تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: ویندوز ویستای من ram 4GB رو 3.32 نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز ویندوز های 32 بیتی حداکثر ساپورت رم 3.5 اینا هست.شما اگه 8 گیگ رم بزاری باز هم همینو نشون میده چون نمیتونه بیشتر از اینو بشناسه و این زاشه.
    شما اگه یه ویندوز 64 بیتی نصب کنی کاملا متوجه میشی.
    و میبینی که 4 گیگ رو کامل شناخته.
    جای نگرانی نیست.
    ممنونم از راهنماییتون .
    میخوام بدونم ویندوز 64 بیتی در سرعت سیستم هم تاثیر داره ؟
    240 تومن ویندوز 64 بیتی که میخرم روی سرعت سیستم و پردازش cpu تاثیر داره ؟ یا خرج بی خوده؟
    آخه 4 گیگ رم همچین تفاوتی با 3.32 گیگ نداره!

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Tweaker
    من سابقا از این نرم افزار ها استفاده میکردم، تا زمانی که مجبور شدم با مادربردم خدا حافظی کنم، برای همین همیشه از این
    گونه نرم افزار ها میترسم.

من CPU ی سیستمم Intel® Core™2 Quad Processor Q9400 هست ، از کجا میشه فهمید که 64 بیتی هست یا نه؟
    اگه 64 بیتی باشه یه ویندوز 64 بیتی میخرم تا اینکه هم رم رو ساپورت کنه هم از CPU جواب بهتری بگیرم .

راهی هست که بشه اینو فهمید؟
    خوب باید اصولی رو بلد باشی که گند زده نشه؛ احتمالا منظورتون اُ سی تُویکِر هست ـ این از اون سنخ نیست.

اگه تو نستی برنامه های 64bit واسه win vista 64-bit گیر بیاری ما رو هم خبر کن!...
    تعدادی از نرم افزارهای اَدوبی، سه بعدی سازی، ناد و ...*.

240 تومن ویندوز 64 بیتی که میخرم روی سرعت سیستم و پردازش cpu تاثیر داره ؟ یا خرج بی خوده؟
    گاها تاثیر داره و در جاهایی هم ناسازگاری هست و مثلاً راه انداز خاص می خواد و باید از وجودشون مطمئن شد.

ــــــــــــ

*
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by m654; 21-04-2009 at 23:10.

3. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه تو نستی برنامه های 64bit واسه win vista 64-bit گیر بیاری ما رو هم خبر کن!!!!!!
    با سپاس
    برای تحقیق در مورد گفته ی شما به یکی دو تا از دوستان که در کار نرم افزار بودند مراجعه کردم.
    اون ها هم با شما در مورد کمبود نرم افزار ها برای ویندوز 64 بیتی هم عقیده بودن.
    برای همین ویندوز ویستا ی کرک شده تهیه کردم . الان روی سیستمم ویندوز ویستا ی 64 بیتی نصبه .
    از نظر سرعت در نرم افزار ها با دوست عزیزی که اشاره به اون کردند موافقم
    گاها تاثیر داره و در جاهایی هم ناسازگاری هست و مثلاً راه انداز خاص می خواد و باید از وجودشون مطمئن شد.
    در نرم افزار های مانند فتوشاپ ، پربمیر تاثیر بسزایی داره.(نرم افزار دیگه ای آشنایی ندارم تا تست کنم)

همونطور که گفنم نرم افزار هایی مانند فتوشاپ، پریمیر، آفیس، دات نت، و اکثر نرم افزار های کاربردی و بازی های موجود در بازار مانند wheelman,godfhater 2,hawx,fear2,vegas2,undercover09,pes09 به راحتی بر روی نسخه ی 64 بیتی ویندوز ویستا نصب و اجرا شدند.

از اونجایی که سیستم من مجهز به CPU اینتل با قابلیت پشتیبانی از ویندوز 64 بیتی (EM64T) هست و از طرفی پشتیبانی نرم افزاری خوب هست (علارغم گفته های دوستان) تصمیم گرفتم نسخه اصلی رو تهیه کنم.

از شما هم برای راهنماییهاتون متشکرم.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سپاس
    برای تحقیق در مورد گفته ی شما به یکی دو تا از دوستان که در کار نرم افزار بودند مراجعه کردم.
    اون ها هم با شما در مورد کمبود نرم افزار ها برای ویندوز 64 بیتی هم عقیده بودن.
    برای همین ویندوز ویستا ی کرک شده تهیه کردم . الان روی سیستمم ویندوز ویستا ی 64 بیتی نصبه .
    از نظر سرعت در نرم افزار ها با دوست عزیزی که اشاره به اون کردند موافقم

در نرم افزار های مانند فتوشاپ ، پربمیر تاثیر بسزایی داره.(نرم افزار دیگه ای آشنایی ندارم تا تست کنم)

همونطور که گفنم نرم افزار هایی مانند فتوشاپ، پریمیر، آفیس، دات نت، و اکثر نرم افزار های کاربردی و بازی های موجود در بازار مانند wheelman,godfhater 2,hawx,fear2,vegas2,undercover09,pes09 به راحتی بر روی نسخه ی 64 بیتی ویندوز ویستا نصب و اجرا شدند.

از اونجایی که سیستم من مجهز به cpu اینتل با قابلیت پشتیبانی از ویندوز 64 بیتی (em64t) هست و از طرفی پشتیبانی نرم افزاری خوب هست (علارغم گفته های دوستان) تصمیم گرفتم نسخه اصلی رو تهیه کنم.

از شما هم برای راهنماییهاتون متشکرم.
    انتخاب خوبی بود توی ویندوز های سی و دو با اون ویرایش نرم افزاری کمی کاهش کارایی هم بوجود می اومد.

البته معماری پردازنده همان اِکس86 هست. در ویندوز 64 معدود برنامه هایی اجذا نمی شوند؛ برخی مودم و کارت های تلویزیون هم کارایی ندارند(بعضا شرکت ها راه انداز محصولات حدود 2 سه سال قبل را نداده اند گرچه بیشتر راه انداز های اِکس پی 64 بر این نسخه هم عمل می کند) برنامه هایی که با آدرس دهی شصت و چار نوشته شده اند کارایی برتری دارند به خصوص در انواع پردازنده های ای ام دی که حافظه 64بیتی دارند .

6. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ویندوز شما از 4 گیگابایت حافظه فیزیکی استفاده میکنه.
    احتمالا عدم نمایش کل حافظه ی در دسترس، به خاطر برطرف کردن مشکلات عدم سازگاری بعضی از درایورهای سخت افزاری هست.
    چیزی که تو xp sp2 هم اونو می بینیم.اما تو xp sp1 شما میتونید همه ی 4 گیگابایت حافظه را ببینید.
    با توجه به این که برای خرید ویندوز قانونی هزینه کردید،به نظر من فعلا لازم نیست یه سیستم عامل 64 بیتی تهیه کنید.مگر اینکه ram را ارتقا بدید به بالاتر از 4 گیگابایت.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •