تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: نظرتون در مورد (( انتقاد شدید ملی‌پوش سابق تیم ملی فوتبال از انتخاب قطبی )) چیه ؟؟؟؟ شما چی برداشت میکنید . آیا نظر شما هم همین است ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از کی تا به حال خداداد نگران امنیت کشور شده ؟ این اقا یادش رفته هر روز به نوعی با مسولان ساز مخالف میزد . حالا شده حامی امنیت کشور .
    نمیدونم چرا اینفدر به قطبی حسادت میکنند ؟!!!!!!!! چون دیدش به فوتبال مثل خود آقایون سنتی و سیستم علی اصغری نیست ؟ ......

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

فقط میخواد مورد توجه قرار بگیره

حالا چه طور یا به چه صورتی یا به چه قیمتی مهم نیست

حتی اگه به قیمت خراب کردن خودش باشه

به همین سادگی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

چی گف زیاد مهم نیست اینکه علیه نظام صحبت کرد مهم

جالب اینجاست که بر علیه ایران هم صحبت نکرد بنده خدا .

گفت من امنیت نداشتم . کسی صدا مو نمیشنید . گفتم برم بهتره .

بعدشم گیریم که بر علیه دولت حرف زده . بابا عقب مونده ( خداداد ) فعلا اومده تیم ملی کشور رو نجات بده . 95 درصد آقایون هم راضی هستن . تو دیگه چرا خودتو نخود هر آش میکنی ؟

بس نیست خودتو بد بخت کردی رفت ؟ یه زمانی عقاب آسیا بودی ولی الان چی ؟ الکی الکی با یه گل به کجاها که نرسیدی ( اونم کاره خدا بود ) ولی نتونستی خودت رو حفظ کنی .

یه سرچ تو اینترنت بکن ببین هر چی هست نمونه ای از گند کاریاته .

یه خورده به خودت بیا .

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

تا پيش از مرداد سال 1386 که او سر مربی پرسپوليس شد، کمتر کسی در فوتبال ايران، افشين قطبی را می شناخت. اما خيلی زود، او به يک پديده در فوتبال ايران تبديل شد. طرفدارانش به او لقب امپراتور دادند وا فشين قطبی با پرسپوليس قهرمان ليگ برتر ايران شد. اما او در ميانه فصل بعد، ناگهان پرسپوليس را ترک کرد و رفت و با رفتنش يک سوال بی جواب برای دوستدارانش باقی ماند؟ چرا؟

پیمان مویدی در دوبی با افشین قطبی به گفت و گو نشست و خاطرات او را از کودکی و دوران مربیگری اش در آمریکا و کره جنوبی و اقامت دو ساله اش در ایران شنید.

با یه سرچ ساده می تونید پیداش کنید .

به این نام سرچ کنید : امپراتور سرخ؛ گفت و گو با افشین قطبی
    Last edited by panteaaa55; 26-04-2009 at 13:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

بد نیست این مصاحبه ی خداداد رو هم بخونید

خداداد: مايلي‌كهن فكركرده چون سرمربي تيم ملي استمــي‌تواند دركار خــدا هم دخالت كند

خداداد عزيزي فضاي فوتبال را خوشايند نمي‌داند و حاضر است براي مقابله با دلاليسم در معرفي مربيان دلال پيش‌قدم شود و همكاران دلالش را معرفي كند. خداداد كه از منتقدان دايي بود اكنون از او حمايت مي‌كند و در خصوص رفتار مايلي‌كهن موضع مي‌گيرد.

فضاي دلالي در فوتبال ايران را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    اميدوارم مسوولان قضايي باقدرت با اين پديده برخورد كنند و آسان نگيرند. بنده خبر دارم كه در ميان مربيان هم هستند افرادي كه سردمدار دلاليسم بازيكن هستند و نبايد يكطرفه به قضيه نگاه كرد و دنبال مقصر در بين اهالي مطبوعات گشت. مسوولان با يك پرس‌وجوي ساده به راحتي مي‌توانند اسامي اين مربيان را كه در ليگ هم مشغول هستند پيدا كرده و با آنها برخورد كنند.

در مورد انتقادات اخير نسبت به دايي فكر مي‌كنيد اين روند صحيح باشد؟
    انتخاب مايلي‌كهن خوب بود اما در اين حال نبايد دايي را تخريب كرد. الان برخي كارشناسان با ژست آنچناني و با به كارگيري كلمات ثقيل مربيان جوان كشور را مورد بدترين نقدها قرار مي‌دهند. نمي‌دانم، مگر همين افراد در زمان حضور دايي در تيم ملي از او تعريف نمي‌كردند؟ اما حالا كه او رفته است، چرا او را به اين شكل مورد نقد و بررسي قرار مي‌دهند؟ تيم ملي در مقابل عربستان در بازي رفت و امارات خيلي بد ظاهر شد اما هيچ كس صحبتي نكرد. حالا هم شروع كرده‌اند به تخريب قلعه‌نويي و حتما فردا هم نوبت من مي‌شود.

دليل رفتار اين كارشناسان چيست؟
    اين كارشناسان از ما مي‌ترسند و شايد جايگاه خود را در خطر مي‌بينند اما امثال من، دايي، استيلي و پيرواني با كارنامه‌اي كه داريم در قبال اين نقدها هيچگاه خراب نمي‌شويم. الان مدعي هستند ابراهيم‌زاده مربي علم‌گراست و قلعه‌نويي تجربي است، حتي اگر اينگونه باشد چرا ابراهيم‌زاده مانند قلعه‌نويي مقام و افتخار نياورده است.

از متن بيانيه مايلي‌كهن در خصوص قلعه‌نويي با خبر شديد؟
    من اصلا رفتار و نوع بيان مايلي‌كهن را تاييد نمي‌كنم. درست است كه حاجي مايلي‌كهن سرمربي تيم ملي شده است اما نبايد حالا كه به جايي رسيده همه حرمت‌ها را زير پا بگذارد.

الفاظ به كار برده در اين بيانيه به نظر شما صحيح است؟
    من مايلي‌كهن را دوست دارم اما مي‌خواهم به حاجي بگويم كه اگر قلعه‌نويي قدش كوتاه است؛ خواست خدا بوده و از شما كه حاجي و معتقد هستيد بعيد است اينگونه در مورد افراد صحبت كنيد. متاسفانه از مايلي‌كهن كه فردي مومن و باخداست اين الفاظ بعيد بود. ايشان فكر كرده چون سرمربي تيم ملي شده مي‌تواند در كار خدا هم دخالت كند؟ روي مايلي‌كهن كه مكه رفته است حساب مي‌كردم و فكر نمي‌كردم يك آدم باخدا به شكل و قيافه مردم ايراد بگيرد. تازه مگر در اين فوتبال چند آدم رستم داريم كه اينگونه در مورد قلعه‌نويي صحبت مي‌كنيد؟

اين روش برخورد سرمربي تيم ملي به نظر شما حاشيه‌سازي نيست؟
    من فقط مانده‌ام چرا هر بار قلعه‌نويي در آستانه كسب يك موفقيت قرار مي‌گيرد عليه او جبهه مي‌گيرند. مطمئن باشيد خدا دماغ آنهايي كه سربالاست را به زمين مي‌مالد. متاسفانه در فوتبال ما اين موضوع تبديل به فرهنگ شده كه هر كس به قدرت مي‌رسد به دنبال تارومار كردن ديگران مي‌رود. مايلي‌كهن حالا كه سرمربي تيم ملي شده فكر مي‌كند مي‌تواند عليه همه حرف بزند.

اين رفتار از سوي بزرگان فوتبال فكر مي‌كنيد چه عواقبي داشته باشد؟
    چي بگم؟ خجالت‌آور است و مانده‌ام چرا اين مسايل اتفاق مي‌افتد. اجازه دهيد در موردش صحبت نكنم، چون هر چه بگويم بدتر مي‌شود.
    Last edited by panteaaa55; 26-04-2009 at 13:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

دیدین گفتم این آقا عقده داره .

پیدا کردم ................................... پیدا کردم

بفرمائید . بخونید .

در گفت و گو با خبرنگاران

عزيزي: هنوز هم آرزوي سرمربيگري تيم ملي را دارم

مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: هنوز هم مانند گذشته آرزوي مربيگري در تيم ملي را دارم.

خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگاران درباره آرزوي چند سال قبل خود كه گفته بود مي‌خواهد سرمربي تيم ملي شود؛ اظهار داشت: مسائل رخ داده درباره علي دايي دليل نمي‌شود كه اين آرزو را نداشته باشم. دايي خودش شرايطي را فراهم كرد تا به اينجا رسيد. او مي توانست از نيروهاي حاضر در فوتبال استفاده بهتري كند.
    وي افزود: دايي با توجه به اعتبار بين المللي خود بايد حداكثر استفاده را از اين موقعيت مي برد. تيم ملي مي توانست خيلي راحت تر از قبل راهي جام جهاني شود. چون اين عربستان آن عربستاني نيست كه هميشه مي شناختيم اما اين رسم فوتبال است كه در چنين مواقعي اينگونه مربي را مورد انتقاد قرار دهند.
    عزيزي در حمايت از دايي ادامه داد: اينكه حالا هر كسي از راه مي رسد، يك ضربه اي به دايي مي زند نامردي است. يك زماني دايي نمي گذاشت كسي در كارش دخالت كند. او براي تيم ملي زياد زحمت كشيده و در برهه اي اشتباه كرده كه اشتباه براي هر مربي پيش مي آيد. مثلا قطبي اشتباه نكرد.
    نماينده فني مديريت استقلال اهواز در اين تيم تاكيد كرد: مگر نه اينكه قطبي تيم امسال پرسپوليس را خودش بست اما طاقت نياورد و رفت. آيا به اين اندازه اي كه به دايي گير داده اند كسي به او ايراد گرفت. جالب است كه او در فهرست گزينه هاي تيم ملي هم قرار گرفته است.
    وي با بيان اينكه هر چقدر هم ادبيات گفتاري دايي با مطبوعات بد بوده است؛ نبايد او را اينطور مورد انتقاد قرار داد، تصريح كرد: حتي اگر ادبيات او بد باشد باز هم علي دايي است. خيلي از آقاياني كه سرمربي تيم ملي شده اند يك هزارم افتخارات دايي را در اين فوتبال نداشته اند اما فاتحه فوتبال ما را خواندند و رفتند اما كسي حتي يك ايراد هم از آنها نگرفت.
    عزيزي تاكيد كرد: يكي از دلايل انتقاد شديد از دايي اين است كه رسانه ها در حال جبران ادبيات دايي هستند. البته من هميشه خودم با مطبوعاتي ها ارتباط خوبي داشته ام اما زماني هم كه آن مشكل براي خودم پيش آمد بعضي از دوستان مطبوعاتي بدون اينكه به قشر خبرنگار حرفي زده باشم عليه من مطلب نوشتند. كلا فوتبال طوري شده كه مي خواهند فقط به يكي ايراد بگيرند. بايد قبول كنيد كه رسانه ها نخواستند از دايي حمايت كنند و اين فقط مسئولان ورزشي بودند كه حامي دايي بودند.
    وي عنوان كرد: نقش رسانه ها در تحريك هواداران غير قابل انكار است. رسانه ها اگر مي خواستند، مي تواسنتند دايي را بيشتر حمايت كنند. من خودم به برخي از تصميمات دايي انتقاد كردم اما نه انتقادي كه مربي را نابود كند.
    عزيزي در مورد شرايط تيم استقلال اهواز كه ديروز سايپا را شكست داد؛ گفت: بازي سختي با سايپا داشتيم. تا اينجا توكلمان به خدا بوده و از حالا هم همين طور خواهد بود. من با تكيه بر جوانان و باتجربه ها و ايجاد تغيير در تاكتيك تيم توانستم شرايط را بهتر كنم. تعطيلات هم به نفع ما تمام شد. اين بازيكنان اگر بخواهند مي توانند از پس پرسپوليس و سپاهان هم بر آيند.
    وي درباره حضور مهدي هاشمي نسب در كادر فني استقلال اهواز و ناراحتي پيامي ها از كميته انضباطي گفت: به جاي اينكه ما از دست آقايان ناراحت باشيم آنها شاكي هستند؟ آقايان افتخار ندادند كه در دو جلسه كميته انضباطي شركت كنند و كميته انضباطي هم حكم غيابي صادر كرد. آنها بايد به فكر پرداخت مطالبات خود باشند.

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خداداد راست میگه چرا قطبی نمیاد پیشنهاداش از عراق و بلژیک و منچسترسیتی رو رو کنه؟چرا تو این مدت که تیم دسته دو امارات هم بهش پیشنهاد نداده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

این اقا دیوانه است و البته عقده ای و البته پاچه خوار
    راستی از کی تا حالا این یارو خودشو ایرانی میدونه که به خودش جرات میده راجب افشین قطبی صحبت بکنه
    بهتره بفرستنش شهر خودش کابل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وی اضافه کرد:" اگر یک خارجی امنیت کشورمان را زیر سوال می‌برد می‌گفتیم خارجی است اما این آقا که ادعایش می‌شود ایرانی الاصل است چرا این کار را انجام داد؟ به نظر من قطبی اصلا ایرانی نیست ، او یک آمریکایی است یا کره‌ای و شاید هم اماراتی!"
    به تو چه ! تو فرض كن يه مربي خارجي آوردن اصلا !

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک شکری خورده این لات اسمون جل من از این که همشهری این اقا هستم احساس شرم میکنم ابروی مشهدی ها را در خاور میانه برده با این کاراش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •