nemishe dosteh aziz harkari koni mishe daravord firefox va opera bazi emkan ha ro midan ke mishe copy kard
nemishe dosteh aziz harkari koni mishe daravord firefox va opera bazi emkan ha ro midan ke mishe copy kard
دوست عزیز می تونی کد جاوا اسکریپت بذاری که از راست کلیک جلوگیری کنه.
البته این راه مطمئنی نیست ولی میتونه جلوی خیلی از کپی ها رو از سایت شما بگیره .
موفق باشی
استفاده از کد برای عدم راست کلیک در فایرفاکس جواب نمی ده
با ehsankalak موافقم و به نظر من هم واتر مارک معمول ترین و بهترین روش تو این قضیه است چون دوست عزیز هر کاری که بکنی، کلیک راست صفحتو قفل کنی، اجازه هایلات شدن را ندی، Save سایتتو ببندی، باز هم از طریق Source و یا فید سایتت و حتی با پرینت اسکرین گرفتن! میشه اون عکس ها را سیو کرد. البته به نظر من بهتره اجازه ندی که کسی به راحتی به آدرس عکسی که آپلود کردی دسترسی پیدا کنه. من راجع این مساله مقاله کوتاهی را در سایتم دادم که پیشنهاد می کنم اونو ببینید. (امیدوارم کسی فکر نکنه دارم تبلیغ سایتم را می کنم.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما یه راهی است که عمرا نشه عکس هات را سیو کرد و فقط اونایی که واردن، می تونن اونو سیو کنن. این راه اینه که اگه عکست را به فرمت swf تبدیل کنی، علاوه بر اینکه حجم عکس کمی کاهش می یابد سیو کردن فایل فلش هم سخت می شود و همانطور که میدونید ذخیره فرمت swf از اینترنت، بدون برنامه مخصوص، آسون نیست. ضمنا این روش هم معضلاتی داره و از بارزترین این مشکلات اینه که اگه فرد بازدید کننده از سایت شما در سیستمش فلش پلیر نداشته باشه و یا فلش پلیرش نسخه خیلی قدیمی باشه، عکس های شما که با فرمت swf است را نمی تونه مشاهده کنه!!
زیاد صحبت کردم. یاعلی
یه راه قانونی هست
وبسایت هایی هیتند که به طور مجانی وبسایت شما رو تحت پوشش فانون کپیرایت قرار میدن و در صورت کپی شدن بدون اجازه میتونین به مراجع بین المللی شکایت کنید ودر خاست غرامت (شایدم قرامت!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)