تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: مشكل با debugger ويژوال استديو....

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام...

ممنون از پاسختون...من ديگه خيلي از دستش عصاباني شدم كلا uninstall كردمش...ولي بازم دوباره اومد...اين بار فقط باعث شد كه بازي بسته بشه و پيغام dont send و يا send error به مايكروسافت ( همون كه وقتي end program مي زنيم مياد...) بايد...

مي شه بگين اين قسمت تو كجاي رجيستري هست...اگه ميشه آدرسش رو واسه من بزاريد...

راستي من اون روشي كه از توي تنظيمات برنامه ميري رو امتحان كردم نشد...روش رجيستري هم هردوتا رو delete كردم(روش كليك كردم بعد كليد delete رو زدم..همين درسته ديگه؟؟؟) بازم نشد..راستي اين به administrator ربطي نداره؟؟؟آخه تو قسمت help فكر كنم اين كلمه رو ديدم....
    ممنون....
    منم نظر دوستمون رو تایید میکنم این ایراد dont end رو دیگه وقتی میده دلیلش به احتمال زیاد یا ناسازگاری برنامه با سیستمه یا اصلا خرابی برنامه...

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

منم به نظر دوستان احترام می زارم .

اگه شما این مشکل را فقط با یک برنامه یا همون بازی دارید خب مشکل میتونه از اون بازی باشه .

من این مشکل را با صفحات وب و بعضی برنامه ها داشتم که با روشهایی که گفته شد مشکلم حل شد .

موفق باشی .

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام....

من اين مشكل رو با 4 تا بازي دارم....اين بازي ها رو من مدت 3-4 سال هست كه دارم و همش رو هم بازي كردم...اون موقع كه ويژوال استديو نصب نبود خيلي راحت بازي مي كردم....( بازي ها : 2-gta -max payne1-3 -strong hold- ) در حال حاضر فقط يه بازي دارم كه اين مشكل رو نداره...من قبلا همه اين بازي ها رو بازي كردم و هيچ وقت مشكلي پيش نيومده بوده...

ممنون....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منم نظر دوستمون رو تایید میکنم این ایراد dont end رو دیگه وقتی میده دلیلش به احتمال زیاد یا ناسازگاری برنامه با سیستمه یا اصلا خرابی برنامه...
    سلام....
    من گفتم قبلا وقتي ويژوال استديو نصب بود در همون موقع debugger ميومد بالا اما وقتي اون كارهايي رو كه گفتيد كردم بازي هنگ ميكنه و بعدش هم dont send رو كه ميزنم بازي بسته ميشه...

راستي تو هر بازي يه جاي مشخص اين طوري ميشه....يعني تو مرحله دو پيش مياد ديگه تغيير نميكنه هميشه همون موقع اين مشكل پيش مياد...

ممنون.....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

باید یکی را انتخاب کنی .

یا بازی ، یا ویژوال استدیو

موفق باشی

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

باید یکی را انتخاب کنی .

یا بازی ، یا ویژوال استدیو

موفق باشی
    سلام....
    من گفتم...ويژوال استديو رو uninstall كردم ولي هنوزم اين مشكل رو دارم...همينه كه كفرم رو در مياره
    مي گم ممكنه مشكل از ويندوزم باشه؟؟؟آخه من ويندوزم رو 3 سال پيش نصب كردم و حدود 9 ماه پيش با سرويس پك 3 هم upgrade كردم...روشم اونقدر نرم افزار نصب كردم كه ديگه توي all programs براي نمايش جا نيست و خيلي از نرم افزار هامو مجبورم از تو درايو c باز كنم...آخه short cut بيشترشونو پاك كردم...البته خيلي وقت هست كه قصد دارم ويندوز رو عوض كنم ولي تنبليم ميشه الانم كه درگير امتحانام...انشالله بعد امتحان عوض مي كنم...

راستي من aedebug رو هم پيدا كردم و حذفش كردم اما منظورتون رو نفهميدم كه گفتين از aedebug به بعد رو حزف كردين؟؟به بعد يعني از كجا تا كجا؟؟

ممنون...

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میتونی این کارو بکنی شاید در تشخیص مشکل کمک کنه
    مسیر رجیستری که دوستان گفته بودن یعنی AeDebug مقدار Debugger رو به این مقدار تغییر بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط امیدوارم این مسیر رو پاک نکرده باشی

به هر حال بعد این کار و بعد اینکه سیستم پیام dont send رو داد تو بجای زدن این دکمه Debug رو بزن بعد
    یه فایل با فرمت dmp تو درایو C ایجاد میشه اگه بتونی اونو اینجا قرار بدی شاید بشه فهمید مشکل از چی هست

11. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

میتونی این کارو بکنی شاید در تشخیص مشکل کمک کنه
    مسیر رجیستری که دوستان گفته بودن یعنی AeDebug مقدار Debugger رو به این مقدار تغییر بده
    کد:
    فقط امیدوارم این مسیر رو پاک نکرده باشی

به هر حال بعد این کار و بعد اینکه سیستم پیام dont send رو داد تو بجای زدن این دکمه Debug رو بزن بعد
    یه فایل با فرمت dmp تو درایو C ایجاد میشه اگه بتونی اونو اینجا قرار بدی شاید بشه فهمید مشکل از چی هست
    سلام...
    شرمنده پاك كردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

با تعویض کردن ویندوز این مشکل حل خواهد شد .

چون چند سال هست که ویندوز را تعویض نکردید بنابراین بهتره ویندوز را تعویض کنید . با تعویض ویندوز رجیستری به طور کامل پاکسازی میشه و این مشکل هم حل میشه .

به خاطر این که برنامه هایی که نصب و حذف میشن همیشه ردپاهای خودشون را توی رجیستری به جای می زارن .

اگه قصد داری با حذف برنامه هیچ ردپایی از اون به جا نمونه بهتره از برنامه unistaller 2008 استفاده کنی . این برنامه موقع حذف برنامه تمام ردپاهای برنامه را از رجیستری به طور کامل پاک میکنه .

موفق باشی .

14. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه خواستی اون قسمت رجیستری درست بشه اینو دانولد کن بعد اجراش کن بعد اون کارایی که بالا گفتم انجام بده

کد:
    اگه نه که همین راهی که مهدی گفت انجام بده که کلا هر چی مشکله نابود بشه
    Last edited by hoax3r; 31-05-2009 at 13:11.

16. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •