سلام
درسته اولین موجش دیشب به من رسیده بود و در حالتی که شبانه رایگان صبا نت با 50 اینا دانلود میکردم با 4.5 تا صبح دانلود کرده !
خوب آدم به کی فحش بده یا نده ؟![]()
سلام
درسته اولین موجش دیشب به من رسیده بود و در حالتی که شبانه رایگان صبا نت با 50 اینا دانلود میکردم با 4.5 تا صبح دانلود کرده !
خوب آدم به کی فحش بده یا نده ؟![]()
دیشب قطعی به وجود اومد حدود 10 دقیقه
موقعیت ها :
بندر عباس
و میناب
که وصل شد بدون افت سرعت تا الا داره کار می کنه.
ته و توشو درآریم ببینیم واقعا دارن با کابلا ور می رن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اختلال در پهناي باند اينترنت كشور !!
حالا انگار هر كدوم از ما چند مگابيت پهناي باند اختصاصي داره !!
عجیب است که اینترنت شبانه من با شاتل چند ماه است که افت سرعت شدید دارد فکر میکنم شبها خط من را دارند تعمیر اساسی میکنند!
صبا مدتیه مشگل داره چیز جدیدی نیست و ربطی به این قضیه نداره من که تا الان با پارس هیچ مشگلی نداشتم همه چیز عادی و مثل سابقه.
با 2 3 isp امتحان کردم. شیراز فعال کاهش سرعتی دیده نمیشه.
من دیشب از بس کامپیوترم صدا داد از خواب پریدم خاموشش کردم نتیجه اینکه اصلا نفهمیدم خراب شده یا نه
*دلايل اختلال در اينترنت كشور اعلام شد*
معاون شركت زيرساخت اعلام كرد:
آغاز تعمير كابل و رفع ايراد فني
برطرف كردن اختلال حداكثر 72 ساعت طول ميكشد
پهناي اينترنت كشور به دليل بازسازي و تعمير كابل دريايي در مسير جنوب، از امروز دوم ارديبهشتماه به مدت 72 ساعت، دچار اختلال و كند شد كه دلايل اين بازسازي تعمير و برطرف كردن اين ايراد فني در مسير كابل جاسك ـ فجيره اعلام شده است.
محمدطاهر شمس - معاون نگهداري و مديريت شبكه ارتباطات زيرساخت - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه به دليل وجود اشكال فني در مسير كابل جاسك ـ فجيره ممكن است با اختلال اينترنتي مواجه شويم، اظهار كرد: تعمير و برطرف كردن اين ايراد فني از امروز (دوم ارديبهشتماه) آغاز ميشود.
او ادامه داد: از زمان آغاز براي برطرف كردن اين مشكل ممكن است با اختلالاتي مواجه شويم كه البته اين مشكل هم در داخل كشور ما و هم در فجيره وجود دارد و تعدادي از كورها دچار مشكل شدند.
او با بيان اينكه هنوز مشخص نيست اين اختلال دقيقا در چه مدت زماني برطرف شود خاطر نشان كرد: البته برطرف كردن اين اختلال حداكثر 72 ساعت طول ميكشد كه ما نهايت تلاشمان را مي كنيم كه اين ميزان را كاهش دهيم.
معاون نگهداري و مديريت شبكه زيرساخت اختلال در شبكه اينترنت و كندي سرعت را از تبعات اين اختلال عنوان كرد و اظهار كرد: پهناي باند را از مسيرهاي ديگر نيز تامين ميكنيم و از روز گذشته (يكم ارديبهشتماه) اطلاعرساني را در اين زمينه آغاز كرديم.
isna
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)