من كه فرق قابل توجهي از نظر كيفيت نديدم آدم بايد 2 تا رو بزار كنار هم بعد بگه
ولي Lg ادعا كرده تنها توليد كننده مانيتور هاي 100% مصطحه من دفعه اول ديدم خيال كردم صفحه گوده
قيمت الان رو ندارم ولي قبلا Lg ارزونتر بود
من كه فرق قابل توجهي از نظر كيفيت نديدم آدم بايد 2 تا رو بزار كنار هم بعد بگه
ولي Lg ادعا كرده تنها توليد كننده مانيتور هاي 100% مصطحه من دفعه اول ديدم خيال كردم صفحه گوده
قيمت الان رو ندارم ولي قبلا Lg ارزونتر بود
F700p 177000
F700b 155000
720fb 126000
730bh 132500
اينم قيمت چند مانيتور 17 ال جي
از همه ی بروبچز مخصوصا ایوان جون ممنون
من یه Samsung SyncMaster MB1795 برداشتم![]()
منم رفتم واسه خودم خریدم مانیتور من Hp بود خیلی مجهز بود ولی خوب من شاید بگید تو آدم نیستی چون من هر چیزی جدید ببینم می خرم و فورا می رم سراغ مامان پول بده :d
ساسان جون تو بهتر بودن سامسونگ شک نکن تازه شاید مادیران بهتر از سام سرویس باشه ولی سام سرویس هم گارانتی آشغالی نیست و معتبره ولی تو طراحی ال جی یه چیز دیگه ست و سامسونگ هم با تکنولوژی جادوی سبز بهترین کیفیت تصویر و پراکنده کردن آنیون در هوا برای سلامتی انسان بسیار موثر است.
ببین یه چی بگم خیالت راحت کنم
من با یکی از بچه های کارشناس ال جی نشستیم 2 تا مانیتور یه سامسونگ و یه الجی گذاشتیم کنار هم همه امکانات و کیفیت هر دو را با هم چک کردیم من که طرف سامسونگ بودم کم اوردم. الان هم مانیتور منLCDهست. شما برو یه مانیتور Flatron ez T730 BH Black بخر از همه بهتره . قیمتش هم 126 تومان است خیالت راحت
من هم موافقم اگه بهتر از این می خوای LG F700p را پیشنهاد میکنم.نوشته شده توسط General***ET
سامسونگ كيفيت خيلي عالي داره مخصوصا اين مونيتورهايي كه جديدا وارد بازار كرده .
تا اينجا كه بيشتر طرف سامسونگ بودند ولي ممنون ميشم باز هم اين بحث را ادامه بديد شايد به يه نتيجه ي قطعي رسيديم.
لطفا احساسي حرف نزنيد كه تا الان بيشتريها كارشناسي گفتند
ممنون و متشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)