تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: ايجاد خطوط افقي بر روي مانيتور

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

12

فكر كنم فيميدم مشگل از كجاست داشتم دفتر مانيتور خودم رو مي خوندم توش نوشته

امواجي بر روي صفحه مشاهده مي شود
    آيا امواجي را بر روي صفحه مشاهده مي كنيد ؟ اين اشگال ممكن است مربوط به يك فركانس خاص يا كارت ويدئويي باشد. براي برطرف كردن آن روشنايي صفحه رابيشتر كرده و با استفاده از گزينه Moire فهرست Osd آن را بر طرف كنيد.

حالا خرابي كار اينجاست كه ممكنه مانيتور طرف Osdش گزينه Moire رو نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من بابازيstarship troopersهم مشكل دارم بازي راحت اجرا ميشه demoهاش پخش ميشه ولي وقتي وارد بازي ميشه رنگها طوري با هم قاطي ميشن كه هيچي نميشه ديد مثل اينكه افتادم رو دنده بدشانسي!!!

مثل اينكه من مشكل سخت افزاري پدا كردم توknight of templeهم رنگا قاطي ميشن توarea51 i هم همينطور ولي باneed for speed most wantedمشكلي ندارم كسي ميدونه كامپيوتر من چش شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه كبريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو جعبه كبريت

13

نقل قول نوشته شده توسط hasan11
    فكر كنم فيميدم مشگل از كجاست داشتم دفتر مانيتور خودم رو مي خوندم توش نوشته

امواجي بر روي صفحه مشاهده مي شود
    آيا امواجي را بر روي صفحه مشاهده مي كنيد ؟ اين اشگال ممكن است مربوط به يك فركانس خاص يا كارت ويدئويي باشد. براي برطرف كردن آن روشنايي صفحه رابيشتر كرده و با استفاده از گزينه Moire فهرست Osd آن را بر طرف كنيد.

حالا خرابي كار اينجاست كه ممكنه مانيتور طرف Osdش گزينه Moire رو نداشته باشه
    ميشه بگي تو دفترچه ي كدوم مانيتور نوشته بود؟ ال جي يا سامسونگ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دفتر مانيتور LG مدل 710B )مانيتور لامپي صفحه گرد)
    البته من ديدم مانيتور هاي ال جي 2 رقم OSD دارن. يك نمونه پنجرشون سفيده كه Moire ندارن يك نمونشون هم پنجره آبي با هاشيه سبز كه گزينه Moire رو دارن. فكر ميكنم هر 2 رقم OSD رو توي مانيتورهاي سامسونگ هم ديدم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kkain-blood
    من بابازيstarship troopersهم مشكل دارم بازي راحت اجرا ميشه demoهاش پخش ميشه ولي وقتي وارد بازي ميشه رنگها طوري با هم قاطي ميشن كه هيچي نميشه ديد مثل اينكه افتادم رو دنده بدشانسي!!!

مثل اينكه من مشكل سخت افزاري پدا كردم توknight of templeهم رنگا قاطي ميشن توarea51 i هم همينطور ولي باneed for speed most wantedمشكلي ندارم كسي ميدونه كامپيوتر من چش شده؟
    اولان كه جاي اين سوال اينجا نيست

احتمال داره كارتت داغ مي كنه يا اين بازي با اين كارت سازگار نيست. مثلا من بازي كال آف ديوتي رو روي يك كارت جيفرس 2 نسب كردم بازي خوب كار مي كرد ولي وقتي وارد مرحله 2 شد ديوار ها رنگارنگ شده بودن ويك سري خطوط تيره مانه از ديد مي شد بعد توي تنظيم بازي به جاي دايركت ايكس 9، دايركت ايكس 7 رو انتخاب كردم مشگلش رفع شد احتمال 90% كارتت قديميه بايد عوضش كني. به خاطر مشگل كارت گرافيك آدم با چه مشگلات عجيبي رو برو نميشه كه تازه اين خوبش بود.
    توي يك بازي كه در مورد ويتنام بود آدم ها مثل مترسك حركت مي كردند و اگر كلاهشون روي زمين مي افتاد بايد به كلاهشون تير مي زديم تا بميرن اگر به سرشون تير ميزديم نمي مردن بعد روي يك كارت گرافيك خوب امتحان كرديم درست كار مي كرد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اولان كه جاي اين سوال اينجا نيست

احتمال داره كارتت داغ مي كنه يا اين بازي با اين كارت سازگار نيست. مثلا من بازي كال آف ديوتي رو روي يك كارت جيفرس 2 نسب كردم بازي خوب كار مي كرد ولي وقتي وارد مرحله 2 شد ديوار ها رنگارنگ شده بودن ويك سري خطوط تيره مانه از ديد مي شد بعد توي تنظيم بازي به جاي دايركت ايكس 9، دايركت ايكس 7 رو انتخاب كردم مشگلش رفع شد احتمال 90% كارتت قديميه بايد عوضش كني. به خاطر مشگل كارت گرافيك آدم با چه مشگلات عجيبي رو برو نميشه كه تازه اين خوبش بود.
    توي يك بازي كه در مورد ويتنام بود آدم ها مثل مترسك حركت مي كردند و اگر كلاهشون روي زمين مي افتاد بايد به كلاهشون تير مي زديم تا بميرن اگر به سرشون تير ميزديم نمي مردن بعد روي يك كارت گرافيك خوب امتحان كرديم درست كار مي كرد
    من اين سوال رو اينجا پرسيدم چون فكر ميكنم از مانيتور باشه چون كارت من قديمي نيست
    كارت منnvidia6200 هست!
    مانيتور من هم LGF700P
    نمیدونم شاید ربطی نداشته باشه ولی این مشکل از وقتی شروع شد که مودم رو اشتباها زدم به برق!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

يك نفر ديگه كه كارت Xfx6200 خريده بود همين مشگل رو داشت. البته من زياد باهاش صحبت نكردم
    از همون اول اين مشگل رو داره يا كمي كه بازي مي كني اين مشكل رو پيدا مي كنه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

يك نفر ديگه كه كارت Xfx6200 خريده بود همين مشگل رو داشت. البته من زياد باهاش صحبت نكردم
    از همون اول اين مشگل رو داره يا كمي كه بازي مي كني اين مشكل رو پيدا مي كنه
    يعني كاريش نميشه كرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

5

نقل قول نوشته شده توسط kkain-blood
    يعني كاريش نميشه كرد؟
    نمي دونم بايد ببينمش تا بفهمم چشه
    بردت XFX يا نه چون خودمم مي خواستم XFX6200 بخرم اگر بردت XFX من نرم بخرم !!!
    بعدش هم نگفتي از اول بازي مشكل داره يا كمي كه بازي مي كني مشكل پيدا مي كنه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

داشتم توي سايت بازيكده نگاه مي كرده مثل اينكه خيلي ها با كارت XFX مشكل دارن مال تو هم XFX يا نه ؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هم نگفتي از اول بازي مشكل داره يا كمي كه بازي مي كني مشكل پيدا مي كنه ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •