دیگه کسی نظر نداره؟
دیگه کسی نظر نداره؟
نظر من اینه که 450 برای مادربورد دادن خرج زیادیه و ارزش نداره . سیستم ci7 خودش اگه اور نشه یخ هست و نیاز نیست اینقدر پول الکی داد. این چند روز که هوا سرد بود و همچنین اتاق من دمای cpu به زیره 30 درجه هم رسید!؟ و کلا به غیر از occt هیچ نرم افزاری نتونست دما رو بالای 50 ببره. اونوقت 150 پول اضافه میدن برای خنک کنندگی بهنر!!؟
کیت های triple رم های ddr3 هم که هنوز الکی گرونن و بهتره همون 2تا2 گیگ دوال بگیرین بعدا ارتقا بدین.
Gtaiv رو همین سیستم corei7 با گرافیک 95 تومنی 4670 هم با حداکثر تنظیمات روی مانیتور 22 (1680*1050)بازی کردم.
صحبت 285gtx برای این بازی خیلی خنده داره. ولی خوب با این بودجه نظر منم اینه که همین 285 gtx رو بگیرید.
در بقیه موارد هم با iraniran 2 تا حدودی موافقم.
سلام دوستان.
نظر من اینه که برای x58 هزینه نشه.
1- هدف این آقا فقط بازی کردنه!
2-Phenom II قدرت بشتر و P/P بهتری داره
3-بجای هزینه زیاد برای مادربرد های x58 بهتره از چیپ 790 AMD استفاده بشه و گرافیک رو قویتر برداره
Main:Gigabyte 790XT-UD4P
Ram:2x2GB G.skill DDR3 1333 CL7
CPU:AMD Phenom II AM3 945 or 955
VGA:ATI Radeon 4870 x2
......
نظر سایر دوستان؟
با 2261 مادیران و دو عدد کارت گرافیک دید مؤثر حدود 35~45 درصد بالاتر خواهد بود و ->کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا فکر نکنم که تا 1 ماه دیگه هم بیاد تو ایران. اگه بیاد هم احتمالا به 400 میرسه قیمتشون.cpu:amd phenom ii am3 945 or 955
كاملا موافقمنظر من اینه که 450 برای مادربورد دادن خرج زیادیه و ارزش نداره . سیستم ci7 خودش اگه اور نشه یخ هست و نیاز نیست اینقدر پول الکی داد. این چند روز که هوا سرد بود و همچنین اتاق من دمای cpu به زیره 30 درجه هم رسید!؟ و کلا به غیر از occt هیچ نرم افزاری نتونست دما رو بالای 50 ببره. اونوقت 150 پول اضافه میدن برای خنک کنندگی بهنر!!؟
کیت های triple رم های ddr3 هم که هنوز الکی گرونن و بهتره همون 2تا2 گیگ دوال بگیرین بعدا ارتقا بدین.
Gtaiv رو همین سیستم corei7 با گرافیک 95 تومنی 4670 هم با حداکثر تنظیمات روی مانیتور 22 (1680*1050)بازی کردم.
صحبت 285gtx برای این بازی خیلی خنده داره. ولی خوب با این بودجه نظر منم اینه که همین 285 gtx رو بگیرید.
در بقیه موارد هم با iraniran 2 تا حدودی موافقم.
نه به زودی وارد ایران میشه.
دوستان این قیمت هایی که میدید بالای 1.5 هست.سیستم iranian2 هم 2 تومن درمیاد !این بابا 1.5 میخاد خرج کنه!
پست دوم رو بخون. گفته اشكلاي نداره تا 2 تومن هم شد. به همين دليل سيستم 2 تومني پيشنهاد كردم.
این قطعات به من هم پیشنهاد شد . رفتم بگیرم دیدم با واقعیت کمی فرق میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)