منم نظر دوستمون رو تایید میکنم این ایراد dont end رو دیگه وقتی میده دلیلش به احتمال زیاد یا ناسازگاری برنامه با سیستمه یا اصلا خرابی برنامه...
منم نظر دوستمون رو تایید میکنم این ایراد dont end رو دیگه وقتی میده دلیلش به احتمال زیاد یا ناسازگاری برنامه با سیستمه یا اصلا خرابی برنامه...
منم به نظر دوستان احترام می زارم .
اگه شما این مشکل را فقط با یک برنامه یا همون بازی دارید خب مشکل میتونه از اون بازی باشه .
من این مشکل را با صفحات وب و بعضی برنامه ها داشتم که با روشهایی که گفته شد مشکلم حل شد .
موفق باشی .
سلام....
من اين مشكل رو با 4 تا بازي دارم....اين بازي ها رو من مدت 3-4 سال هست كه دارم و همش رو هم بازي كردم...اون موقع كه ويژوال استديو نصب نبود خيلي راحت بازي مي كردم....( بازي ها : 2-gta -max payne1-3 -strong hold- ) در حال حاضر فقط يه بازي دارم كه اين مشكل رو نداره...من قبلا همه اين بازي ها رو بازي كردم و هيچ وقت مشكلي پيش نيومده بوده...
ممنون....
سلام....
من گفتم قبلا وقتي ويژوال استديو نصب بود در همون موقع debugger ميومد بالا اما وقتي اون كارهايي رو كه گفتيد كردم بازي هنگ ميكنه و بعدش هم dont send رو كه ميزنم بازي بسته ميشه...
راستي تو هر بازي يه جاي مشخص اين طوري ميشه....يعني تو مرحله دو پيش مياد ديگه تغيير نميكنه هميشه همون موقع اين مشكل پيش مياد...
ممنون.....![]()
باید یکی را انتخاب کنی .
یا بازی ، یا ویژوال استدیو
موفق باشی
سلام....
من گفتم...ويژوال استديو رو uninstall كردم ولي هنوزم اين مشكل رو دارم...همينه كه كفرم رو در مياره
مي گم ممكنه مشكل از ويندوزم باشه؟؟؟آخه من ويندوزم رو 3 سال پيش نصب كردم و حدود 9 ماه پيش با سرويس پك 3 هم upgrade كردم...روشم اونقدر نرم افزار نصب كردم كه ديگه توي all programs براي نمايش جا نيست و خيلي از نرم افزار هامو مجبورم از تو درايو c باز كنم...آخه short cut بيشترشونو پاك كردم...البته خيلي وقت هست كه قصد دارم ويندوز رو عوض كنم ولي تنبليم ميشه الانم كه درگير امتحانام...انشالله بعد امتحان عوض مي كنم...
راستي من aedebug رو هم پيدا كردم و حذفش كردم اما منظورتون رو نفهميدم كه گفتين از aedebug به بعد رو حزف كردين؟؟به بعد يعني از كجا تا كجا؟؟
ممنون...![]()
میتونی این کارو بکنی شاید در تشخیص مشکل کمک کنه
مسیر رجیستری که دوستان گفته بودن یعنی AeDebug مقدار Debugger رو به این مقدار تغییر بده
فقط امیدوارم این مسیر رو پاک نکرده باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال بعد این کار و بعد اینکه سیستم پیام dont send رو داد تو بجای زدن این دکمه Debug رو بزن بعد
یه فایل با فرمت dmp تو درایو C ایجاد میشه اگه بتونی اونو اینجا قرار بدی شاید بشه فهمید مشکل از چی هست
سلام...
شرمنده پاك كردم![]()
سلام
با تعویض کردن ویندوز این مشکل حل خواهد شد .
چون چند سال هست که ویندوز را تعویض نکردید بنابراین بهتره ویندوز را تعویض کنید . با تعویض ویندوز رجیستری به طور کامل پاکسازی میشه و این مشکل هم حل میشه .
به خاطر این که برنامه هایی که نصب و حذف میشن همیشه ردپاهای خودشون را توی رجیستری به جای می زارن .
اگه قصد داری با حذف برنامه هیچ ردپایی از اون به جا نمونه بهتره از برنامه unistaller 2008 استفاده کنی . این برنامه موقع حذف برنامه تمام ردپاهای برنامه را از رجیستری به طور کامل پاک میکنه .
موفق باشی .
اگه خواستی اون قسمت رجیستری درست بشه اینو دانولد کن بعد اجراش کن بعد اون کارایی که بالا گفتم انجام بده
اگه نه که همین راهی که مهدی گفت انجام بده که کلا هر چی مشکله نابود بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hoax3r; 31-05-2009 at 13:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)