تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: آيا اين يك اشكال فني در براويا هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون اميد جان
    1- روشن هستش،تا حالا خاموش نكردم
    2-دقيقا همين كارو كردم،چون من از طريق ويدئو خيلي فيلم ضبط ميكنم تا بعدا ببينم.
    ببين ما مي خوايم ببينيم اشكال از تيونر هستش يا پنل....

از ويديو فيلم ظبط نكن.....!!

فيش آنتن رو به ويديو بزن....

بعد از پشت ويديو خروجي صدا و تصويرشو وصل كن به تلويزيون.....و تلويزيون رو بزار تو حالت ورودي ويديو.....

حالا تصاوير تلويزيون رو كه ويديو داره ميگيره و ميده به تلويزيون رو نگاه كن ( باز هم ميگم چيز ي ضبط نكن و مستقيم ببين ).....ا
    اگه تصاوير باز هم مشكل داشت يعني پنل مشكل داره ....ا
    اگه تصوير مشكلي نداشت يعني تيونر تلويزيون اين مشكل رو داره....

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين ما مي خوايم ببينيم اشكال از تيونر هستش يا پنل....

از ويديو فيلم ظبط نكن.....!!

فيش آنتن رو به ويديو بزن....

بعد از پشت ويديو خروجي صدا و تصويرشو وصل كن به تلويزيون.....و تلويزيون رو بزار تو حالت ورودي ويديو.....

حالا تصاوير تلويزيون رو كه ويديو داره ميگيره و ميده به تلويزيون رو نگاه كن ( باز هم ميگم چيز ي ضبط نكن و مستقيم ببين ).....ا
    اگه تصاوير باز هم مشكل داشت يعني پنل مشكل داره ....ا
    اگه تصوير مشكلي نداشت يعني تيونر تلويزيون اين مشكل رو داره....
    سلام
    من هم همين كار رو كردم.
    فيش آنتن رو به ويدئو زدم،بعد از خروجي ويدئو با كابل خود ويدئو به ورودي آنتن LCD زدم.هميشه هم بايد ويدئو تو استند باي باشه تا TV برفكي نشون نده.
    تمام مشكلاتي كه گفتم به همين طريق بوده،پس به نظر شما پنل ايراد داره،درسته؟
    ديروز 2 تا DVD يكي كارتون WINX كه اورجينال هست رو از طريق خروجي RCA نه Component (خروجي Audio و Video) و دي وي دي بعدي هم يه فيلم بود اجرا كردم.
    تو كارتون تو بعضي از صحنه ها رو فوكوس پس زمينه دون دون هاي به هم چسبيده به ابعاد 5 در 10 سانت حدودا به چشم ميخوره!
    تو بعضي از صحنه ها سايه اي از كاراكترها در كنارشون به طور خيلي تابلو به نمايش در مياد!يعني مثلا دختره ايستاده كنارش به فاصله 3 سانتي يه حاله اي از اون ديده ميشه.
    موقعي كه Stop ميزدم و ميره روي منو DVD-Player يه نوار سبز رنگ با دانه هاي مشكي ريز ريز در داخل اون به پهناي 2-3 سانت سمت راست پانل از بالا به پائين ديده ميشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا منم سونی براویا دارم w450 همین مشکلو با السیدیم دارم یه بار بردم گارانتی هیچ فرقی نکرد الانم بعضی وقتا همینطوری یه دفه قاطی میکنه نمایندگی میگن طبیعی هستش!!!! اگه تونستی مشکلتو حل کنی به منم بگو من بعضی وقتا که با ps3 بازی میکن لبه سایه ها یه جوری میشه اتفاقای عجیب و غریب میوفته!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز قراره بيان مشكل رو ببينن،نتيجه رو ميگم خدمتتون
    شما w450 رو كي گرفتي؟و چند؟
    چند اينچه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

lcd 40w400 شما دو تیونره هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

lcd 40w400 شما دو تیونره هست ؟
    w400 یک تیونره است دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    روز 4 شنبه قرار بود 5 به بعد بيان كه تا ساعت 10 شب من منتظر بودم ،بعد طرف زنگ زد كه امشب ديگه نميرسم و فردا (پنج شنبه) 100درصد تا 12 ظهر ميام.باز هم خلاف وعده كردند و من هرچي تماس گرفتم ايشون گوشيشون رو جواب نميدادند!خلاصه خيلي كلافه شدم.گفتم شنبه ميرم شركتشون از شكايت ميكنم.
    بالاخره ساعت 10:30 شب جمعه ديدم دونفر ديگه (خود اون آقا كه قرار بود بياد نه) اومدن و گفتن آقاي ... مارو فرستاده ..
    خلاصه سرتون رو درد نيارم.بعد از كلي بحث كه ميگفت ايراد نيست متعقدش كردم كه اين اراد هستش،من يه فيلم با vcd نميتونم ببينم.اين رنگ سبز و سايه اي كه از بازيگر تو بعضي از صحنه ها مياد يا تو تصاوير تلويزيون ايران تو فيلمها و سريالها رنگ پوست صورت رو انگار روش سيمان ماليده اند.
    امروز تماس گرفتم با خدمات فروشگاه شماره 5،قراره فردا يا نهايت پس فردا بيان يا قطعه رو تعويض كنن يا lcd رو كلا عوض كنن.
    تا ببينم چي پيش مياد.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که بهت گفتم 90 درصد مشکل از Video Processor پنل هست اگر اون رو که یه چیپ یا IC هست تعویض کنن مشکلت حل میشه وظیفه این چیپ کنترل رنگ پیکسلها و Upscale کردن سیگنالهای ورودی به اندازه رزولوشن پنل هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببین من یه کاری کردم نمیدونم از اون بود یا نه ولی دیگه اونجوری نشد سه راهیه برقو عوض کردم توام عوضش کن ببین درست میشه1!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین من یه کاری کردم نمیدونم از اون بود یا نه ولی دیگه اونجوری نشد سه راهیه برقو عوض کردم توام عوضش کن ببین درست میشه1!
    براي شما هم دقيقا همين ايراد منون داشت؟
    راستي براي اين lcd ها كه ولتاژ مصرفيشون 240-110 ولته،نياز به محافظ ولتاژ داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •