تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: كار با نرم افزار microsoft word (پروژه تايپ)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان و آرزوی سلامتی برای شما عزیزان
    کامپوننت هایی را که دوست عزیزمان golabi2000 پیدا کردند درواقع همان چیزی بود که من می خواستم جهت نمونه برای شما در سایت Upload کنم فقط نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که این کامپوننت ها فقط برای نمایش فایل های Word سودمند و مفید هستند یعنی باید با استفاده از همان کامپوننت Wordapplication مثلا به یک سند Word دسترسی پیدا کنیم و متن مورد نظر را با تنظیمات مربوطه انجام داده و سپس در غالب یک فایل ذخیره کرده و بعد فقط برای نمایش آن فایل از کامپوننت OfficeViewer استفاده کنیم. این از مسئله اول، مسئله دوم در استفاده از کامپوننت OfficeViewer است اگر شما از نسخه کرک شده یا Trial آن استفاده کنید به احتمال 95 تا 100 درصد در هنگام اجرای برنامه در محیط دلفی و سپس فراخوانی فرمی که در آن این کامپوننت را استفاده کرده اید با صفحه وضعیت CPU مواجه خواهید شد و این به منزله وقفه در هنگام اجرای برنامه در محیط دلفی تلقی می شود که بعد ها می تواند برای شما مشکل ساز شود و حتی در ساختن فایل EXE برنامه می تواند باعث مشکلات چند ریسمانی شود.که اگر بخواهم در مورد این مشکل صحبت کنم در حوصله این بحث نمی گنجد.و البته باید به این مهم هم توجه داشت که اگر برنامه شما بخواهد از این OCX استفاده کند باید برای هر کامپیوتر در شبکه این OCX نصب و Register شود که البته، این از قوانین استفاده از OCX ها در برنامه نویسی محسوب می شود.
    من به شما دوست گرامی پیشنهاد می کنم که حتما نسخه Register شده آن را بخرید و در برنامه های خود استفاده کنید چون برنامه شما در اصل اعتبار شما محسوب می شود و چنانچه برنامه شما دارای ایرادات این چنینی باشد ،اعتبار شما خدشه دار می شود. من نسخه Register شده آن را خریداری کرده ام که اگر مایل باشید در خصوص آن باز هم صحبت می کنیم.
    ولی این را توجه داشته باشید که برای ساخت برنامه های کاربردی که به نوعی با Word در ارتباط است ،قدم اول استفاده از کامپوننت WordApplication است و در نهایت استفاده از OCX . که تازه از OCX هم می توانید استفاده نکنید و به جای آن از شئ OLE استفاده کنید. موفق و پیروز باشید
    Last edited by hedi; 29-04-2009 at 21:44.

داره خودمونی میشه golabi2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

من به شما دوست گرامی پیشنهاد می کنم که حتما نسخه Register شده آن را بخرید و در برنامه های خود استفاده کنید چون برنامه شما در اصل اعتبار شما محسوب می شود و چنانچه برنامه شما دارای ایرادات این چنینی باشد ،اعتبار شما خدشه دار می شود. من نسخه Register شده آن را خریداری کرده ام که اگر مایل باشید در خصوص آن باز هم صحبت می کنیم.
    دوست عزیز شما کدام ocx را دارید و یا کدام را پیشنهاد میدهید. نحوه تهیه آن را هم ذکر کنید.
    درضمن برای ساختن نرم افزاری که در ابتدا با هم صحبت آن را کردیم شما به ترتیب استفاده از کدام کامپوننتها را پیشنهاد میدهید. مثلا از wordapplication و word viewer و Ole و . . . چون شما تجربه کاری در این زیمنه را دارید. از دوستانی هم که به این موضوع علاقمند هستند خواشه میکنم که اگر نمونه کاری هم دارند بگذارند تا دوستان دیگر از نحوه استفاده و کار با این کامپوننتها آشنا شوند.

از دوست عزیز نان فورس و همچنین افراد با تجربه سایت نیز در این خصوص دعوت مینمایم.

ممنون از حسن توجه تان

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •