسان است
با آرزوی موفقیت شما در این عرصه
اگر سوالی دیگر باشد و اینجانب قادر به پاسخگویی باشم در خدمتیم
بچه ها فک نمی کنید این موضوع تاپیک خیلی تکراری شده
صد تا تاپیک مشابه داریم که هیچ کدومم به نتیجه نمی رسه
چون هر کسی حرف خودش رو می زنه
ول کنید دیگه
من میگم همین دلفی رو ادامه بدم !!
شما چی میگین!؟..
اصلا حرفتونو قبول ندارم. من خودم گیج شده بودم و نمی دونستم چیکار کنم. با حرفهایی که اینجا دوستان بهم گفتن من سرانجام سی شارپ دات نت رو واسه ادامه انتخاب کردمو دی وی دی ویژوال استودیو 2005 رو هم 6 تومن خریدمو یه کتاب هم تو همین تالار تو زیر مجموعه ی نت بود نوشته ی هاشمیان دانلود کردمو الان هم چند روزه کار روی سی شارپ رو شروع کردم.
از همه ی دوستان هم که کمکم کردن ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)