دلایلی که من دارم
تجربی هستش
در نفوذ قبلا که یکی از سایت های دانشگاهیی رو مورد حمله قرار دادم که انجمن داشت از انجمن phpbb استفاده میکرد که از طریق یه سری کوکی بازی شد راحت دسترسی مدیریت رو به دست گرفت
و یا اینکه spam کرد انجمنو !! شاید بگی مد نصب می کنیم که اسپم نشه !
و اینکه قبلا اصولا بیشتر انجمن های phpbb که مورد حمله قرار می گرفت حد اقل برای من! که بعضی اوقات اینجکت می شد به راحتی
و یا در صورت ایجاد ترافیک روی سایت ، انجمن به سرور فشار میاورد ( این گفته رو از یکی از مدیران سرور شنیدم )
کلا در بین انجمن های کد باز مای بی بی شنیدم بهترینه ، و مسولیت یک سایت که که به عهده داشتم مای بی بی بود
پیسی ورلد یعنی همین سایت خودمون ، هم قبلا از مای بی بی استفاده می کرد.
نمیخوام بگم phpbb بده ! بستگی داره شماچه کاری می خواید کنید
ولی اگه شما راحت هستید و دوست دارید با phpbb کار کنید
یا علی !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
Tornado2800 عزیز، می دونید منم چه مدتی است که با phpbb کار می کنم / یعنی بنظرتون من تجربه عملی ندارم؟
الان خودتون در پستتون / برای بیشتر مطالبی که ذکر کرده اید نوشته اید قبلا / یعنی اینکه در نسخه های 2 از phpbb این مشکلات وجود داشت / که الان نسخه 3 با قدرت و امنیت بیشتری اومده و نباید وقتی گفته می شه phpbb / اونو با چشم نسخه 2 دید بلکه باید به آخرین نسخه اش نگاه کرد.
و اینکه شما برعکس گفتید / p30world قبلا از phpbb استفاده می کرده نه از mybb !!
اینم مدرک:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد جمله آخرتون / خوب انجمن جای بحث و گفت و گو است / شاید من اشتباه کنم و شاید هم شما داریم با هم بحث می کنیم که به یک نتیجه خوبی برسیم ( لطفا ناراحت نشید )